• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım rahimli olup hamile kalanlar

Merhaba kizlar, bende yarim rahimliyim ve sag tarafim gelismemis. Hangi doktorlara gittiginizi sorabilirmiyim? Benim gittigim doktorlar rastlanmamis yarim rahime🫣

Ben ankara, ama sehir ønemli degil aslinda. Kac olumsuz tup bebekden sonra baska sehire de giderim yarim rahimi bilen doktor varsa😑
Yani tüp bebek doktoru arıyorsanız ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde ebru öztürke gittim, onun vardı tecrübesi. Ama hamileliğim doğal yolla oldu o zaman da gebze merkez prime hastanesinde bülent serdar san var onun takibindeydim o da tüm tedbirleri alarak sağlıkla kucağıma almamı sağladı. Hamileliğim bayağı zorluydu; böbrek taşı, serklaj sonrası hematom, şeker ve tansiyon..

Meraba yarım rahimliym ben de ilk transferim olumsuz sonuclandı:KK43: sizin kaçıncı seferde tutmuştu acaba
Merhaba bende yarım rahim +picos hastasıyım İstanbul da tüp bebek yaptırdık ilk transferde pozitif sonuç aldık şuan 37 haftalık gebeyim .sağlıkla doğmasını bekliyoruz umutsuz olmayın Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba bende yarım rahim +picos hastasıyım İstanbul da tüp bebek yaptırdık ilk transferde pozitif sonuç aldık şuan 37 haftalık gebeyim .sağlıkla doğmasını bekliyoruz umutsuz olmayın Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Saglıkla dogsun insallah♥️ benim ilk transferım olumsuz olunca yarım rahimli olmaya yordum:(

Saglikla dogsun insallah❤️ rahat mi gecti hamileliginiz?

Tebrik ederim ben de sizin gibiyim bugün hamile olduğumu öğrendim doğal yollan tabi serklaj yapıldı mı hamileliğiniz nasıl geçti

Serklaj yapılmadı 37+4 deyim şuan sadece tansiyon problemim var yarım rahimle ilgili bir sıkıntım olmadı .sizin de olmaz inşaAllah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız

Serklaj yapılmadı 37+4 deyim şuan sadece tansiyon problemim var yarım rahimle ilgili bir sıkıntım olmadı .sizin de olmaz inşaAllah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
Çok sevindim peki sürekli dinlendiniz mi yoksa normal hayata devam mı ettiniz

.rahim ağzın da sıkıntı olmadığı için sürekli yatmadım normal gebe gibi bir süreç geçirdim .doktor kontrolüne 2 hafta da bir gittim .erken doğum vs riski olduğu için hep dikkat ettim ağır kaldırmadım iş yapmadım .ama hep kendimi de eve kapatmadım dikkatli bir şekilde gezdim .

.rahim ağzın da sıkıntı olmadığı için sürekli yatmadım normal gebe gibi bir süreç geçirdim .doktor kontrolüne 2 hafta da bir gittim .erken doğum vs riski olduğu için hep dikkat ettim ağır kaldırmadım iş yapmadım .ama hep kendimi de eve kapatmadım dikkatli bir şekilde gezdim .
İlaç iğne falan verdi mi doktor

25nci haftada ağrılarım olmaya başladı .idrar yolu enfeksiyonu yaşadım .dr ek olarak progestan tablete başlattı hala kullanıyorum .iğne vs tüp bebek sürecinde kullandım

25nci haftada ağrılarım olmaya başladı .idrar yolu enfeksiyonu yaşadım .dr ek olarak progestan tablete başlattı hala kullanıyorum .iğne vs tüp bebek sürecinde kullandım
Anladım dua edin de benimki de sağlıkla ilerlesin erken öğrendim galiba normalde yarın adet günüm

Merhaba, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼🥹 ben de yarım rahim + pcosa sahibim. Nerede yaptırdınız acaba?

Back