Yarım saat önce nişanı attım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başını kapat baskısı neyse,aç baskısı da aynı şey.
insanların yaşayış,din,düşünce özgürlüğüne böyle burnunu sokan kim olursa olsun bir kaşık suda boğasım geliyor.
Nişanlınızın hiçbir suçu veya günahı yok bu durumda.
Umarım ailesi de bu baskıdan vazgeçer.

Tesettüre laf etmekk? ??????? Bazıları orasını burasını teşhir ederken biz karismiyoruz da bizim takvamizla sizin ne derdiniz var? ?????
Tesettüre laf edenlere tepki vermekte haklısınız ancak tesettürlü olmayan ya da sizin dünya görüşünüze uymayacak şekilde giyinenlere teşhirci demek doğru mu sizce? Karşı tarafı eleştirirken karşı taraftan bir farkınız olsun.

mini etek giyip yada askılıyla dolaşanlara aaa neden böyle giyinmiş demedım sımdıye kadar ancak burda bazı örümcek beyinlilern başörtüye laf etmesi benim bu yorumu üstüne alınması gereken insana söylemem cok yerınde bi davranış.

Örümcek beyinli dediğiniz kişilerle aynı noktada durarak nasıl bir sonuç almayı umuyorsunuz? Çok çok kendinizi rahatlatırsınız bu size yetiyorsa devam edin böyle. Zira benim gözümde tesettürü küçümseyen kişilerden zerrece farkınız yok.

sizin tarafınızdan değerim olup olmaması ayy bni cccoook üzdü. Burda benim lafım tessetüre laf edenlere .

konu dışı olacak ama ben trakyalıyım bizde böyle diyen bir arkadaş epey ortalığı karıştırmış hayatında trakyaya gelmemiş insanlarda önyargı oluşmasın diye yazmadan edemedim. ben de trakyalıyım takı tuku olayı herkes bütçesine göre yapar eşim de trakyalı 10 bilezik takı seti pırlanta kelepçe görmedim tek gördüğüm kelepçe eşimin kelepçesi (kendisi polis) kimseye böyle bir dayatma yapılamaz ailemizde açık insanlar da var kapalılar da kimse kimseye karışmaz herkes Atatürkçüdür bu dine inanca ters düşen bir şey değildir burada.. ailemizde bol miktarda doğulu iç anadolulu gelin/damat var.. önemli olan insanın insan olabilmesi

konu sahibi kusura bakma densiz densiz konuşan insanlar yüzünden konunu biraz dağıttım ama bence halledilemeyecek mesele yok nişanlın yanında olduktan sonra her engeli aşarsın nişanı atmadan ilişkini bitirmeden önce nişanlına şans ver yazık okadar zorluklardan geçmişsiniz böyle bir engele takılmayın derim

ahah ne asagilamasi ya ailem boyle demek asagilama mi oluyor :)) ne kadar kompleksli bir tavir ilgincmis.
komleksli degilim sekerim kendini asilzase zanedenlere kiziyorum ben elitim diye gecinenlere neyse komlek demisken mesajini tam okumamissun galiba belirteyim bem kapali degilim benim ailemde kimse kapali degil ne ana ne baba ne es tarafi anlamissindur ayrica ailem elit bir cevrede oturuyor sayilir ama sizin gibi kendini asilzade zannetmiyorlar

Okuyamiyorum sominenin isigi gozlerimi aliyor. Yaptigim super luks alisveristen yorgun dustum ayrica. Dadima soyleyeyim o cevap yazar sana..

Konu yine nerelere gitmiş vay arkadas ya! Farkındaysanız mahalle baskısında mağdur olan hep kadın oluyor, eleştiri yapıp birbirine tahammül edemeyenler yine kadın. Başını kapa baskısı ne kadar iğrençse, başını aç baskısıda o kadar iğrenç. Kadının kendi kararına saygı duyulmuyor iki çeşit baskıdada. Aşağılanan, hor görülen, birey olarak görüşüne ve yaşayışına saygı duyulmayan her manada kadın oluyor, burdada kadınlar birbirine girmiş, devam edin bu kafayla çok iyi yerlere geliriz

zaten evlenince aile ile çok bir bağ kalmıyor eğer sen istersen. yani aynı ev, altlı üstlü oturmadığın ve sık sık evine girip çıkmadıkları zaman senin evliliğine karışamıyorlar. burada tavır sana bağlı. eğer aradaki mesafeyi korursan misafir gibi girip çıkarlar evine. ama sen bir kez yumuşak davranırsan olan olur. bunu inanılmaz derece kullanmaya başlıyorlar. kedinin bacağını ayıracan bir kez. o zaman senden biraz çekinirler ve istedikleri gibi top oynatamazlar. nişanlınla sakince konuş. çalışıyorsanız zaten kirada oturursunuz filan. bir de onlara uzak bir yerden ev tutarsınız. düğün telşını atlaktıktan sonar daha iyi olur kanısındayim. önemli olan senin alien destek olsun. çünkü zor günlerde destek alacğın büyüklere ihtiyaç duyarsın. kimseye kötü söz söylemeden incitmeden sadece resmi durarak bu işin üstesinden gelebilirsin inancındayım. sonuçta bu sizin hayatınız. onlar bugün var yarın yok. dün kayınpederimin kalbi durdu. hastanede yoğun bakımda. çiftlikte eşiyle beraber oturup benim için kışlık fasülye ayıklamışlar. kayıpederim bende yardım edeyim belki gelin beni sever demiş. çok üzüldüm. çünkü adamı zaten seviyorum. ama düğünde ve sonrasında bana yaşattıklarından dolayı kırgındım. ama zamanla kırgınlığım geçti. yine de demek ki resmiyeti elden bırakmamışım. zamanla ilişkiler olgunlaşıyor ve düzeliyor. sadece sen temkinli davran. herşey güzel olacak inşallah.

agzina saglik

canim insallah gonlune göre olur hersey allah buyuk insallah senin icin hayirlisi neyse o olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…