• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım yerleşmiş evim

canım koltuklarım biri 3lü biri 2li. 3lü yatak oluyor. saloni'nin Rio modeli çok kullanışlı üstelik kesinlikle tavsiye ederim

cevap için teşekkür ederim canım çok hoşuma gitti tam istediğim gibi kullanışlı olduğunu da tahmin etmiştim zaten. güle güle otur tekrar mutluluklar, mutlu yıllar :)

kusura bakmazsan sana bişey daha soracağım .senin koltukları çok beğendiğimi söylemiştim almayıda düşünmeye başlamıştım ama katalogta bu model çok farklı geldi bana minderleri rengi filan anlayamadım yani sen kendinmi rengini değiştirttin acaba? ay çok uzun oldu ama cevap verirsen çok sevinecem.

saloni koltuklarım ve onların çalıştığı su,kir,leke tutmayan nubuk tarzı bir kumaş. çok memnundu yaptıran müşteriler bende öyle istiyordum zaten yaptırdım çok memnunum

iyi günlerde huzurla kullan cnm bende mobilya mı daha yeni saloniden aldım benim oturma odama aldığım köşe koltuğun takımı gerçekten kumaşları çok güzel benim bekar evimden tekli bir koltuğum vardı onu kaplatmamız için bile kumaşından 4 metre hediye ettiler :1: herşeyin çok güzel cnm maşallah :nazar:

Back
X