yarım rahim

günaydınnnnn yok bebeğim yarın randevum bir an önce yarın olsunnn...
evet sedoş çok az kaldı hemen yarın olsun :) hayırlı haberlerle gel İnş.tatlım detaylı usg istemeyi unutma rahim içi kaç mm sor hepsini .yücel bey genelde yarım rahimli hastalarını ameliyat ediyormuş ama rahim boyu iise gerek yok sanırım ameliyata rahim boyunu öğren mutlaka...

off off ins guzel haberler aliriz kizlar ya bu bal corek oltu karisimindan sonra sogan suyu yapicam iyi mi ettim kotu mu kafam katisti cunku folukul kistim vardi bu ay adetler gecer dediler...bende once bal tarcina sonra sogan suyuna basliyim bari dedim bakalim ne olacak bu ayyyy....adetimbitmek uzere. ..

inşallah canım benim hepsini aynı ay yapma bence tatlım bilmiyorum ama soğan suyunu bir dahaki ay yap bence bilmiyorum ki aktuna daha iyi bilir belkide..

evet canım o rahim genişletme ameliyatı da yapıyormuş dediğin gibi canım aklımda rahimboyutunu sorucam detaylı usg dediğin elime kağıt verecek mi yoksa dr un alttan baktığını mı diyorsun ben cahilim affedin kızlar bilmiyorum

ya canim ben bobrege baktiriken oradaki doktor normal ultrosndan bile olctu 8 mm elive verdi..vajinal ulrtson degildi ama ben hala yarim rahim oldugum konusunda kafam basmiyo belki 5 doktora gttim alttanda bakildi tup benek de yapildi yumurta takibi....rutin kontrol hic bi dr bu rahim kucik demedi bence sola deviye ve uterus yeterli..mins hepimizin oyledir varsin tek tup olmasin olmasindan dahab iyidir tikali olmasi daha tehlikeliymis bbnim kafam ona takik ins yoktur

canım zaten 7 mm yeterli diyorlar 8 ise çok çok iyi bende aynı şeyi düşünüyorum hep dedim inşallah perde vardır şimdi diyorum hayırlısı neyse o olsun zaten tek tüp de yeterli bize içerisinin de boyutu iyiyse sorun yok aslında ama sen yinede emar çektir bak olur ya perde de olabilir perdenin çaresi ameliyat biliyorsun uçakcım o yüzden diyorum emarını çektir durumu garantile daha da vakit kaybetmemek için çünkü giden zamanı geri alamıyoruz maalesef.. hakkımızda hayırlısı neyse o olsun neler var bizim yine hormon sonuçları da iyi kötü değil eşlerimizin de çok şükür tahliller kötü değil ne durumda olup da o şekilde hamiş kalanlar var o yüzden bence buna da şükür bu mübarek cuma gününde inşallah dualarımız kabul olsun aktunayada yazmıştım dün gece dua ettim hepimize yine inşallah kabul olsun rabbim..

kızlar yarım rahim olayını kabuulendik kabullenmesinede acaba kesin sonuçmu bu kafa karıştırıyor işte perde olasılığıda var gerçi gittim hiç bir dr bana bu ihtimali söylemedi ama sonradan anlaşılanlarda çokmuş.bu ayın 12 sinde detaylı usg verdi ya dr bana üstten bakacaklar sanırım çünkü kağıda 1 lt su içip gelin diye belirtmişler.sıkışık olunca alttan bakılmıyor. burdaki devlet hastanesinde kenan bey diye bir dr var herkez çok met ediyor 8-10 yıllık hastaları var daha önce bende bir kere gitmiştim gerçektende çok ilgili davranmıştı izne çıkmıştı bulamıyordum onu az önce baktım da gelmiş ayın 12 sine randevu aldım usg çektirip diğer sonuçlarla beraber ona gideceğim .ucakcım bencede çektir sen emarı 12 sinde gittiğimde bende soracağım emara gerek varmı çektireyimmi diye gerek duyarsa mutlaka çektireceğim bide seninki çelişkide yarım olduğu kesin değil ve benim içimdeki bir ses öle olmadığını söylüyor seninki sola dönük olabilir ama yarım değil bencede .sen tüplerin durumuna baktır .bu konuda uzman başka bi dr git hatta gerekirse ista yücel beye gel.boşuna vakit kaybetme.bende bu 2 ay içierinde tahlillerin hepsini tamamlayacağım eşimin testinide haftaya yaptıracağız kısmetse beimde usg aradan çıkmış olacak.öpt sizi

