Yarim kalan hafizlik...hafiz arkadaslar.

Busraa21

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
24
1
6
34
Diyarbakır
Hafizlik yapan arkadaslara danismak istedim..hafizligimi tamamlamak istiyorum 8 ay içinde..11 devirde kaldim evlilik cocuk Derken kaldı simdilrde tamamlamak istiyorum kac devirle tekrara baslamaliyim..
Ben 5 le basladim daha fazla yapabilirsem daha mi almam gerekir.
Bir an once ciglere baslamak istiyorum..
Sayfalarimi kac cekmem lazim bu kadar aradan Sonra.
Dualarinizi bekliyorum. .insaALlah tamamlarim..

Hafizlik yapan arkadaslara danismak istedim..hafizligimi tamamlamak istiyorum 8 ay içinde..11 devirde kaldim evlilik cocuk Derken kaldı simdilrde tamamlamak istiyorum kac devirle tekrara baslamaliyim..
Ben 5 le basladim daha fazla yapabilirsem daha mi almam gerekir.
Bir an once ciglere baslamak istiyorum..
Sayfalarimi kac cekmem lazim bu kadar aradan Sonra.
Dualarinizi bekliyorum. .insaALlah tamamlarim..
merhaba bende hafızlığımı yarım bırakmak zorunda kaldım sağlık problemlerim oldu ameliyatlık durumum oldu mecbur bıraktım ama o kadar istedim ki rüyalarımda kendimi hep hafız olarak görüyordum:14::14: bende 6 cı devirde bıraktım bi daha başlamaya korkuyorum gene bırakırsam diye şimdi dışardan imam hatibe gidiyorum inşlh ilerde devam etmeyiş düşünüyorum kaçtan başlarsın onu bilemem ama kendini bi test et nereye kadar hakimsin ezbelerinin ondan sonrasına devam et çok güzel bi şey hafız olmak hem mertebe hemde bilgi açısından inşlh sonuna kadar tamamlar hafız olursun:16:

s.a arkadaşım.
ben de hafızım,iki buçuk ay kadar önce bitirdim çok şükür.
ara verip devam etme gibi bir durumum olmadı ama bence yeniden hafızlık yapıyormuşçasına birlerle başlayın.bir ders değil de üç,beş ne kadar verebilirseniz öyle verin.üzerine ekleyerek gidin,bu arada hamlarınızı yapmaya başlayın derim.
eğer iki üç dönüş halinde 11 lere kadar gelirseniz zayıflık olabilir.
1-2-3-4-6-7-10-12-12(has)-15-17-18-20
ben bu şekilde yaptım hafızlığımı.
kısacası çok fazla sayfayı birden almanızı önermem,az sayfayla çok ders vermenizi öneririm.

Back