Yarım saat önce nişanı attım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yüzügü at diye baski yapardi, cünkü nisanlin üzerinde baski yapiyor

ahah ne asagilamasi ya ailem boyle demek asagilama mi oluyor :)) ne kadar kompleksli bir tavir ilgincmis.

Konu cıdden nerden nerelere gelmıs ..

Aılesının elle tutulur gozle gorulur bı davranısı yok .
Nısanlınızın da onları sılerım gerekırse gorusmezsın demesı %50 dogru %50 yalan.
Cunku evlendıkten sonra neden bılmıyorum ama nefret ettıklerı aılelerı bal kaymak oluyor.
Evlendıkten sonra sen bısey yapmasanda onların yaptıkları degıl senın soyledıgın tek bır cumle akılda kalıyor.
Evlendıkten sonra evet bır butun oluyorsun esınle fakat nedense cok mutlu olsanda bı yerde hep bı aksılık oluyor ve erkekler hıcbır zaman eslerıne pırım vermemek ıcın aılem haksız demıyor hep bır kılıf buluyor.
Eger hakkanıyetlıyse ve terazısı esıt tartıyorsa gozunu kırpma evlen ama aklında en ufak bır suphe varsa ıyıce dusun.
Evlendıkten sonra hıcbırsey eskısı gıbı olmuyor. Bekara karı bosamak kolay derler ya o mıshal suan yasadıkların ya da bızım yorumlarımız. Cunku ayrılsan daha bızım deıl senın canın acıcak evlensan dahı bız deıl sen cekeceksın o cıleyı.
Iyıce olcup tart arkadasım ona gore kendı kararını kendın var .
Hee bana sorarsan kendı fıkrımı ben aılesı problemlı bı adamla evlendım ve pısman degılım.
Sende pısman olmamak ıcın en ıyı kararı kendın vereceksın.

Ne kadarda akli basinda yaziyorsunuz. Bunlar benimde bildigim seyler ama yeri geldiginde dilimin ucuna takilip kalir soyleyemez olurum

Seyi de anlamadim onu ordan aldim,bunu buradan aldim. Sanki malikanemizde sampanyamizi yudumluyoruz kim bize ayak uydurabilir demisim gibi :))) piknige gidip mangal yelliyoruz raki icerken buysa boburlenme iyiymis :)))

canim olmasa uzulme bu gibi insanlar seni rahat birakmazlar bak bu ksyinvaliden orucuna nsmazina her seyine karisir allah korkusu yok ne denek basina aciver birazcik olsaydi bunu bile aklindan gecirmezdi benim basim acik ama hic hir zaman boyle seyler dusunmem

Ilk mesajini cok faydali buldum. Bencede kapali biri sizin aile yapinizda zorlanir ve sonu ayrilikla biter.
Ne guzel kardesinizde ne aradigini biliyor umarim icki icen biri cikar karsisina. Sonuna kadar saygi duyuyorum bu sizin aile yapiniz sonucta. Ama surayi anlamadim konu sahibinin nisanlisi illa icki icsin demiyor, acilsin demiyor, kapali haliyle sevmis. Diger mesajlarini okuduysan nisanlim alkol sevmiyor ve beni oldugum gibi kabul ediyor demis. Bu yuzden diger yorumlarinizi hic anlayamadim ne ilgisi var sizin ailenizin bu konuyla?

