- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Dini nikah önceden resmi nikah olmadığı zamanlarda yapılır, çevreye duyurmak amaçlı yapılırmış. Artık onun yerine resmi nikah var. Olmasa da olur yani. Çevremde yapmayan çok insan var. Konu sahibinin resmi nikahı sonuçta.Ya ona 3 telakla diyorlar ya acaba o uc defa boş ol deyince mi? Bilmiyorum belki yanlış doğruluğunu bilmiyorum ama nikah zaten cevreye duyurma amaçlı ya imam nikâhına gerek oluyor mu? Benim yapıldı ama olmasada olur gibime geliyor.
benimde imam nikahim yok gerekliliginden degilde eger varsa bu durumlari nasil hallediyorlar onu merak ettimDini nikah önceden resmi nikah olmadığı zamanlarda yapılır, çevreye duyurmak amaçlı yapılırmış. Artık onun yerine resmi nikah var. Olmasa da olur yani. Çevremde yapmayan çok insan var. Konu sahibinin resmi nikahı sonuçta.
sanmam yazacagini genelde boşaninca geliyor evliyken degilHaklısınız olur mu olur. Gerçekten çok meraktayiz buraya yazar inşaallah
Varsa ikinci nikah için hülleci lazımbenim aklima takilan imam nikahlari varmiydi acaba?
Ya ona 3 telakla diyorlar ya acaba o uc defa boş ol deyince mi? Bilmiyorum belki yanlış doğruluğunu bilmiyorum ama nikah zaten cevreye duyurma amaçlı ya imam nikâhına gerek oluyor mu? Benim yapıldı ama olmasada olur gibime geliyor.
evet o 3 talak kullandıysa başkası ile evlenip bir gece aynı yatakta yatmadan yeniden aynı kocasıyla evlenemez. Ama bir talak ile boşadıysa falan evlenebilir de bu arkadaşın eğer varsa imam nikahı kaç talak oldu yaben arkadaşın varsa bile aklına imam nikahının geldiğini hiç zannetmiyorum
Benim dini bilgim pek yok ama öyle değil benım bıldığım kadarıylaDini nikah önceden resmi nikah olmadığı zamanlarda yapılır, çevreye duyurmak amaçlı yapılırmış. Artık onun yerine resmi nikah var. Olmasa da olur yani. Çevremde yapmayan çok insan var. Konu sahibinin resmi nikahı sonuçta.
hülleci neVarsa ikinci nikah için hülleci lazım
heba olmasinin sebebi adam degilde bahlari bahceleri elden gidiyor adaminben uzun zamandır siteye girmiyordum şok oldum. kadın hayatımda gördüğüm en kendine saygısı olmayan insan olabilir. umarım artık bu adamdan kurtulup kendine hayatına biraz değer verir. bu hayata bir kere geliyor insan böyle bir adam için heba edilir mi be güzelim
İmam nikahı ortadan kalktığı gibi eşlerin tekrardan imam nikahı kıymaları için bir gün başka biriyle dini nikahlı kalması gerekiyorhülleci ne
bağ bahçe için olsaydı başta kanıt varken donuna kadar alırdı diye düşündüm. adama da saplantılı benceheba olmasinin sebebi adam degilde bahlari bahceleri elden gidiyor adamin