• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım yerleşmiş evim

çook güzel seçimler yapmışsın zevklerimiz aynı gördüğüm kadarıyla.Allah sağlıkla huzurla bol neşeli günler görerek oturmayı nasip etin inşallah :nazar:

bende nişanlıyım, nasipse bizde seneye evleneceğiz. Böyle evleri görünce benimde evim olacak mı diyorum ne bileyim insana tuhaf geliyor.yada bende güzel seçimler yapabilecek miyim diyorum eşyaları alırken değişik bi ruh hali sanırım bu :37:

evinin diğer ayrıntılarınıda merakla bekliyoruz hemen fotolarını çek ekle :34:

çook güzel seçimler yapmışsın zevklerimiz aynı gördüğüm kadarıyla.Allah sağlıkla huzurla bol neşeli günler görerek oturmayı nasip etin inşallah :nazar:

bende nişanlıyım, nasipse bizde seneye evleneceğiz. Böyle evleri görünce benimde evim olacak mı diyorum ne bileyim insana tuhaf geliyor.yada bende güzel seçimler yapabilecek miyim diyorum eşyaları alırken değişik bi ruh hali sanırım bu :37:

evinin diğer ayrıntılarınıda merakla bekliyoruz hemen fotolarını çek ekle :34:

cnm çok tşk ederim allah sana da nasib etsin inşallah gönlüne göre.hepsi zamanı gelince tıkır tıkır oluyor hiç merak etme inan.
ben de düşünürdüm hep nasıl olacak acaba,beğendiklerimi alabileck miyim,uyumlu bir ev düzenleyebilicek miyim diye.ben biraz da meraklıyım dekorasyona sürekli takip ediyorum herşeyi,döşemeye çalıştım kendi zevkimle,hiç kimseyi dinleme beğenirken çünkü ancak sen en iyi düşünebilirsin herşeyiyle nelerin uyumlu olabileceğini.mesela tek bir eşya kendi başına çok güzeldir ama onun yanına kombin yapacağın şeyle bütünleşemeyebilir o yüzden her yönüyle sadece sen bilebilirsin neyin yakışıp yakışmadığını bence.anlatmak istediğimi anlatabildim mi şüpheliyim :))nişanlım sağolsun hiç karışmadı hep benim beğendiklerim oldu,şimdi o da herşeyi çok güzel seçtin diyor bana sağolsun :)hayırlısı hepimiz için

Allah güle güle oturmayı nasip etsin. çok güzel olmuş herşey.
bende birşey sormak istiyorum. masanın üzerindeki parlak kaseyi nereden aldın. banada öyle birşey lazım, tam benim tarzım:) uyumlu oldu valla:)

Allah güle güle oturmayı nasip etsin. çok güzel olmuş herşey.
bende birşey sormak istiyorum. masanın üzerindeki parlak kaseyi nereden aldın. banada öyle birşey lazım, tam benim tarzım:) uyumlu oldu valla:)

ikea dan aldım cnm,onun beyaz rengini de ürettiler şimdi bilgin olsun

merhaba eviniz çok ferah ve şık olmuş. parkelerinizin rengi çok hoş, siz mi döşettiniz var mıydı bilmiyorum ama marka ve rengini biliyorsanız paylaşır mısınız?

bir de yemek masanız bizim istediğimiz gibi küçük görünüyor. belki de salon geniş o yüzden. kaça kaç ölçüleri acaba? hazırlarda hep büyük masalar mobilyacıya yaptıracağız biz küçük bir masa.

çok beğendim canım çok sade ve huzurlu Allah ağız tadıyla oturmayı nasip eylesin inşallah

Cok zevklisin koltuklarina bayildim gercekten cok zarif.
Allah agiz tadiyla, huzurla oturmayi nasip etsin.
:nazar:

soft ve hit renklerle dosenmiş, romantik bir ev.. beyazlar,bejler,ucuk pembeler... kombinlenince sadece evde degil icine girdigi herseyde muhtesem oluyor... evine bakınca sakinlik dinginlik ve huzur geliyor aklıma...

renklerin enerjisi vardır cok guzel renkler secmissin.. resme bakınca gordugum ve aldıgım enerji hep hayatınızın ve evliliginizin uzerinde olsun

mutluluklar :71:

merhaba eviniz çok ferah ve şık olmuş. parkelerinizin rengi çok hoş, siz mi döşettiniz var mıydı bilmiyorum ama marka ve rengini biliyorsanız paylaşır mısınız?

bir de yemek masanız bizim istediğimiz gibi küçük görünüyor. belki de salon geniş o yüzden. kaça kaç ölçüleri acaba? hazırlarda hep büyük masalar mobilyacıya yaptıracağız biz küçük bir masa.

parkeler evde vardı canım yaptırmadık yani biz.
yemek masasını istediğimiz ölçüde yaptırdık. açılıyor açılınca 40cm kadar daha uzuyor. benim salonum baya bir küçük olduğu için başka masa koyamazdım. frmaların bütün masaları büyük çünkü. enini 80cm yaptırdık aklında olsun.
beğendiğin için de çok teşekkür ederim..

güle güle oturun herşey çok hoş ama resim çekme açılarını beğenmedim :)) yerleşmiş resimlerde daha iyi ayarlayın ozman evin güzelliği daha da net anlaşılacak...

gözlerimi kapayıp olmasını istediğim evim gibi olmuş bu evvv :) çok sade , ferah, iç açıcı.. bayıldım kısaca :) Allah mutlu, sağlıklı günler versin evinizde..

Çok sade ve zevkli döşenmiş bir ev kesinlikle göz yormuyor tebrik ederim böyle bi dekorasyon yapmışsın evine herşey çok uyumlu,ben özellikleperdelerini beğendim benim istediğim tarzda tamda göz yormuyor ve sade markasını öğrenebilirmiyim tüllerinin tül arayışındayım ve sade tül bulmak çok zor iyi günlerde mutlulukla oturman dileğiyle:34:

Çok güzel olmuş güle güle oturun. Bir şey sorabilir miyim canım duvar kağıtlarını nerden aldınız ve de nasıl kaplattınnız öğrenebilir miyim?

Çok sade ve zevkli döşenmiş bir ev kesinlikle göz yormuyor tebrik ederim böyle bi dekorasyon yapmışsın evine herşey çok uyumlu,ben özellikleperdelerini beğendim benim istediğim tarzda tamda göz yormuyor ve sade markasını öğrenebilirmiyim tüllerinin tül arayışındayım ve sade tül bulmak çok zor iyi günlerde mutlulukla oturman dileğiyle:34:

cnm kusura bakma yeni gördüm mesajını.çalıştığımdan hiçbir şeye vaktim yok,evlilik çok çok güzel ama çalışırken zor, 1 ay oldu anca alışıyor insan koşuşturmaya.
öncelikle teşekkür ederim beğenmiş olmana, perdelerimi royaldi perde'den yaptırdım.çok çeşitli tüller vardı ama ben sade ama asil tarzları beğeniyorum böyle istedim. hatta tüllerde pırıltı var ışığı yada güneşi gördüğünde ışıldıyor.ben pişman olmadım hiç. eğer izmir'de oturuyorsan karşıyaka'da yeri, adresini veririm istersen.

Back
X