yarım rahim

Bugun ivp yi cektirdim...2gun sonra hocaya göstericem. Bakalim hayirlisi ama umudum kalmadi rahimim cok.kucuk parmak kadar...eger gebelikte bi sorun cikmaz ve 12.haftayi gecersem buyuk ihtimalle dikis atilacak... sizin de rahminiz kucuk mu...hsg de cok.kucuk.gorunuyor. uzuntumden olucem artik...
benden istemedi ama ben internetten arastrdm ve bobreklerime oyle baktirdim tekmi ciftmi diye

mrb sizede doktorunuz 12.haftada dikis onerdimi
Bu haftaki dr kontrolünde dr dikiş atılmasını istedi. Ayın 17 sine randevu aldık. Bir önceki kontrolde dr um dikişe gerek duyulmayacak gibi görünüyor demişti. Bu hafta rahim ağzı uzunluğunun kısaldığını söyledi. Canım çok sıkkın. Tek bebekle herşey daha kolay olur sanmıştım ama yanılmışım. İnşallah sağlıkla ve vakitlice bebişlerimizi kucağımıza alırız. Allah yardımcımız olsun

amin insallah canm hayirla saglikla alirz yavrularmizi kucaklarmza.bende iyce kafayi siyirdim hastnden taburcu ettiler ama kanamm hala devm ediyir ve bebegin esi adagi tutunmus olabilir dediler yani rahim agzina oyleyse bu durumda dikiste atilmayabilir.atilmazsa erken dogum atilirsa bebege zarar verebilir.bide kan sulandrci igneye devam dedi zatn kanamm var daha cogalrsa diye korkuyorum napcagimi sasirmis durumdayim

banada ayin 19 unu randevu vermis doktor serklaj icin.Rabbim yardimcmz olsun cok zor gercekten..

mrb masallh ikinci bebege hamilesnz sanrm.benmde ilk gebelgm tupbebk yapildi 6 .haftamda sakir sakir kanmayla fakultye yatrldim ve 23 gun kaldk zor gunlerdi ayn 19 unda tekrr hastnye yatrlcm ve serklaj yaplckms.sizn bu geblgnzde yapildimi.nasl gidiyor hamilelgnz tecrubelrnzden faydalnmk isterm.

Benim kuzenimin böyle bir sorunu vardı. Doğuştan rahmi yarımdı. Doktor doktor gezdi.İşte senin çocugun olsada tutunamaz dediler. Kızın psikolojisini altüst ettiler. Nelerle uğraştı.İlaçlar, testler neler neler. Sürekli doktorunu değiştirdi. Bir tanesi dediki tüp bebeği düşünme, vucuduna bir sürü ilaç yüklemesi yapılmış bunun vucudundan atılması için 6 ay gerekli. Git 6 ay sonra gel ,o güne kadar da gözüme görükme dedi. o 6 ay içinde kuzenim hamile kaldı o yarım rahimle.Gayette başarılı bir gebelik geçirdi. Deli gibide gezdi. :) ümidinizi kaybetmeyin.Olacaksa hiçbirşey engel olmaz.

banada ayin 19 unu randevu vermis doktor serklaj icin.Rabbim yardimcmz olsun cok zor gercekten..
Ben pazartesi ameliyatımı oldum ertesi günde hastaneden ayrıldım. İlk gece biraz sancılı geçti. Çok şükür şimdi daha iyiyim. Dr um iki hafta tuvalet dışında ayağa kalkmamamı, yatmamı istedi. Sonrasında da hareket kısıtlamasına devam edeceğim. Dışarı çıkmak yok. Genelde yatarak. Evde küçük yürüyüşler yaparak 28 haftayı doldurmayı bekleyeceğim. Sen ne durumdasın? İnşallah herşey yolundadır.

banada carsamba gunu dikis atildi.kanamm oldu o gece. dedgn gibi ertesi gun taburcu etti.lekelnme seklnde devm etti.antibiyotk sadece op.cikinca seruma katmslar.baska ilac vrmediler sana verildimi? dun gece cok fena kabiz oldum ilac kullnmama ragmen cikamdm yarim saat klozetten kalkamdm zorlmamaya calstm umarm dikislere zarr vermemsmdir.cinsiyeti belli oldumu bebeginin ?

niye 28.hafta dedin doktorun erknmi alcak yoksa bebegi.

niye 28.hafta dedin doktorun erknmi alcak yoksa bebegi.
28 haftayı tamamlarsak herhangi bi problem olursa beklemeden alacak. Geçen hamileliğimde dekolman olmuştum. Üstüne rahim ağzı yetmezliğide var tabii. 28. Haftayı gördükten sonra nasiptede varsa tabii hayatta kalma ihtimali artıyor. Bende ciddi bağırsak problemi çekiyorum. Dr um bana magnesie calcinee diye bi ilaç verdi. Onunla çıkabiliyorum. Yatak istirahatinde olunca çalışmıyor tabii.

Biz cinsiyeti öğrenmemeye karar verdik eşimle. Zaten eşya namınada pek bişey almayı düşünmüyorum. Hele sağlıkla doğsunda hayırlısıyla, herşey olur. Allah büyüktür. İnanıyorum bizimde kucağımızı bebişlerimizle dolduracak.

hakkimizda hayirlisi olsun.bende bagrsak problemi cok asiri yasiyorum dikisten sonraki gece ilac kullanmama ragmen (duphalac) cikamadm kanama acilcak diye cok korktum.kirkularm hic bitmiyor biri bitiyor yenisi ekleniyor.bende doguma kadar bisey almyi dusunmuyorum naspse dogduktan sonra aliriz ihtiyaclarini.siz ikili teste yaptrdinizmi ? doktir bana hic bahsetmedi 1 ay sonra kontrol dedi sadece.