aktuna ozellikle sor bakalim uktrsonda rahim genisligi belli olur mu. ..hervdr farkli bisey soyluyo..ilacli ve ilacsiz mr da sor...fsrki ne ya aslinda eger yaza kaslirsam o yucel beyde tup bebek yaptirabilirim ama yeri cok tersss bize kismet ins kalmam

evet aktunacım aynen muallakta olmak kafa karıştırıyor işte yoksa dediğiniz gibi zaten o ilk şoku atlattık kabullendik yarım rahimi..ama önemli olan bu durumu netleştirmek dediğiniz gibi net birşey demiyorlar o yüzden ne yapılması gerekiyorsa herşeyi yaptıralım da ondan sonra çaresine bakalım kızlar..hani aktunacım daha önce hamiş kaldı ama bizde bunca zamandır gelen giden de yok...detaylı usg üstten oluyor demek şimdi dr beni ilk gittiğim için alttan bakacak tabii o esnada olayın akışına göre sorarım belki alttan da boyutu görüyorlardır bana bilgi verir zaten ben de sorarım belki kızlar benden de emar isteyebilir hiç bilemiyorum ne olacak..iyi yapmışsın aktunacım memnunsan git bakalım inşallah sende hayırlı haberler alırsın canım benim inşallah hepimiz için iyi olur ya..bencede uçakcım sende yarım rahim sorunu yok sende bence tek tüpün yok senin o yüzden git emarını çektir birşeycik olmaz ayrıca tüpün kapalı olmasındada birşey yok tatlım onu da ameliyatla açıyorlar kiminin iki tüpü bile kapalı oluyormuş şimdi herbirşeyin çaresi var.. yücel bey için yada başka bir merkez için bile istanbul dışından gelenlere böyle merkezlerde yer ayarlıyorlarmış yakın otellerde filan forumda konuşuyorlardı orda okumuştum inşallah iyi olacak kızlar bakıyomusunuz bu yaz üçümüzde hamiş kalıyoruz ondan sonra yeni bir sayfa açarız forumda ' yarım rahimli 2013 yazı hamişleri'

sedoşum sabahtan beri sayfa sayfa okudum yarım rahimlilerin açtığı sayfayı çoğu yücel beye gitmiş ve ameliyat olmuş anlamadığım şey çogu dr yarım genişletme olayını doğru bulmuyor acaba ameliyat olanların rahim çapaları çokmu dar belkide ondan ameliyat oluyorlardır değilmi belkide benim 7 mm olduğundan 1 mm için değmez diye öyle diyorlardır.çoğuda ameliyattan sonra hamile kalmış.bende detaylı usg i alltan olur diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş.sedacım yücel beyin mr isteyeceğini sanmıyorum genelde ameliyatla bakıyormuş içeriye hayırlısı olsunda ne diyecekse desin aman sedoş bak unutma herşeyi sor rahim boyutunu ameliyat şartmıymış ilk 3 ay düşük olmazsa 3 aydan sonra alta dikiş atılıyormuş bunuda sor.İnş bu yaz bişe şans getirir kızlar yaz ayları beni hep mutlu etmiştir umarım bu yaz 3 ümüzünde göbüşleri dolar.ucakcım yücel beye yurt dışından gelen bile var zaten özellikle şehir dışından hastaları çokmuş sanırım anlaşmalı olduğu oteller var konaklama dahil fiyatları varmış.baktın istediğin cvpşarı alamıyorsun kararsız kaldın çıkıp gelirsin.Rabbim hakımızda hayırlı olanı nasip etsin İnş.Ayyyy sedoş kız hemencecik yarın olsun İnş güzel haberler duyalım senden.ii şeyler duymaya öyle çok ihtiyacım varkiii......[/QUOTE]

