Eleştirilere hak veriyorum ama konu sahibesi üyelerden işittiği kırıcı sözlere sesini çıkarmadıkça aşağılayan, paragöz, mal delisi, koca delisi lafları işitiyor, üyenin bazı psikolojik sıkıntıları var, eşine fazla manalar yüklemiş tamam ama şu da bir gerçektir ki ülkemizde boşanmaya niyetlenen kadınların hiçbiri hakkı olan nafakayı bir kenara bırakın, yasaların kadının hakkıdır diye güvence verdiği takılarını bile alamadan boşanıyor, kaç erkek boşandığı eşine bana yıllarca emek verdin, 2-3'de pırlanta gibi evlat, istediğin mal mülk olsun al senin olsun diyor?
Bu kadının ister kabul edelim ister etmeyelim, eşine emeği var, kaç çocuğu var bilmiyorum ama çocukları da var, çocuklarının hakkını almak istemesi onu mal delisi yapmaz çünkü erkeklerin maalesef bir kısmı ki büyük bir kısmı boşanırken sanki çocuklarından da boşanmış gibi bir tavır takınıyor.
Daha birkaç gün önce bu bölümde bir kadın eşinden ayrılacağını yazmıştı, 2 çocuğu varmış, adam çocuklarını da al git, onlar senden olduğu için istemiyorum demiş, kusura bakılmasın ama bazı erkeklerin bakış açısı bu.
Evet bazı boşanma vakalarında kadına al ceketini çık git, arkana bile bakma derim fakat çocukları varsa, adamda iyi durumdaysa çocuklarının hakkını al derim, zira ben ne sözde babalar gördüm, boşanırken eşe duyduğu nefret yüzünden malını mülkünü başkalarının üzerine geçirip çocuklarına nafaka bile vermemek için ayak direyen, kurduğu yeni ailesini konfor içinde yaşatırken arkada bıraktığı çocuklarını gözü bile görmeyen.
Konu sahibesi suçlu mu? Evet daha ilk aldatılmada çocuklarının hakkını alıp bir daha bu adamın yüzüne bile bakmayacaktı, defalarca aynı hataya düşmekte hatalı lakin çocuklarının hakkı konusunda sonuna kadar haklı, denebilir ki adam zaten çocuklarına bakacakmış, ben o oyunları da gördüm, mahkemeye kadar öyle deyip sonrasında çocuklarının hakkını vermemek için on takla atıyorlar.