Biz ikili testi yaptıramıyoruz. İkiz başlamıştık. Birinin kalbi durmuştu ama kesesi aynen duruyor. Ultrasonda görünüyor. İkili testi ikizlere yapamıyorlar. Yurt dışında yapılıyormuş. Onuda biz istemedik. Nasipte varsa alırız kucağa inşallah. Allah yardımcımız olsun. Ben nefes çalışarak tuvalete çıkmaya çalışıyorum. Ikınmak yerine diyaframdan derin derin nefes alıyorum. Ikınmaktan daha iyi en azından. Birazda olsa faydası oluyor.

mrb canm nasilsin ? sendede su gibi akinti geliyomu dikisten sonra cogaldi her sabh bianda iccamasirm islaniyo cevizden biraz buyuk miktarda yas oluyor? bide arada adet sancilarna benzee agrilarim oluyor.merk ediyorm sendede bunlar oluyirmu?

mrb canm nasilsin ? sendede su gibi akinti geliyomu dikisten sonra cogaldi her sabh bianda iccamasirm islaniyo cevizden biraz buyuk miktarda yas oluyor? bide arada adet sancilarna benzee agrilarim oluyor.merk ediyorm sendede bunlar oluyirmu?
Merhaba cnm ben şükür iyiyim. Günleri sayarak yata yata göbek büyütüyorum. Benimde seninki gibi akıntılarım geliyor. Ameliyat öncesi tüm tahlillerim yapıldığı için içim biraz daha rahat. Bana bu akıntılar biraz idrar sızıntısı gibi geliyor. Rahim büyüyor olduğu için idrar torbasına baskı yapıyordur. İlk kontrolünde dr unlada konuşursun. Benimde dün pembe akıntım oldu. Adet olacakmışım gibi hafif hafif sancımda vardı. Çok korkup dr umu aradım. Acilde dr muayene etti. Herşey yolunda görünüyor dedi. Kendini yormuş olabilirsin dedi. Bol bol su içip dinlen dedi. Varsa nasipte sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Sen yatmaya devam ediyor musun? Var mı bakanın?

Aman canm dikkat et yorma kendini.ben surekli yatiyorum sadece wc kalkiyorum.kontrolume 10 gun var gidnce soracm biraz gezeblrmiyim diye.kayseriden annem geldi yanmda kaliyor Allah razi olsun o bakiyor.hakkimzda hayrlisi olsun.

Aman canm dikkat et yorma kendini.ben surekli yatiyorum sadece wc kalkiyorum.kontrolume 10 gun var gidnce soracm biraz gezeblrmiyim diye.kayseriden annem geldi yanmda kaliyor Allah razi olsun o bakiyor.hakkimzda hayrlisi olsun.
Bende kendime güvendim biraz biraz ayaklanmaya başladım ama aldım dersimi. Benim tam gün yanımda pek kimse olmuyor. Gündüzleri birini tuttuk günlük işleri ve yemekleri yapıp gidiyor. Mecburen su ve yemek için kalkıyorum. Bakıcak kimsem yok ne yazık ki Allah büyüktür nasipte varsa sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Bir başka forumda da gördüm seni. Sanırım orası daha aktif. Aslında yatarak hamilelik geçirenlerin aktif olduğu bi forum olsa ne güzel olurdu dertleşir deneyimleri paylaşırdık.

Mrb canm napiyosn naslsn hersey yolundami? Detayli usg ye girdinizmi tetenoz asisi vuruldunmu? Cinsiyet ogrenmycz demstn ama belki doktor soylemistir bellimi cinsiyeti?

Mrb canm napiyosn naslsn hersey yolundami? Detayli usg ye girdinizmi tetenoz asisi vuruldunmu? Cinsiyet ogrenmycz demstn ama belki doktor soylemistir bellimi cinsiyeti?
Selamm:) cok sukur hersey yolunda simdilik. Evet cinsiyetini dayanamayip ogrendim. Oglumuz olscakmis. Ayrintiliya girdik. Hersey yolundaymis. Dr bebek buyur beslenmene dikkat et dedi. Baskada bisey demedi. Tetanoz icin dr bisey soylemedi. En son ne zaman tetanoz oldum onuda hatirlamiyorum. Ayin 26 sinda seker yuklrmesi yapilacakmis. Bir ay onceki kontrolde amniyon sivisi fazla cikmisti. Sonrasinda normale dondu cok sukur.
Sen nasilsin? Yatmaya devam ediyor musun? Ben hala yatiyorum. Senin bebisinin cinsiyeti belli oldu mu?

Masallah canim ne guzel.Allah izin verirse bizimde kizimiz olcakmis.hala yatmaya devam ediyorum.2 li 3 lu tarama testlermz skintili cikti amniyosentez istedi doktor bizde yaptrmak istemedik.ayrintili usg de bu ayin 9 una verdiler bizim icin dua edermisin insallah saglkla hayrla alirz bebeklrmizi kucagmza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…