Edit: Yazma sekliniz cok alayci bu arada keske biraz duzeltseniz. Gelin hanimda bayilmiyordu sizinle kadeh tokusturmaya

tüm sayfaları okuyamadım ama umarım geç olmamıştır. konu sahibi lüften ayrılma nişanlından. aileler pisliklik yapar zaten hep. önemli olan gelecekteki eşinin bu olaylara karşı tutumu. hem senin ailen de sorun çıkarmış ama sonra hallolmuş. sevgilin seni başörtünle sevmişken anasının lafına bakması komik olur zaten. güzel giden bi ilişkiniz varsa cahil insanlar için kıymayın kendinize

Siz neden ailesini arayıp yüz göz oldunuz, nerede sizin özgürlüğünüz de, ne biçim insanlarımız filan dediniz ki.. kaynanaız öyle desin siz nişanlınızı karşınıza alır konuşursunuz ben böyle istiyorum dersiniz nişanlınız da onların tarafını tutarsa tamam o zaman düşünürsünüz ayrılmayı ancak çocuk aramış senin istediğin gibi olsun demiş madem seviyorsunuz nasıl gözünüzü karartıp kestirip atabiliyorsunuz herkes eşinin ailesiyle anlaşamayabiliyor olayda sadece baş açma mevzusu yani. Yüz göz olmanız aramanız hiç iyi olmamış artık ne yaparsanız yapın zaten imajınız kötü gelin olacak da nilanlınıza yazık değil mi ?

Ailesi dugunde acik olmasini istiyormus ona istinaden yazdim. Yani ailelerin belli davranis bicimi olur. Onlarda mesela dugunde acik gelin istiyormus. Bizde kimse acil diye zorlanmaz ama ortama ayak uyduramaz kendini dislanmis hisseder. Bu tip seyler yasayabilir diye yazdim. Yoksa nisanlisi ailesine dur dedikten sonra kimse karisamaz. Bizim ailemizden de kuzenim kapali cok iyi bir kizla evlendi ama yurutemedi. Hatta biz kizdik 2 senedir kapali oldugunu biliyordun evlenince mi aklin basina geldi, onun ailesi bosanmaya karsi hic mi dusunmedin onun dusecegi durumu, cocuk oyuncagi mi bu diye. Yillarca konusulmadi onunla. Ki dusun 1 sene beraber yasamislar okuduklari sehirde buna ragmen kapali olmasi birden sorun oldu. Cok iyi bir insandi ben olsam evlenmezdim kuzenime guvenip sevmis iste. İlerde sorun cikarsa cani yanar.
Bizde herkes surekli birbiriyle kuser aile baglari zayiftir, bir toplanip bir konusmazlar. Bir de aile baglari kuvvetliyse ugras dur omur boyu.

Bak boyle duzgun yazinca nasilda hak veriyorum sana.. Haklisin gercekten zor bir durum konu sahibinin nisanlisinda bitiyor hersey. Eger desteklerse sahiplenirse kimseye bi sey demek dusmez. Ilerde kendi yapisinda bir adamla evlenirse belki yine kv gorumceleri sorun cikaracak? Evliligin hic bir garantisi yok ki..

bosuna kendını üzüyorsun. madem nişanlına budenli baglısın e sevıyorsun kı oda oyle..
yuzuk falan atma. acmıyorum annecım basımı bitti..
acıgım , yerı gelır alkolümü alırım, orucumu tutarım vsvsvs. ama tesettürlü insanların düğün dernekte başını acmasına acayıp gıcık olurum. kım ıcın ne ıcın. salak sacması bısey..
bır ornek.
cok yakın bır ahbabımız alevı , sevdıgı kız sünni ve tesettürlü idi. kız tarafında neler yasandı bılemıyorum ama oglanın aılesı kesınlıkle kabul edebılecek tarzda degıldı. sonuc ; evlendıler. 3 tane dunya tatlısı kızları var. oglan esının memleketıne gıttı , maşaallah cokta mutlular. ara ara buraya gelırler. oglan kızı cok yalnız bırakmaz hep korur kollar.
mutlulugun enrden gelecegı bellı olmaz. ne kendını ne aılenı üz. nısanlına guvenın tamsa gerısını bosver..

En azindan ihtimali yukseltmek gerekli. Zaten cagimizda evliliklerin durumu ortada. Farkli olabilir konu sahibinin durumu. Belki cok mutlu olacak. Risk almasi gerek bunu anlamasi icin de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…