• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım yerleşmiş evim

Çok güzel olmuş güle güle oturun. Bir şey sorabilir miyim canım duvar kağıtlarını nerden aldınız ve de nasıl kaplattınnız öğrenebilir miyim?
yanlış hatırlamıyorsam art deco markası. ithal, yıkanabilir kağıt bu kağıtların özelliği. ben izmirdeyim buradan alıp kaplattık
ayyy kız evinin tam halini bir göstertmedin he:))))
ahh çalışınca neye fırsat oluyor ki :)) valla haklısın koyamadım bir türlü

canım güle güle oturun bende çok beğendim şık ve sade. belki daha önce sorulmuştur ama canı okumaya fırsatım olmadı bende koltuk alacağım ve seninkilere bayıldım temizliği nasıl çıkatılabilir kumaş mı bir de markası ve fiyatını yazarsan sevinirim bende izmir çeşmedeyim :nazar:

bayıldım tatlımm herşey harikaa :nazar:
cnm çok teşekkür ederim
canım güle güle oturun bende çok beğendim şık ve sade. belki daha önce sorulmuştur ama canı okumaya fırsatım olmadı bende koltuk alacağım ve seninkilere bayıldım temizliği nasıl çıkatılabilir kumaş mı bir de markası ve fiyatını yazarsan sevinirim bende izmir çeşmedeyim :nazar:
saloni koltuklarım ve onların çalıştığı su,kir,leke tutmayan nubuk tarzı bir kumaş. çok memnundu yaptıran müşteriler bende öyle istiyordum zaten yaptırdım çok memnunum
çok sade çok güzel kesinlikle benim tarzım tebrikler
ne güzel cümleler cnm teşekkür ederim çok:)
sade ve güzel olmuş güle güle oturun
teşekkürler cnm :)
ben böyle sade evlerden çok hoşlanıyorum girdinmi için ferahlayacak.
tşk ederim çok mutlu oldum cnm :)

bende çok beğendim canım güle güle oturun :) koltuklarına bayıldım özellikle rengi şekli falan çok güzel nereden aldın?

ben bu sitenin adresini albilirmiyim duvar tvsi için.ev harika görünüyor mutfak görsek olur mu?

cnm firma olarak ismi Atılım tv ünitesinin. fakat internetten baktığında o firma çıkmaz. hep ucuz.com diye girersen firmanın ürünlerini görebilirsin. ilave modülleri de var aslında ama benim salonuma sığmayacağı için 2 parçasını aldım sadece

Çok hoş canım.Çok beğendim.:16:
sağol canım :) teşekkür ediyorum
bende çok beğendim canım güle güle oturun :) koltuklarına bayıldım özellikle rengi şekli falan çok güzel nereden aldın?
canım koltuklarım biri 3lü biri 2li. 3lü yatak oluyor. saloni'nin Rio modeli çok kullanışlı üstelik kesinlikle tavsiye ederim

Back
X