Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yarım rahim
- Konu Sahibi aktuna
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?tatlım dün akşam bende netten okudum bu haberi:)yapay tüpmü takıyorlar acaba..ya gerçi dediğin gibi yarım rahimli kadınların ameliyat edilmesi önerilmiyor.dr sitseindende defalarca sordum gittiğim bütün drlarda aynısını söyledi kesinlikle hamile kalmayı deneyin 2 den fazla düşük olursa o zaman yolunda gitmeyen başka şeyler vardır diyorlar..ve yarım rahim olayını kabul etmiyor çogu dr şekil bozukluğu tek bir tarafa toplanmış rahim neden küçük olsunki ucakcım hem sen hiç dert etme bence 8 mm sanırım zaten normalide 8 mm tatlım ...ben bisey anlamadim sedos yumurta kanali acilir diyo kizim zayen bizde yumurta kanali tup yok ki ne alaka olmayan seyimi aciyorlar anlamadim....hem.boyle olupta hamile kalan doguranda cokk...sacma bi haber olmus yada benim kafa gece gece basmiyo
aktuna belki daha onced3 sormusumdur ama bo konuda kafam karisti senin pko oldugunu doktor nasil teshis koydu sadece hormon testlerine gore mi lh>fsh olmasindan mi ikisinin orani 1 e olmaliymis yoksa pko suphe edilebilir dedi benim lh 6 fsh 5.57 doktorano kadar gittin olsa bilirlerdi dimi ultrosonda da belli okuyormus mm lik kistler olurmus cok sayida sende nasil durum
ucakcım adet gecikmlerim için gittiğim dr hormon testi istedi ve ulturasonda bakınca emin oldu yumurtalar pko görünümlü dedi ulturason bakınca anlaşılıyor birde dediğin gibi kistler oluşuyordu yani öyleki üzüm salkımı gibi oluyormuş çatlamayan yumurtalar birikiyormuş.öle demişti dr yani tam anlamıyla usg de belli oluyor tatlım.neden böle bişeyi kafana taktınki senin öle bi durumun olmuş olsaydı çoktan anlaşılırdı...aktuna belki daha onced3 sormusumdur ama bo konuda kafam karisti senin pko oldugunu doktor nasil teshis koydu sadece hormon testlerine gore mi lh>fsh olmasindan mi ikisinin orani 1 e olmaliymis yoksa pko suphe edilebilir dedi benim lh 6 fsh 5.57 doktorano kadar gittin olsa bilirlerdi dimi ultrosonda da belli okuyormus mm lik kistler olurmus cok sayida sende nasil durum
aman ne bilim takacak bisey ariyorum belki....ya soyle bi internetren arastirdim benim hsg de tek tuba tikanikliga diyo ya onu arastiriyim dedim tek tuba tikanikligi iyi degil rahimi sivi sizabilir falan yazmis gerci benim hsg de sivi dolumu falan yok diyi...benim fikrim benim sag tarafim yok rahmimde sola dogru gelismis ama boyutu yeterli....aklima baska bisey gelmiyo simdide bunu kafama taktim mr cekilince belli olurmus cekip kurtulmak en iyisi gelmeye basladi yaza gittigimde testler yuzunden ertleme olursa uzulurum zaten bi yaz tatili var esimin izni yok ramazanda girer aman ne bilimmmm olacagi varsa olurrrr
takılma böle şeylere ucakcım.biliyorsunuzki siz benden çok daha şanslısınız geçmişteki dış gebelik yüzünden tekrar dış gebe olma ihtimalim var ee bide pkoluyum buda hamiş kalmayı engelliyor malesef yarım rahim olayı malumunuz sonrası için tehlike saçıyor resmen... boooşver herşey olacağına varıyor.dış gebelik geçirdiğim zamanlrda bundan daha kötüsü olabilirmi diye düşünürken şimdiki halime bakıyorumda keşke sadec bir tek dış gebelik olsaydı tek derdim bütün olumsuzluklara ramen umut etmek zorundayım....aman ne bilim takacak bisey ariyorum belki....ya soyle bi internetren arastirdim benim hsg de tek tuba tikanikliga diyo ya onu arastiriyim dedim tek tuba tikanikligi iyi degil rahimi sivi sizabilir falan yazmis gerci benim hsg de sivi dolumu falan yok diyi...benim fikrim benim sag tarafim yok rahmimde sola dogru gelismis ama boyutu yeterli....aklima baska bisey gelmiyo simdide bunu kafama taktim mr cekilince belli olurmus cekip kurtulmak en iyisi gelmeye basladi yaza gittigimde testler yuzunden ertleme olursa uzulurum zaten bi yaz tatili var esimin izni yok ramazanda girer aman ne bilimmmm olacagi varsa olurrrr
kızlar ben geldim dışarıdaydık işim vardı tahlili yaptırdım şimdi netten baktım sonuçlara ama anlamadım tabi kötü galiba bir bakın bakayım tabi amh yi yaptırmadım 75 milyonmuş sırf o bunlar da 60 tuttu bunlar dedim kötü olursa ona da baktırırım
e2 : 76
fsh : 7.15
lh:6.20
bu e2 nin referans değeri 20-75 ben geçmişim onu kötü herhalde yaa...
e2 : 76
fsh : 7.15
lh:6.20
bu e2 nin referans değeri 20-75 ben geçmişim onu kötü herhalde yaa...
