- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 103
- 32
Teşekkür ederimGözünüz aydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimGözünüz aydın![]()
5. Gün embiryosuydu sanırım genetige gönderdiniz miTeşekkür ederim![]()
Benim tüp bebekler olumsuz sonuçlandı. Bu doğal yolla sürpriz oldu5. Gün embiryosuydu sanırım genetige gönderdiniz mi
Aa süper mişBenim tüp bebekler olumsuz sonuçlandı. Bu doğal yolla sürpriz oldu![]()
Benim 28. Haftada sancılarım başladı siz böyle bir süreç yaşadınız mıBenim tüp bebekler olumsuz sonuçlandı. Bu doğal yolla sürpriz oldu![]()
Evet 33. Haftada nstye girdim sancım çıktı ama daha önce girsem önce de çıkardı çünkü sancı çıktığında sertleşme oluyordu. O da baya uzun zamandır vardı bende. Doktor tedbir amaçlı ciğer geliştirici ve kasılma önleyici ilaç verdi 38+1 de planlı sezaryen oldumBenim 28. Haftada sancılarım başladı siz böyle bir süreç yaşadınız mı
Çok iyi inşallah biz de o haftaları görürüzEvet 33. Haftada nstye girdim sancım çıktı ama daha önce girsem önce de çıkardı çünkü sancı çıktığında sertleşme oluyordu. O da baya uzun zamandır vardı bende. Doktor tedbir amaçlı ciğer geliştirici ve kasılma önleyici ilaç verdi 38+1 de planlı sezaryen oldumyani erken gelmedi bebişim belki daha da dururdu ama benim tansiyon problemim çıktı
Allahın izniyle görürsünüz fazla yormayın kendinizi bol bol dinleninÇok iyi inşallah biz de o haftaları görürüz
İyi günler sizinle daha önce de konuşmuştuk size bi şey sormak istiyorum 32. Haftamdayım daha önce kasılmalarım vardı ama bu hafta da bebek iyice bir tarafa toparlanıyor sizde de bu durum olmuş sanırım ilaçlar bu durumun önüne geçmiş miydi?Kızlar selamlar tekrardan34+0 oldum bugün . 33+3 tr rahim ağzı uzunluğum hala 31 mmdi ama nstde sancı çıktı 70lere iki defa ben sadece sertleşme hissediyordum o esnada. Sizlerin de bu haftalarda çıkıyor muydu? Doktorum önlem amaçlı kasılma önleyici ilaç başladı ciğer geliştirici vuruldum . Ama sertleşme hala oluyor eskisi kadar olmasa da
sizce normal mi? 37 haftayı görmeden doğum olsun istemiyorum ama tabi Allah bilir
Açıkcası pek engellemedi aynı seyrinde devam etti ilaç almasam artar mıydı şiddeti onu bilemiyorum tabi. Ben doktorum ne verdiyse kullandım. Çok şükür bebeğim yanımda uyuyor 2 aylıkİyi günler sizinle daha önce de konuşmuştuk size bi şey sormak istiyorum 32. Haftamdayım daha önce kasılmalarım vardı ama bu hafta da bebek iyice bir tarafa toparlanıyor sizde de bu durum olmuş sanırım ilaçlar bu durumun önüne geçmiş miydi?
Merhaba dogum yaptınızmıHanimlar merhaba ben de yarim rahimliyim su an tup bebek yatirdim sonuc bekliyorum benim icin dua edininsallah sonuc olumlu olur da sizlerle paylasirim Ben de
Merhaba evet doğum yaptımMerhaba dogum yaptınızmı![]()
Cok sevındım benim de yarım rahim eylülde transferım varMerhaba evet doğum yaptımçok şükür
Ben erken doğum yaptım 32. Haftamda ama yarım rahimden değil gebelik zehirlenmesinden yoksa doktorum zamanında gelecek bi sorun yok diyordu. 3 hafta küvezde kaldı şimdi yanımda çok şükür yarım rahim sizi endişelendirmesin hem olumlu düşününCok sevındım benim de yarım rahim eylülde transferım var![]()
Bazı yorumları okuyunca cok umutsuz oluyorum sizin gibi okuyunca umudum artıyorBen erken doğum yaptım 32. Haftamda ama yarım rahimden değil gebelik zehirlenmesinden yoksa doktorum zamanında gelecek bi sorun yok diyordu. 3 hafta küvezde kaldı şimdi yanımda çok şükür yarım rahim sizi endişelendirmesin hem olumlu düşünün![]()
Yarım rahim ile ilgili hiç endişeniz olmasın sadece sağlıklı beslenmeye hamileliğiniz boyunca gereksiz kilolar almamaya dikkat edinBazı yorumları okuyunca cok umutsuz oluyorum sizin gibi okuyunca umudum artıyor![]()
Cok tesekkurler, transferde bagısıklık , kasılma , embryo yapıştırıcı bunları yaptırmısmıydınız hatırlıyormusubuz acabaYarım rahim ile ilgili hiç endişeniz olmasın sadece sağlıklı beslenmeye hamileliğiniz boyunca gereksiz kilolar almamaya dikkat edinDualarım sizinle
Yok hayır hiçbiri yapılmadı sadece transferden önce histereskopi yapılmıştı tam bebeğin tutulacağı yerde minik bir polip varmış o alındıCok tesekkurler, transferde bagısıklık , kasılma , embryo yapıştırıcı bunları yaptırmısmıydınız hatırlıyormusubuz acaba
Cok sağolun bana önerdiler de her doktorun farklı oluyor tabiYok hayır hiçbiri yapılmadı sadece transferden önce histereskopi yapılmıştı tam bebeğin tutulacağı yerde minik bir polip varmış o alındı