aynen valla canım benimde öyle güzel şeyler duymaya ihtiyacım var bakalım az kaldı valla ne olacak..canım benim anladığım kadarıyla yücel bey rahim genişletme ameliyatı konusunda uzman ya dar geniş belki de yapıyordur ameliyat sonuçta bu işte iyimiş ya hani 7 de olsa 8 de olsa belki yinede gel yapalım diyordur ben zaten öyle bir durumda pek yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası aktunacım benim ilk gittiğim dr um bana demişti ki 'eğer yarım rahimli olsaydın yapılacak şey hamilelikte yatmak dinlenmek ve rahim ağzına dikiş atmak olurdu..' dedi hiç genişletme demedi o esnada..doktorların olduğu sitede de brkaç dr ben önermiyorum bu operasyonu demişti bana ama bilmiyorum tabii bundan fayda gören de çok dediğin gibi hatta bzim sayfaya katılan roxanne miydi o da yaptırmıştı bu ameliyatı değil mi..
bakalım canım yarın ultrasonla baktığında ne diicek eğer ultrasonla görebiliyorsa zaten herhalde söyler durumu valla yarın inşallah aydınlanırım daha da kafam karışmaz tek düşüncem bu açıkcası neyse ne çıksın olsun bitsin ya şu rahim filmini çektirmeden önce neden bebiş olmuyor diye üzülüyordum tamam ama bu rahim filminden sonra iyice bunaldım artık ya sorucam herşeyi...sanırım o gebelikte serklaj denilen dikiş atma olayını yapıyorlar bizim gibi olanlarda zaten tehlikeli gibi olanlarda yapıyorlarmış herhalde o anlık belli olan birşey ama yinede sorarım bakalım..

of off geldiler bana gene bebis istiyorum karnim sissin istiyorummmm....amaaa cok istiyorummm
kizlar ben ameliyat olmmak istemem ya biiz hamile kalipta dusuk yapan insanlar degiliz ki hem ben yarim rahimin hamilelige engel olacagini sanmiyorum..kizlar su drlar sitesine bi sorun bakalim usg rahim boyutu belli oluyo mu ilacli ilacsiz mr da benim soru sorma hakkim bile yok online olan dr bi bakin bakimmm...

canım benim ya inanki bende bilmiyorum sorunumuz ne hiç bilmiyorum sonuçta baktığın zaman ne perde ne yarım rahim gebeliğe engel değil diyorlar ama peki neden hamile kalamıyoruz? ki sen tüp bebek de denedin bir kez bende şaşırdım kaldım..ama böyle olup da operasyonlardan önce hamile kalamayıp operasyon sonrası hamile kalan da var yani bunlar da kısırlık nedeni olarak çıkıyor bende bilmiyorum tatlım asıl mesele iyi bir dr un olcak vede ona güvenicen biz gittiğimiz dr lara bile güvenemiyoruz iyice paranoyak olduk ama tabi bunda herkesin farklı birşey söylemesi etken oluyor bence senin ilk yapacağın şey uçakcım git emar ını çektir elinde olsun şimdi baktım online dr yok yani bir tane var limitini doldurmuş yine bakarım şimdi..sorucam şimdi yazıyorum soruyu...

Merhaba Hocam,
2 senelik evliyim 29 yaşındayım daha önce hiç hamile kalamadım Hsg sonrası yarım rahim teşhisi kondu.Fakat Merak ettiğim konu hocam bazı doktorlar yarım rahimli hastalara operasyon öneriyorlarmış rahimi genişletiyorlarmış. Bu doğru bir işlem mi ve de sağlıklı bir işlem mi? Ayrıca emar da istendi hocam emar ilaçlı mı oluyor yoksa ilaçsız mı çekiliyor? Son olarak hocam rahim boyutu yarım rahimliler için önemli deniliyor alttan bakılan usg ile rahimin boyutu ölçülebiliyor mu yoksa üstten bakılan detaylı usg mi gerekli ve boyut ne kadar olmalı? şimdiden çok teşekkür ederim..

bakalim ne cevap gelecek canim tup bebekte rahmi en iyi olanda bile tutmaya biliyo bana 2 tane 1.kalite kondu tutmadi
..cogu kisinin 2.de falan tutuyo

arkadaşlar ben de çift rahimliyim uterus didelfisliyim:26:

arkadaşlar topiği baştan sona okuyamadım. birazdan okuyacağım. bende çift rahimliyim. yani tek giriş tek vajina ama sonradan iki ye ayrılıyor. yani şekli aynı Y harfi gibi. benim ki uterus bicornius imiş. ocak yayında 5 haftalık hamile iken de düşük yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…