YARIM RAHİM.. (unicornuat uterus) ile hamile kalanlar...

Evet cnm daha

evet cnm yaptım pembe biraz daha belirgin atarım.Ama şimdi kafama takılan beden hala lekelenmeler devam ediyor acaba dış gebelikmi korkusu. Kuzular sizce normal mi. Testi atıcam şimdi size. YouTube de izledim normalde tüp bebek te çok daha düşük ihtimal imiş ama yinede aklımda deli sorular😳
Hiç korkma dediğim gibi bir haftayı bile bulabilir. Kan görmediğin sürece sorun yok. Bekliyorum testini dış gebelikte kahve veya pembe leke değil bayagı koyu kan oluyor vişne gibi. Kendini rahatlat pozitif olmak cok önemli💕

Hiç korkma dediğim gibi bir haftayı bile bulabilir. Kan görmediğin sürece sorun yok. Bekliyorum testini dış gebelikte kahve veya pembe leke değil bayagı koyu kan oluyor vişne gibi. Kendini rahatlat pozitif olmak cok önemli💕
Üç testi yan yana gönderiyorum benim bir arkadaşım var aklıma abuk subuk şeyleri sokuyor. Bir şey de diyemiyorum . Çok şükür ki sizler varsınız 🥰
155F6DEA-3DF5-401D-9CA7-A4099440DDEF.jpeg

A5CD4A73-52CF-47F0-B596-2B69C1A7A6A8.jpeg
Bu da tek tam çekemedim ama üç Farklı ton var hamdolsun koyuya doğru gidiyor yarın sabahta yapacağım takip açısından

Eki Görüntüle 2676441 Bu da tek tam çekemedim ama üç Farklı ton var hamdolsun koyuya doğru gidiyor yarın sabahta yapacağım takip açısından
Canım bariz koyulasmıs ortadakinin markası farklı o yüzden üç farklı ton. Hayırlı olsun canım. İnssnlar olumsuz hikayelerin cok etkisinde kaldıgından herkeste oyle olacak sanıyor. Herkes farklı oysaki. Arkadasın kötü niyetli değildir belki ama seni korkuttıgunjn farkında değil.10 güne kalmaz keseyi görür rahatlarsın.

Canım bariz koyulasmıs ortadakinin markası farklı o yüzden üç farklı ton. Hayırlı olsun canım. İnssnlar olumsuz hikayelerin cok etkisinde kaldıgından herkeste oyle olacak sanıyor. Herkes farklı oysaki. Arkadasın kötü niyetli değildir belki ama seni korkuttıgunjn farkında değil.10 güne kalmaz keseyi görür rahatlarsın.
Evet doğru zaten kötü bir insan değil sadece çok panik ben onu rahatlatıyorum hamile olan benim🙈oluyor işte bazen öyle . Çok teşekkür ederim desteğin için🥰🙏🏻

Rica ederim kuzum sağlıkla gelsin minnoş. Allahım tüm isteyenlere aratmadan hayırlı evlatlar versin 🙏🙏
Merhaba cnm Kan testi yaptırdım bu gün 53,58 çıktı HcGiki gün sonrada doktorumun yanında yapılacak inşallah. Herşey hayırlısı ile güzel olsun inşallah 🤲🏻

Sağol cnm sadece hala lekelenmekteyim devam ediyor 4 gün bu gün sildikçe çıkıyor ana öyle petime çok yok sadece leke şeklinde. 4 gün oldu hayırlısı inşallah korkuyorum biraz .
Benim 4 ay boyunca ara ara hep geldi tüp bebekte lekelenme olur dedi bana hep doktorlarım için rahat olsun.

X