- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.161
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Kıyılan 3 nikahı unuttunDüşünüyordur. Yahu kadın günlük tutmuş, intihar edicem falan demiş.. Kocasızlık bu kadar zor mu? Abi 22 yıldır kocasızım ben yani, hiçte eksiklik hissetmiyorum. Hele ki aldatıldığım adama dön diye yalvarıcam, üstüne bir de çocuk yapıcam. Pes yani peeessss.
3 kez boşanıp aynı adamla evlenmek mi?
Adama helal olsun2 kadın paylaşamamış.
Bu saatten sonra mümkünse çocuklarının geleceğini düşün.
Kadına kocanı ver gitsin.
3.000 TL'lik ayakkabı giysin.
İki kadın değil ki mesele. Her aldatılma farklı bir kadınla gerçekleşiyor. Boşanma aralarında nişan, evlilik, çocuk aldırma gibi detaylar da var.
Bir ara yine boşanmaya karar verdiğini söylediğinde eski konularını okuma gafletine düşmüştüm. Beynim yandı, midem bulandı. Ama sonunda kendinden çok emin, hatasını fark eden, çocuklarını düşünen kadın modunda yazınca normale döndü zannetmiştim. Meğer bir şey değişmemiş.Hay maşallah. Valla çok detaylı okumadım. Ne diyelim. Allah konu sahibine akıl fikir versin.
Boşanalı 12 dk olmustur umarımNoldu mahkeme?
Boşanmak çözüm değil önemli olan istikrar sağlamak. Boşanıp 4. Kez evlenecekse hiçbir anlamı yok. Arkadaş ağır hasta. Allah şifa versin demekten başka yapacak birşey yok.Adam takinti haline gelmiş belli.Umarim bosanmissinizdir
Herkes farklı yaşar herkesin gücü farklı ama anne olan biri cocuklarını bu kadar heba etmez, edemezaslında gitmek istiyor mu ? Yine boşanmayı isteyen ben oldum.. Israrla boşanmam dedi aylarca.. aylarca boşanalım dedim. Kadın hayatında.. SAdece ona resmi nikah kıymak istemiyordu..
Haklısınız.. Gitmek isteyenin hakkıdır gitmek.. Çirkefleşmeye gerek yok aslında.. Haklısınız. Ama nasıl toparlanacağım bilmiyorum...Herkes beni eleştiriyor ama herkesin bünyesi duyguları gücü çk farklı.. Kimse kimsenin yerinde olamazki.. Benim yaşadıklarımı hislermi sadece ben biliyorum..