yarım rahim

Masallah Ne guzel arkadas geliyor sana. Biz 2li 3lu testleri yaptirmak istemedik. Insallah ayin 9 unda guzel mutlu haberler alirsin. Dua edicem senin icin. Icini ferah tut. Abimin cocugu icinde ayni seyleri soylediler. Masallah turp gibi bi cocuk oldu. Allah buyuktur. Yata yata buyutucez bebisleri.

Bebegin kilosu ve boyu nasil.bide bizim bebis usg de 1 hafta kucuk gorunuyor doktor normal dedi 1 hafta ileri geri norml sayiliyormus.ama anne yuregi onada uzuluyorum aceba rahmimiz yarim ya ondanmi boyle diye

Bebegin kilosu ve boyu nasil.bide bizim bebis usg de 1 hafta kucuk gorunuyor doktor normal dedi 1 hafta ileri geri norml sayiliyormus.ama anne yuregi onada uzuluyorum aceba rahmimiz yarim ya ondanmi boyle diye
Normal buyuklukte rahmi olanlardada olabiliyor. Sola yatmaya çalış, beslenmene dikkat et. Benimde suyum fazlaydı. Senin gibi çok üzüldüm, ağladım . Sonra normale döndü. İnşallah bu kadar yol aldık. Sabırla alıcaz kucaklarımıza bebişlerimizi

Canim ben dun seker yuklemesi yaptirdim. Sonucu bekliyorum. Sen ne durumdasin. Ne zaman kontrole gidiyorsun?

canım senin hamilelik nasıl geçiyor deneyimlerinizden faydalanmak isterim. bende yarım rahimliyim. 8 haftalık hamileyim.

canım senin hamilelik nasıl geçiyor deneyimlerinizden faydalanmak isterim. bende yarım rahimliyim. 8 haftalık hamileyim.
Valla canm benim cok skintili geciyor.tupbebekle hamile kaldim ilk 3 ayim kanamalrla gecti surekli hastanede yattim.sonra rahim agzina dikis atildi.bunlri atlattik sukur rahatldk derken tarama testlermz skintili geldi amniyosentez istediler yaptrmk istemedik.onun disinda surekli yatiyorum.sen sanirim dogal hamile kaldin

evet canım ben doğal hamile kaldım, ilkini düşük yaptım o da normaldi bu ikinci kendiğinden hamile kaldım , tüp bebek yaptıracaktım bi de Allahım bu güzel haberi verdi.benim haftaya kontrol var bakalım şu an daha bişey demediler ama korkuyorum nasıl sonuna kadar tutucaz biz bu bebekleri

Kac yillik evlisiniz?

Kac yillik evlisiniz?
Canım ayın 9 unda ayrıntılı ultrasonun vardı. İnşallah güzel geçmiştir. Benim şeker yüklemem temiz çıktı çok şükür. Bu ayın 17 sinde ciğer geliştirici iğnelerimiz yapılacak. 28.haftayıda geçtikmi Allahın izniyle sonrası yokuş aşağı olacak. Ben yatmaktan mıdır bilemiyorum günlerdir uykusuzum. Sinirlerimde çok hassaslaştı. Bir türlü rahat edemiyorum. Gün içinde uyumamama rağmen genede sıkıntım devam ediyor. Zaten barsak hareketsizliğide hep vardı. Üstüne uykusuzluk çok zorluyor beni. Sen ne durumdasın?

Ben hic iyi degilim bebegimin fl olcumu 3 hafta geri diger olcumlerde geriden sadece kafasi haftasiyla uyumlu cikiyor 2 li 3 lu tarama testlerde skntiliydi 3 hafta sonra tekrr bakilck gerilik devam ederse kotu dedi doktor nolck bilmiyorm cok careszm aglayp duruyorm nefesm daraliyor sanki

Canım moralini yüksek tut. Kk de bi forumda seninki gibi bebeğin gelişimi geriden gelen birini okumuştum. Gayet normal haftasında doğurmuş ve bebekte maşallah turp gibiymiş. İçini ferah tut. Allahın izniyle bişeycik olmaz bebişine. Dr lar hep en kötüyü konuşur söylerler. Sen umutla sarıl bebeğine. İnanırmısın bilmiyorum ben hep elimi karnıma koyup ya mubdiu esmasını çektim. Bir arkadaşım önermişti. Bu esmayı baba ve anne sağ ellerini karna koyup bol bol çekerlerse Allahın izniyle düşük erken doğum olmazmış diye.

C
M

Cnm bende ayni yarim rahim tek tup luyum bir grup kurdum yarim rahim'le tup bebek ve hamileler gelirsen seviniriz grupta hamile ve dogum yapmis arkadslarimiz da mevcur destek verelim birbirimize

Arkadasim ne durumdasin? Hersey yolunda mi?

arkadaşlar merhaba daha önce sizi hep takip ediyordum başınızdan geçenleri okudum. ben de yarım rahimliyim 1 ay önce hsg de sol unikornuat uterus çıktı duyduğumda ne kadar üzüldüğümü tahmin edersiniz. daha önce 1 kere kimyasal gebeliğim oldu 4 haftalık olduğunda kanamam arttığı için hastaneye yatırılmıştım. şimdi tekrar çocuk çalışmalarımız devam ediyor. doktorum rahmimin 1 çocuğu rhatlıkla sığdırabileceğini söylüyor. şimdi ilaç tedavisine başladık serophene kullandım bu ay beklemedeyim. sanırım hamile kalmaktan değil de bebeğin içeri e gelişememesi beni endişelendiriyor. ve yarım rahimle doğum yapanlar umut ışığımızsınız.

Canım bebeğinin gelişememesini çok takma kafana. Pekçok yarım rahimle sağlıklı bebek doğuran anneler yarım rahimli olduğunu bilmeden taşıyorlar bebişlerini. İnşallah en kısa zamanda hamile kalıp sağlıkla alırsın kucağına.

Hic iyi degilim doktor down send.ve baska kemik hast.supheleniyor Allah rizasi icin dogum zamaninda bana dua edermisin adim gülhan
Canım Allahtan umut kesilmez. Doğmadan tam olarak bilemezler ki. Allah evladına sağlık versin. İnşallah doktorlar yanılıyorlardır. Elbette dua ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…