Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende yarım rahimliyim. Doktorum bana ikiz gebelik çok riskli senin durumunda demişti. Hatta aşılamada bile tek yumurta olmasına dikkat etti çok. Bende öbür ay başlayacağım tüp bebeğe. Hali hazırdaki rahmin küçük mü ne dedi doktorunMerhabalar. Tüp bebek tedavisinde ikiz bebek riski çok mu yüksek.Transfer beklemekteyim. İkiz için Doktorum riskli ama karar verip konuşacağız dedi. Aramızda yarım rahimli olup ikiz bebişleri olanlar var mı![]()
Merhaba canm bende yarım rahimliyim ve tek transfer oluyor doktor öyle uygun görüyor tek bebeği bile zor taşıyor ilaçlarla birlikteMerhabalar. Tüp bebek tedavisinde ikiz bebek riski çok mu yüksek.Transfer beklemekteyim. İkiz için Doktorum riskli ama karar verip konuşacağız dedi. Aramızda yarım rahimli olup ikiz bebişleri olanlar var mı![]()
Sizin durumunuz nedir transfer oldunuz muBenim de rahmim küçük, 1.5 sene once genişletme yapıldı, ona rağmen iki embriyo transferi tıbbi bir hata olur diyor doktorlarim , ben hep tek transfer yaptırdım bu sebeple.
Sizin durumunuz nedir transfer oldunuz mu![]()
Hayırlı haberler alırsın inşallahGeçen hafta oldum evet , persembe günü test günüm![]()
Amin Allah razı olsunHayırlı haberler alırsın inşallah![]()
heyecanlı bekleyiş
![]()
Canım bende yarım rahimliyim. Doktorum bana ikiz gebelik çok riskli senin durumunda demişti. Hatta aşılamada bile tek yumurta olmasına dikkat etti çok. Bende öbür ay başlayacağım tüp bebeğe. Hali hazırdaki r
Henüz konuşmadık sadece opuean önce uterusun kalınlığı güzel demişti.yüz yüze konuşacağız dedi bekliyorum bende.Canım bende yarım rahimliyim. Doktorum bana ikiz gebelik çok riskli senin durumunda demişti. Hatta aşılamada bile tek yumurta olmasına dikkat etti çok. Bende öbür ay başlayacağım tüp bebeğe. Hali hazırdaki rahmin küçük mü ne dedi doktorun
Yarım rahimli duyduklarım var ve 4 5 tane doğurmuşlar.Biraz da şans tabi.İnşallah bizde sorunsuz bir şekilde bu yollardan geçerizMerhaba canm bende yarım rahimliyim ve tek transfer oluyor doktor öyle uygun görüyor tek bebeği bile zor taşıyor ilaçlarla birlikteAllah yardımcımız olsun inşallah
![]()