Son düzenleme:
tatlım ben pek anlamıyorum uçak yorumlamış sanırım iimiş hadi hayırlısı tatlım cumartesi günüde inş hayırlı haberlerle gelirsin tatlım dualarım seninle hoşçakal tatlım...uçağım yorumların için çok teşekkür ederim tatlım sonuç itibari ile iyi dedin inşallah bakalım c.tesi dr ne dicek her konuda dua edin kızlar bana...
h,allahim allahin dr oldum vallaa....biri sikayet etse. ..cok yasayan mi cok okuyan mi bilir durumu benimkisi alllah daha buyuk dert vermesin..
hihihi deli kız:)) yeni adın şifaana senin :)) Aynen öle tatlım rabbim beterinden korusun....
canım neden ilaçlı çekilmek istemiyorsun ki rahim filmi çin de ne kadar korktuk hiç korktuğumuz gibi olmadı birşeycik olmaz bu sağlık için tatlım yaptır hangisi iyiyse bak ilaçlı demişler bir kere çektirip kurtulacaksın hem sen eşim anjiyo oldu ordan biliyorum dedin ama o anjiyo da kasıktan giriyorlar ondan oldu değil mi yoksa şimdi bilektende anjiyo çıktı onu mu diyorsun eğer kasıktansa o bambaşka birşey deği lmi..
cnmcım hangisi doğru ise onu yap tabiki dr ilaçlı tavsiye diyorsa sonradan birdaha çelişkide kalmaktansa ilaçlı olsun 12 saat boyunca takip gerkiyormuş yatıp dinleneceksin yani .hsg de bende dokuz doğurdum onca yeri araştırdım sonra burdan kalkıp taa avrupa yakasına giçtim bu korkum yüzünden sonra birde baktıım aman dedim ya onca caba bunun içinmiydi hsgden daha zor olacak değil ya ....boşuna zaman kaybediyoruz yapılması gereken ne varsaya yaptırmamız gerek bence sonradan bide bunlarla uğraşmayalım...herşey hazır olsun biz sadece oturup bebişin gelmesini bekliyelim :)delisiniz kizim. ...dun acibademdeki dr ulastim mr i ilacli mi ilacsiz mi cekeyim diye. ...uzun bi ugrastan sonra ilacli cekilmesi gerekli cevabini aldim...ama ben ilacli cekinmeyi dusunmuyorummmm....sizd3 ne var ne yok....
heee tabi kiziiiiim ben muayne bile olurken koltugun demirlerini parcaliyacaknoluyoruz...ne hsg sin ben onu bile narkoz alip cekindimmm...basit belki koldan veriliyomus ama olsun yabanci hi madde eaim anlatiyodu ilacin gectigi her yeri hissesiyosun beyninin icini bile....yok anam yok benim artim cesaretimde yok...ilacsizda cekilir var mi yok mu o belli olacak hem dahaa bekliyim belki kendiliginden gelir bebisss
heee tabi kiziiiiim ben muayne bile olurken koltugun demirlerini parcaliyacaknoluyoruz...ne hsg sin ben onu bile narkoz alip cekindimmm...basit belki koldan veriliyomus ama olsun yabanci hi madde eaim anlatiyodu ilacin gectigi her yeri hissesiyosun beyninin icini bile....yok anam yok benim artim cesaretimde yok...ilacsizda cekilir var mi yok mu o belli olacak hem dahaa bekliyim belki kendiliginden gelir bebisss
uçakcım daha dur doğum yapıcaz ya bu kadar düşünüp korkma tatlım bırak akışına birşey olmaz onlar ona göre ilaç verirler zaten bu sağlık keyfi birşey değil bir an önce yaptır da aklında kalmasın..inan hsg de o kadar basit bir işlemdi ki ben ne zaman bitti anlamadım bile o derece yani aktunamın da dediği gibi hiç korkulacak birşey yok..şimdi ilaçsız yaptırıcan dr diicek bu olmaz düzgün çıkmamış sonra daha büyük eziyet hem maddi hem manevi..jinekolojik muayene de de mi öyle oluyon kız ben de çok korkuyordum ama ağrı eşiğin düşük demekki acı mı çekiyorsun stres mi yapıp kendini kasıyorsun acaba kız..stres yapma acı yok bebiş var )))