- 17 Mayıs 2022
- 972
- 414
- 33
Meraba yarım rahimliym ben de ilk transferim olumsuz sonuclandıBebeğim 2770 gr doğdu. Ölçümlerde daha büyük görünüyordu ama minyon tipli biraz. Yarım rahimle ilgili olduğunu sanmıyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba yarım rahimliym ben de ilk transferim olumsuz sonuclandıBebeğim 2770 gr doğdu. Ölçümlerde daha büyük görünüyordu ama minyon tipli biraz. Yarım rahimle ilgili olduğunu sanmıyorum.
Hangi şehirdesiniz?Merhaba kizlar, bende yarim rahimliyim ve sag tarafim gelismemis. Hangi doktorlara gittiginizi sorabilirmiyim? Benim gittigim doktorlar rastlanmamis yarim rahime![]()
Ben ankara, ama sehir ønemli degil aslinda. Kac olumsuz tup bebekden sonra baska sehire de giderim yarim rahimi bilen doktor varsaHangi şehirdesiniz?
Yani tüp bebek doktoru arıyorsanız ben bahçeci umut tüp bebek merkezinde ebru öztürke gittim, onun vardı tecrübesi. Ama hamileliğim doğal yolla oldu o zaman da gebze merkez prime hastanesinde bülent serdar san var onun takibindeydim o da tüm tedbirleri alarak sağlıkla kucağıma almamı sağladı. Hamileliğim bayağı zorluydu; böbrek taşı, serklaj sonrası hematom, şeker ve tansiyon..Ben ankara, ama sehir ønemli degil aslinda. Kac olumsuz tup bebekden sonra baska sehire de giderim yarim rahimi bilen doktor varsa![]()
Merhaba bende yarım rahim +picos hastasıyım İstanbul da tüp bebek yaptırdık ilk transferde pozitif sonuç aldık şuan 37 haftalık gebeyim .sağlıkla doğmasını bekliyoruz umutsuz olmayın Rabbim isteyen herkese nasip etsinMeraba yarım rahimliym ben de ilk transferim olumsuz sonuclandısizin kaçıncı seferde tutmuştu acaba
Saglıkla dogsun insallahMerhaba bende yarım rahim +picos hastasıyım İstanbul da tüp bebek yaptırdık ilk transferde pozitif sonuç aldık şuan 37 haftalık gebeyim .sağlıkla doğmasını bekliyoruz umutsuz olmayın Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Saglikla dogsun insallahMerhaba bende yarım rahim +picos hastasıyım İstanbul da tüp bebek yaptırdık ilk transferde pozitif sonuç aldık şuan 37 haftalık gebeyim .sağlıkla doğmasını bekliyoruz umutsuz olmayın Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin Benim çok rahat geçti sadece son dönem de idrar yolu enfeksiyonu yaşadım başka bir sıkıntım olmadı .Saglikla dogsun insallahrahat mi gecti hamileliginiz?
Yarım rahim gebe kalmaya engel değil diyorlar hep .yarım rahim gebelik olduktan sonra taşıma açısından riskli olabiliyor ama herkeste de olacak diye bir şey yok .umudunuzu kaybetmeyinSaglıkla dogsun insallahbenim ilk transferım olumsuz olunca yarım rahimli olmaya yordum
![]()
Tebrik ederim ben de sizin gibiyim bugün hamile olduğumu öğrendim doğal yollan tabi serklaj yapıldı mı hamileliğiniz nasıl geçtiMerhaba bende yarım rahim +picos hastasıyım İstanbul da tüp bebek yaptırdık ilk transferde pozitif sonuç aldık şuan 37 haftalık gebeyim .sağlıkla doğmasını bekliyoruz umutsuz olmayın Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok sevindim peki sürekli dinlendiniz mi yoksa normal hayata devam mı ettinizSerklaj yapılmadı 37+4 deyim şuan sadece tansiyon problemim var yarım rahimle ilgili bir sıkıntım olmadı .sizin de olmaz inşaAllah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız
İlaç iğne falan verdi mi doktor.rahim ağzın da sıkıntı olmadığı için sürekli yatmadım normal gebe gibi bir süreç geçirdim .doktor kontrolüne 2 hafta da bir gittim .erken doğum vs riski olduğu için hep dikkat ettim ağır kaldırmadım iş yapmadım .ama hep kendimi de eve kapatmadım dikkatli bir şekilde gezdim .
Anladım dua edin de benimki de sağlıkla ilerlesin erken öğrendim galiba normalde yarın adet günüm25nci haftada ağrılarım olmaya başladı .idrar yolu enfeksiyonu yaşadım .dr ek olarak progestan tablete başlattı hala kullanıyorum .iğne vs tüp bebek sürecinde kullandım
Merhaba, sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba bende yarım rahim +picos hastasıyım İstanbul da tüp bebek yaptırdık ilk transferde pozitif sonuç aldık şuan 37 haftalık gebeyim .sağlıkla doğmasını bekliyoruz umutsuz olmayın Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba doğal yolla kaldm diyince cok mutlu olmuştum bu ay doğal yolla kaldım bende ama malsef kimyasal oluyorBenim tüp bebekler olumsuz sonuçlandı. Bu doğal yolla sürpriz oldu![]()
Olsun üzülme bence kimyasal olduysa sağlıklısı da olur Allahın izniyle demekki doğal yolla hamile kalabiliyorsunMerhaba doğal yolla kaldm diyince cok mutlu olmuştum bu ay doğal yolla kaldım bende ama malsef kimyasal oluyor![]()