yarım rahim

Ben burdaki doktorlarlada yetinmedim ankaraya gittim ordaki dr.da bana sana dedignn aynisini dedi olcu sordm 6 birm dedi rahm agzi uznlgnda 3.5 demsti sanrm .o doktor hamile kalma ihtmalmn tupbebkle bile %20 oldugnu gebe kalrsam surekli yatmm gerektgni spylemsti.burdaki prof.riskli geblklerde uzmn Ali Acar tv faln habr olmustu duyduysan anne karnindaki bebege mudahele ederk saglkli dogmsna sebp olmustu dunya litaraturunde ilkmis .ama cok yogun randevulu gitsen bile 7-8 saat bekliyosn bide ozel muaynesi.yogunluktan dplayida bicok seyi gozden kacirabiliyor.tup bebk yapn simdiki doktormda ikiz geblk olursa tekrar ona yonlendrcem seni diyor.napcam bilmiyorm.benm rahmmde sag tup yumrts rahim var.sol tarafta ise gelismeyen kucucuk 2 cm boyunda bi islevi olmayn rahim parcadi var.banada seklini cizp anlattlar.

Merhaba canim benim yan komsuma ayni senin.gibi yarim rahim teshisi konuldu istanbulda avrupa şafak hast.refaattin yucel diye bir doktorda tup bebek denemesiyle hamile suan evet bebegin dusme riski var diyorlar fakat allah buyuk korkma rabbim herseyin hayirlisini versin.yazini gorunce yazmak istedim belki sanada sifa olur

Meraba canm benim sali gece bianda kanamm oldu baya kirmizydi hemn doktoru aradk proluton depot yaptrdi ertedi gunde surdu sendde boyle bisey olmusmuydu kan sulandrci ignelermi yapmstr aceba.sende son durum nedir bebekler nasil

Meraba canm benim sali gece bianda kanamm oldu baya kirmizydi hemn doktoru aradk proluton depot yaptrdi ertedi gunde surdu sendde boyle bisey olmusmuydu kan sulandrci ignelermi yapmstr aceba.sende son durum nedir bebekler nasil
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim kanamam durdurulamayan bir kanamaydı. Günlerce ara ara ama yoğun yoğun sürdü. İnşallah seninki geçicidir. Kan sulandırıcı yapmıştır muhtemelen. Dr un ne diyor? Kan sulandırıcıları kesti mi? Benim rutin gebeliğim devam ediyor çok şükür.

Tesekkur ederm canm bugun yine kanamm oldu yine proluton depot vuruldm doktorumu aradk kan sulndrcilarla alakasi yok dedi onlara devm edecksn dedi.bugn igne vurlrken bide bhcg yaptralm dedik 5 gnde 3590 dan 8000e cikms yeteri kadr artmams sanki morelim cok bozuldu doktorumuda aramadm ilk usg persmbe ozamna kadar yatacksn dedi yemkleri bile yatakta yiyorum.sende ilk haftalrda hic kanama olmusmuydu

Dr una b hcg test sonucundan söz ettin mi? Benim ilk kanamam 9. Haftada olmuştu. Ginlerce kanayıp sonra yavaş yavaş kesilen ve zamanında doğum yapan arkadaşlarım var. Moralini yüksek tut. Şu an en çok pozitif enerjiye ihtiyacın var. Dr unun dediği gibi bol bol dinlen ve sol tarafına yat. Benim ilk kanamamda dr um kan sulandırıcıları kesmişti. Ama doğumdan sonra yapılan genetik pıhtılaşma testim pozitif çıkmıştı. Şimdi gebeliğimin sonuna dek kan sulandırıcı iğnelerimi olmak zorundayım.
Bugün Kadir gecesi. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı ve mutlu bir gebelik geçirirsin. Vaktinde doğumunu yapıp sağlıkla bebişini kucağına alırsın.

Aminnnnn insallah Rabbim.bu mubarek gecede dualarmzi kabl etsin isteyen herkezi hayirlsyla saglkli evlatlarina kavustursun bizleride.b hcg den hic bahsetmedim doktoruma muayene gunu soylycem artik hakkimzda hayirlisi olsun insallah..

Arefe gecesi asiri kanama sebebiyle hastaneye kaldirildim parcalar dustu dpktor bakti kese duruyor ama cevresi lan dolu bebekte gozukmuyodu yarin hersey belli olcak benm icn dua edermsn insallah bebegim benledir

Arefe gecesi asiri kanama sebebiyle hastaneye kaldirildim parcalar dustu dpktor bakti kese duruyor ama cevresi lan dolu bebekte gozukmuyodu yarin hersey belli olcak benm icn dua edermsn insallah bebegim benledir
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla bebişin seninledir. Sımsıkı tutunmuştur sana. Dualarım seninle. Lütfen gelişmelerden haberdar et. Bayadır giremiyordum siteye. Her iki kesede mi görünmüyor?

Canm cok sukur doktor bebegin birini gordu kalp atisi var ama etrafi hala kan dolu diger bebk gorunmedi.10 gundur fakultede yatiyorum.bu kan nasl cekilir bilgm yok doktor bazn disari akar kirmizi olmazsa korkma dedi.hakkimzda hayrlsi olsun.Rabbim hayirla saglkla kucagmza almyi nasp etsn.senin rahme dikis ne zamn atlcak bebklrden biri sonlandrldgndami yapilcak.

Çok şükür çok sevindim canım. Allah korusun seni ve bebişini. Her işte bir hayır vardır. Tek bebek kaldığı için Allahın izniyle sağlıkla kucağına alma ihtimalin artmış oldu. Benim bebeklerden birinin kalbi durdu. Kesesi ve bebek rahim içinde duruyor. Doktorum endişelenecek bir durumun olmadığını söyledi. Kendi kendine gidebilirmiş yada doğumda alınabilirmiş. Çok şükür rahatladım. Her işte vardır bir hayır. Dr um tek bebek olduğu için dikiş yapılmayabilir dedi. Rahim ağzının durumuna bağlı olarak ilerde belki yapılabilir. İnşallah senin rahim içindeki kan durur. Senin için dua etmeye devam edicem. Sende dualarında lütfen benide an. Allaha emanet ol.

Cok gecmis olsun.

Merhaba,
Arkadaslar ben de yarim rahimliyim. Bunu bilneden evvel 2 bebek.kaybettim...sizler gb bende bir cok aci veren testten gectim. Ekstra olarak doktorum ivp yani BOBREK FILMI istedi...sizlerden de isteyen oldu mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…