- 17 Aralık 2015
- 26.540
- 48.331
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
boşanmış olsa o psikolojiyle çoktan buraya yazmaya baslardi diye dusunuyorumBen de beklemelerdeyim. Gece gece bu konu yüzünden geç yattım. Daha fazla heyecan yaptırma da söyle artık şu sonucu M mutluluk1982
Asla nikahı vermem yar etmemeye takılmıyor nikahı vermeye takılmışBencede eşim mahkemeye o kadın ile geldi.
İnadımdan boşanmadım, boşanıp o kadını mutlu edemezdim.
Zaten ayrı yaşıyoruz, biraz daha yaşarız ama o kadına yar etmem
Evet ne yaptı acaba.ne yaptiniz M mutluluk1982 ?
4. Nikahını kıymak üzere boşandı.Evet ne yaptı acaba.
nikahini vermemiştir kocasi mallari vermediyseEvet ne yaptı acaba.
adam her sevgili yaptiginda bosanip sevgilisinden ayrilinca geri evleniyolar4. Nikahını kıymak üzere boşandı.
Tahminlerimiz bu yönde.
Mantıklı, konu sahibi de bunu kabul edebilir bence. :)adam her sevgili yaptiginda bosanip sevgilisinden ayrilinca geri evleniyolar
onun yerine adam oteki kadinlara muta nikahi falan kiysa daha kolay olmazmi
benim aklima takilan imam nikahlari varmiydi acaba?
Ben yanlış bilebilirim ama 3 defa boşanınca imam nilahi oluyor mu?
Ya ona 3 telakla diyorlar ya acaba o uc defa boş ol deyince mi? Bilmiyorum belki yanlış doğruluğunu bilmiyorum ama nikah zaten cevreye duyurma amaçlı ya imam nikâhına gerek oluyor mu? Benim yapıldı ama olmasada olur gibime geliyor.reynax
bende seye takildim imam nikahinda bosaninca kadin baska biriyle evlenmeden diger esiyle tekrar evlenemiyordu sanki oyuzden sordum
4. Nikahını kıymak üzere boşandı.
Tahminlerimiz bu yönde.
Haklısınız olur mu olur. Gerçekten çok meraktayiz buraya yazar inşaallahnikahini vermemiştir kocasi mallari vermediyse
millette ne nikah var ya karsiliginda daireler baglar bahceler.