• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım rahimli olup hamile kalanlar

Merhaba, sağlıkla evladınızı kucağınıza alın inşallah 🙏🏼🥹 hangi şehirdesiniz ve tüp bebeği hangi hastanede yaptınız acaba? ☺️
Merhaba,
Cok tesekkur ederim🙏🏻 Darisi isteyen herkesin basina insallah🌸
İstanbul Maslak Acibademde yaptik biz.

L Luthientr C cutenuse Merhabalar,
Ben de sizler gibi yarim rahimim. Daha once dogal yolla bir gebeligim oldu ancak 12. haftamda kaybettim. O zaman haberim yoktu durumdan. Neyse dusuk sonrasi rahim filmleri tup bebek merkezi derken histereskopi ile rahimde genisletme yapildi, sonrasinda tup bebek ile cok sukur hamile kaldim. Su an 9 haftayi doldurmak uzereyim. 3 kere cok yogun olmayan kanamam oldu, evden pek cikmiyorum, cogunlukla istirahat halindeyim.
Benim merak ettigim, sizlerde ozelikle bu ilk 12 haftada (cunku sonrasini bilmiyorum) karin kasik agrilari fazla miydi? Bende transfer gununden beri agrilar hic kesilmedi. Ama az, ama cok her gun farkli sekillerde devam ediyor. Bazi gunler sanki kasiklarimda kum torbalari var gibi agirlik hissediyorum. Bu agrilar beni biraz korkutuyor. Sizler yasamis miydiniz acaba?
Merhaba, saglicakla alin evladinizi kucaginiza insallah. Bende agri vs olmadi. Sadece 6. Aydan sonra daha cok mide bulantısı,istifra oldu. 12. Hafta gibi gece yarisi yogun bi kanama da yaşadım. Progestan kullanmistim.

Kızlar selam daha önce buraya yazmıştım yarım rahimliyim ve 3 tüp bebek bir aşılamam var maalesef onlar hüsranla sonuçlanmıştı ve biz de ara vermiştik. Ara vermemizin üzerine 4. Ayda doğal yollardan ilk kez hamile kaldığımı bugun öğrendim😍 inşallah sağlıkla ilerler dualarınızı bekliyorum🌸

Kızlar selam daha önce buraya yazmıştım yarım rahimliyim ve 3 tüp bebek bir aşılamam var maalesef onlar hüsranla sonuçlanmıştı ve biz de ara vermiştik. Ara vermemizin üzerine 4. Ayda doğal yollardan ilk kez hamile kaldığımı bugun öğrendim😍 inşallah sağlıkla ilerler dualarınızı bekliyorum🌸

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰

Yaaa ne kdar güzel bir haber. Şükürler olsun verene. Sağlıcakla kucağına al inşallah 🙏

Tekrar selam kızlar ☺️ aranızda var mı şuanda hamile olan? Ben 13. Haftama geldim çok şükür🤲🏻 inşallah zamanında doğum olduğu günleri de görürüm sizler gibi D dikenliyonca L Luthientr

Olacak inşallah içinizi ferah tutun. Takiplerinize düzenli gidin ve çok yorulmayın. Evde mümkün olduğunda uzanın bol bol :) bir sürü güzel dizi fikm kitap bulun ben öyle geçirdim hamileliğim çok güzeldi o açıdan. Çünkü doğumdan sonra bunları bir süre pek yapamayacaksınız :p moralini bozmak gibi olmasın ama yoğun geçecek :)

Size umut olsun yarım rahimle ikiz gebe kalan oldu akrabamı 4 aylık ken kaybetti ve doğal yolla gebe kaldı kayoptan 2 yıl somra normal yolla tekrar çocuk sahibş oldu hanımlar

Olacak inşallah içinizi ferah tutun. Takiplerinize düzenli gidin ve çok yorulmayın. Evde mümkün olduğunda uzanın bol bol :) bir sürü güzel dizi fikm kitap bulun ben öyle geçirdim hamileliğim çok güzeldi o açıdan. Çünkü doğumdan sonra bunları bir süre pek yapamayacaksınız :p moralini bozmak gibi olmasın ama yoğun geçecek :)
İnşallah 🤲🏻 evde iş güç yapmıyorum ama dışarı çıkıyorum kendimi fazla yormadan acaba hata mı ediyorum doktor herhangi bir kısıtlama vermedi ama bilemedim☺️

Kızlar çok şükür 28 haftalık oldum. Rahim ağzı 4 hafta önce 36 mmdi bu hafta 31mm olmuş sizce durum kötü mü? Doktor haftaya tekrar çağırdı sanırım daha düşüş olacak mı kontrol etmek için🤷🏼‍♀️ bu arada serklajlıyım ve progestan fitil de kullanıyorum

Kızlar çok şükür 28 haftalık oldum. Rahim ağzı 4 hafta önce 36 mmdi bu hafta 31mm olmuş sizce durum kötü mü? Doktor haftaya tekrar çağırdı sanırım daha düşüş olacak mı kontrol etmek için🤷🏼‍♀️ bu arada serklajlıyım ve progestan fitil de kullanıyorum
31 mm çok iyi bir değer. Ben gebeliğimi hep bu civarlarda sürdürdüm.Düşüş olmasın yeter.

Hiç korkmayın lütfen benimki 32.haftalarda 27lerdeydi ve doktorum telaşlanmadı bile. 38+6 da doğum başlayonca sezaryenle doğurdum :) doktorunuz garanticidir ve öyle olması bizim durumumuzda çok iyi. Korkmayın. Bol dinlenin rahatlayın :) az kalmış artık. 2,5 ay :)

Back