- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- Konu Sahibi Meyveliturta19
Benim için dünya ya gelen herkes birer bireydir. Ne çocuğuma bir dayatma yaparım ne de eşime. Aklı olan herkes fikrini uygulayabilir herkes özgürdür.
Benim inancıma göre hesap vereceğim tek bir şey var. O da yaradan! Ve herkes tek başına ona hesap verecek.
İnanmayan insalara saygı duyarım yarın bir gün bu benim çocuğum da olabilir.. ben kimim ki milletin görüşüne saygısızlık yapayım.
Benim eşim neye nasıl inanıyorsa öyle yaşamalı!
Ben 4 yıl aileme bunun mücadelesini verdim.. yeri geldi kendi inandıgından vazgeçmeye bile kalktı! Asla buna müşade etmedim. Bir şey yapacaksan bu benim için olmamalı.
Çünkü ben bir şeyler yaptıysam kimseye sormadan kendi kararlarımla yaptım.
Alkolda alabilir (nefret ediyor alkolden) her istedigini de yapabilir.. ama aramızda ki saygıyı koruyacak herkes duraması gereken yeri bilecek. Nisanlimda benim gibi düşünceleri tıpatıp.. yoksa ailemle 4 yıl bu kadar uğraşmazdım.
Yaşadıklarımı görenler tam bir savaşçı olduğumu söylerler.
O taraf şimdiye kadar hep özgürlüğü savundu hiç sorun olmadan bu duruma kadar geldi.
Benim ailem şuanda her şeyi ile nişanlımı cok seviyorlar.
Ama bu bana yapıla bir terbiyesizliktir!! Bir yobazlıktır!! Özgürlük başkasının özgürlügünü kısıtlamak değildir.
Şuan yaşadığım hayal kırıklığını hiç biriniz inanın tahmin edemezsiniz.
Bir savaş verdim tam kazandım derken son anda kaybediyorum.
Çeyizlere bakıyorum ağlıyorum evimin resimlerine bakıyorum ağlıyorum..
Anneme bakıyorum kahrolup ağlıyorum.. resimlerimize bakıyorum deli gibi köpek gibi seviyorum ağlıyorum.
Geceden beri öyle çok ağladım ki öfkelenip kendime kızıyorum. Bu kadar güçlü ben nasıl bu kadar aciz bir dura düştüm!!
Akşam her sey belli olacak.. ama asla ve asla kendimden taviz vermeyeceğim.
Bir insan herşeysiz yaşayabilir ama kişiliksiz yaşayamaz!! Beni hepsi böyle gördü böyle kabul etti.
Hala nişanlım diyorum başka bir tabiri ne elimi ne dilim el veriyor.
Onu çok ama çok seviyorum .. dün çok öfkeliydim! Daha yeni konuştuk.. eğer bu iş olmazsa sevgime ve kendimize yakışır bir şekilde biter.. şu an öyle çok öyle çok seviyorum ki.. Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın.
Benim inancıma göre hesap vereceğim tek bir şey var. O da yaradan! Ve herkes tek başına ona hesap verecek.
İnanmayan insalara saygı duyarım yarın bir gün bu benim çocuğum da olabilir.. ben kimim ki milletin görüşüne saygısızlık yapayım.
Benim eşim neye nasıl inanıyorsa öyle yaşamalı!
Ben 4 yıl aileme bunun mücadelesini verdim.. yeri geldi kendi inandıgından vazgeçmeye bile kalktı! Asla buna müşade etmedim. Bir şey yapacaksan bu benim için olmamalı.
Çünkü ben bir şeyler yaptıysam kimseye sormadan kendi kararlarımla yaptım.
Alkolda alabilir (nefret ediyor alkolden) her istedigini de yapabilir.. ama aramızda ki saygıyı koruyacak herkes duraması gereken yeri bilecek. Nisanlimda benim gibi düşünceleri tıpatıp.. yoksa ailemle 4 yıl bu kadar uğraşmazdım.
Yaşadıklarımı görenler tam bir savaşçı olduğumu söylerler.
O taraf şimdiye kadar hep özgürlüğü savundu hiç sorun olmadan bu duruma kadar geldi.
Benim ailem şuanda her şeyi ile nişanlımı cok seviyorlar.
Ama bu bana yapıla bir terbiyesizliktir!! Bir yobazlıktır!! Özgürlük başkasının özgürlügünü kısıtlamak değildir.
Şuan yaşadığım hayal kırıklığını hiç biriniz inanın tahmin edemezsiniz.
Bir savaş verdim tam kazandım derken son anda kaybediyorum.
Çeyizlere bakıyorum ağlıyorum evimin resimlerine bakıyorum ağlıyorum..
Anneme bakıyorum kahrolup ağlıyorum.. resimlerimize bakıyorum deli gibi köpek gibi seviyorum ağlıyorum.
Geceden beri öyle çok ağladım ki öfkelenip kendime kızıyorum. Bu kadar güçlü ben nasıl bu kadar aciz bir dura düştüm!!
Akşam her sey belli olacak.. ama asla ve asla kendimden taviz vermeyeceğim.
Bir insan herşeysiz yaşayabilir ama kişiliksiz yaşayamaz!! Beni hepsi böyle gördü böyle kabul etti.
Hala nişanlım diyorum başka bir tabiri ne elimi ne dilim el veriyor.
Onu çok ama çok seviyorum .. dün çok öfkeliydim! Daha yeni konuştuk.. eğer bu iş olmazsa sevgime ve kendimize yakışır bir şekilde biter.. şu an öyle çok öyle çok seviyorum ki.. Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın.