ben ekimde dikey geçiş yaptım uluslarası ilişkiler 3'e 5.dönemden 6.ya geçtim ben ders ekle sil işlemi yapabilcekmiyim
merhaba bu topiği açtığınız iyi olmuş.umarım kısa sürede görüp cevaplarsınız sorumu.benim 6. yarıyıl için 2 4. yarıyıl için de 1 olmak üzere sistemin atadığı 3 dersim var,ders ekle sil gibi bir durumum yok.şimdi bu ne demek oluyor kaçıncı sınıfta olduğumu bile anlayamadım sayelerinde. 2012-2013 Bahar Döneminde Alacağınız Dersler
Ders Kodu Ders Adı Yarıyıl Ders Kredisi
İST202U İSTATİSTİK 2 4. Yarıyıl 4,0
HUK108U İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 6. Yarıyıl 5,0
SOS110U ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ 6. Yarıyıl 5,0
Toplam Tutar :
Alınan Toplam Kredi :
2013-2014 Bahar Dönemine Bıraktığınız Dersler
Ders Kodu Ders Adı Yarıyıl Ders Kredisi
selamlar ilk defa bu sene kayit yapanlar ders ekleyip silemiyor
ama nasil yenileyebiliyoruz giris yapamiyorum uyari geliyor bu sene ilk defa kayit yaptigim icin
ben bati avrupa programlarindayim,ikinci dönem sinavlarina türkiyede girecegim ama yapamadim birsey
Merhaba ben geçtiğimiz dönem ilk defa kayıt yaptırmıştım.
Benim ders seçemem gerekiyor mu?
dersler otomatik atanıyor. sadece bankaya para yatırıp şubeye gitmeniz gerek. zaten şubede kontrol ediyorlar. sonra kitaplarınızı alabilirsiniz. tabi var sa. ben bugün 2 kitabımı alabildim. ay sonu gelebilirmiş. gelmesede olur o saaten sonra zaten.
senin durumun özel olabilir. eskişehir merkez bürodan tam bilgiyi alabilirsin. 444 10 26
geçen yıl 3. sınıftaydım 2.sınıftan istatistik dersim vardı.yıllık sistemdeydim yani kredili sistem değildi.3. sınıfsa neden hiç ders seçemiyorum ki? bahar dönemine seçebileceğim hiç ders yok 4.sınıf dersi falan gösterilmezmiydi yani üst sınıftanda ders alabiliyoruz benim 2.sınıftan var diyermi alamıyorum? eğer öyleyse yeter artık ya okumaktan soğudum...
Kızlar internetten yaptım kayıt yenilemeyi bankaya parayı en geç ne zaman yatırabiliriz? aybaşından önce yatıramam çokmu geç olur
22 mart son o zamana kadar yatırman lazım, ben bugün yatırdım gittim aöf ye 4 kitabımı aldım 1 tanesi ay başında gelicekmiş.
erken gitmekte fayda var en azından kitaplar tükenmeden çoğunu alabiliyosunuz.
Anladım canım çok teşekkür ederim. Ben hiç kitap almadım 2. sınıftayım verirler dimi bana kitap alttan da dersim var
bu sene yeni kayıtsan ders seçemiyorsunuz. okul sana otomatik derslerini atıyor. zaten kayıt sayfasına girince hata veriyor. gene bir bak istersen.
bankaya para yatırıp büroya gitmen yeterli.
kayıt yenileme yaptım sonra bankaya gidip yatırdım para dien arkadaşlar olmuşta..ben anlamadım yani bankadan önce ne yapıyoruzki kendimiz?? ders ekle sil işleminimi diyorsunuz acaba?? bu arada benm ders ekle sil yok üniversite mecbur kılmış zaten 8 dersi .. birde anlamadığım benn iktisat 1 dersinden ffdim..şimdi bana iktisat 2 vermişler..ya iktisat 1 den kalan 2yi nasıl anlasında yapsın ya..nasıl bir mantıktır bu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?