yarın (11 mart) kayıt yenilemeler başlıyor .( bu gece 12 den sonra da yapabilirsiniz)

çok teşekkür ederim dreams12peki bir soru daha diyelim ben bunları verdim seneye 4. sınıf dersleri mi vericem yoksa 3ten yine mi ders verecekler?

kızlar 2. dönem kaydını diğer sene ders kaydı yaptırırken yapsak olurmu daha doğrusu parasını ozaman yatırsak olur mu...eski sitemdeki gibi..bilgisi olan var mı?

çok teşekkür ederim dreams12peki bir soru daha diyelim ben bunları verdim seneye 4. sınıf dersleri mi vericem yoksa 3ten yine mi ders verecekler?

2.sınıf derslerini verirsen seneye 4. sınıf derslerini alabilirsin. Kaldığın dersler varsa ilk onları alacaksın sonra dönem derslerini alabilirsin. İntibak listesinden hangi dersleri alacağını görebilirsin

Son düzenleme:
Selam kızlar,

bende siteye girdim yeni kayıt oldugunuz için ders ekle-sil işlemi yapamıyorsunuz diyor. aöf önlisanstan mezun oldum dikey geciş yaptım bu sebeple yeni kayıt yapmıs oluyorum demek ki.

bende aöf büro mecidiyeköy yapıcam. insallah bu dönem hepimize hayırlı olur.

he bu arada önce para yatırıp sonra büroya gidiyoruz degil mi?

Son düzenleme:

Evet sende yenikayıt oluyorsn.

İlk parayı yatırıp büroya gidiceksin . Kitapların varsa alabilirsin. Herkes 1 -2 kitap alabilmiş

Son düzenleme:
Evet sende yenikayıt oluyorsn.

İlk parayı yatırıp büroya gidiceksin . Kitapların varsa alabilirsin. Herkes 1 -2 kitap alabilmiş

lanet olsun yaa ne dandik sisteme gectiler. nasıl kitaplar biter anlayamıyorum ya.. o kadar parayı almayı biliyorlar ama.
simdi murat ve ilkumuta baktım akıllı sorulara ama onlarda cıkarmamıs.. siz aldınız mı yardımcı kitap?

Son düzenleme:

murat yayınların özet kitapları çıkacakmış haftaya . ondan alacağım. ders kitabını beklersek artık vizeye 1 hafta kala verirler. kitapta gereksiz bir sürü bilgi var. murat yayınları gayet güzel. ben hep ondan çalışıp giriyorum sınavlara.

insallah onlar bu seneye kadar zaten vardı bu sene yayın hakkı vermemişlerdi. aöf kitapları insanda ders calişma şevki bırakmıyor ki. gereksiz ayrıntılar acıklayıcı degil.
bende baktım cıkacak yazıyordu sitesinde. alırım hemen yoksa olacak gibi degil aöf kitaplarıyla. sen hangi bölüm canım? bu arada yardımın için cok teşekkürler

aynen ya aöf kitapları heves kaçırıyor resmen. yarın gidip soracağım murat yayınlarına gelişmelerden seni haberdar ederim :) şuan sosyoloji okuyorum cnm 1. sınıf. ikinci üniversite olarak girdim. geçen sene çalışma ekonomisini bitirdim. ona da dikey geçiş olarak girmiştim. anlayacağın baya bir iç içeyim yıllardır aöfle :) sen hangi bölümdün?

ne demek cnm yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

Son düzenleme:

oh masallah canım sen kıdemli olmussun , bende aöf önlisans bitirdim bu sene dikey geçiş İşletme. yarın kayıt olmaya gidicem Murat'a bakarım bende. bu arada büro Beşiktaş'tı simdi Mecidiyeköy yaptım. yerini bilen var mı acaba?

evet biraz kıdemli oldum walla cnm ben anadolu tarafındaym maalesef bilmiyorum hiç avrupayı.

Kızlar kimse varmııııııı?

ya ben kayıt yenilemeye yarın gidecektim. bana msj geldi 16ve17 mart acık diye ama internette sadece c.tesi acik gösteriyo... bileniniz vrmııııı??

bildiğim kadarıyla kayıt nedeniyle haftasonu açık bu hafta.

Sende olmasan tesekkür ederim canım.

Kaydımı oldum bir tane kitabım eksikmiş, bugunden itibaren baslıyorum. Sen dedin ya, DC olan dersinden bu dönem 2,10 falan tutturursan o dersten geciyorsun diye heveslendim yine. Pazarlama Yönetimi dersim vardı, bu dönem de Pazarlama İletişimi. Cok benzer konular. Hakkımızda hayırlısı kızlar

ne demek cnm bende başlayacaktım ama özet kitapları bekliyorum. inan içimden gelmiyor o kalın kitaba çalışmak

slm arkadaşlar bir şey sorucam ben parayı yatırdım bankaya şimdi büroya gitmem şart mı anlamadım ben bunu ? kayıt yenilemiş olmuyor muyum parayı yatırınca ?

slm arkadaşlar bir şey sorucam ben parayı yatırdım bankaya şimdi büroya gitmem şart mı anlamadım ben bunu ? kayıt yenilemiş olmuyor muyum parayı yatırınca ?

bankaya parayı yatırınca kaydınız yenilenmiş oluyor
kitaplarınızı almak için büroya gitmelisiniz bürodan yapılacak başka bir işlem yok :))

bankaya parayı yatırınca kaydınız yenilenmiş oluyor
kitaplarınızı almak için büroya gitmelisiniz bürodan yapılacak başka bir işlem yok :))

ohh süper teşekkür ederim valla heyecan yaptım birden son güne bıraktım sandım gözümün önünden film şeridi gibi aöf kuyruğu geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…