Neyi affederseniz affedin mi? Kanun değişti herhalde? Bu dediğim sadece kanunda iki tane boşanma sebebinde geçerlidir ve buna dair özel bir fıkra iki maddede düzenlenmiştir birisi 161/3. Siz daha bunu bilmiyorsunuz ve hukuktan uzaktan yakından alakanız yok, kulaktan duyma bilgiler vs diyorsunuz. Benim kim olduğum, hangi baroya kayıtlı olduğumu site yönetimi biliyor, onlardan da teyit edebilirsiniz, ha bu kadar bilgisizce bir yorum sonrası asıl şaibe sizde oluştu bende ama umrumda değil. Hukuk nosyonun nesine aykırı? Evli çiftler ancak yan yana olduğu sürece karşı taraftan maddi destek görebilir diye bir madde mi var? Yok. Hukuk gayet buna müsade etmiş, insanlar nasıl isterse öyle yaşar evliliklerini. Göz ardı mı ediyorum, ben de onu diyorum alamaz hukuksal olarak o yüzden o akılı verdim diyorum, siz çatır çatır alınır dediniz, ben de nasıl alınır adamı ikna etmeden buyrun vekaleti versin de siz alın dedim. Konu sahibinin derdi eski birikimlerinin tekrar elden çıkması, hani konuyu okumuşsunuz ya, neye göre yorum yaptığımı da idrak edip ona göre alıntı yapmışsınızdır benden öyle değil mi? Konu sahibi şu an sadece son kez yaptığı zaman dilimindeki maddi birikimleri vs alır ve anladığım kadarıyla asıl birikim daha önceki zamanlarda olmuş. Konu sahibi kusurlu dediniz diye ben geçmiş geçmişte kaldı dedim. Şu an o birikimi elde etme şansı var, keriz mi de bıraksın tekrar tekrar. O mesajı alıntılıyıp hesap soran sizsiniz, şunu nasıl dersin diye celallenen sizsiniz. Ben o mesajı başka bir zihniyete atıf yaparak yazdım, onlara niye celallenmiyorsunuz diyorum? Çünkü başlık sahibini boşanmaya yöneltecek tatlı yalanlar ister yeni eş bulmakla ilgili olsun ister başka bir şey umrunuzda değil çünkü sorun o değil. Sorun sizin açınızdan benim boşanma diyişim, bunun üzerine bir açık bulmaya çabalıyor oluşunuz.