- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
bana o teshisi koydugu zaman cildim normaldi gittikce acildi saclarim ve kaşlarim o zamanda oyleydi ama cildimde degismeler oldu teshisi koydugunda da 2006 felandiVitiligoyu bilen doktorunuz öyle bişi olsa onu da bilirdi heralde
demekki vitiligoyu doğru teşhis koymuş. hala şüpheleriniz varsa doktora danışın.bana o teshisi koydugu zaman cildim normaldi gittikce acildi saclarim ve kaşlarim o zamanda oyleydi ama cildimde degismeler oldu teshisi koydugunda da 2006 felandi
tesekkur ederim gidecegim :))demekki vitiligoyu doğru teşhis koymuş. hala şüpheleriniz varsa doktora danışın.
aynen gidecegim eger albinoysam gunese cikamam mi? Bu arada tesekkurlerTeşhis içine sinmediyse başka bir doktora daha git
o anlamda demedim Allahtan geldigi icin mutlu olurum.Yoksa biliyorum tabii ben de gunese hic cikamam vampir gibi kacarimDoktora gidip test yaptir.
Neden mutlu olucaksin anlamadim?
Hic kolay degil yasamlari, asiri hassas oluyorlar günese karsi vücutlari, gözleri
ben de dogustan bembeyaz dogdum dudagim gozlerim kaslarim kolum dizim popom kanrim kalcam her yerim beyazdi kisaca ama sut beyaziydi kismiside var ablacimAlbino bildiğim kadarıyla doğuştan itibaren olan bir şey. Öyle sonradan renk açılması olmuyor.
ablacim ben dogustan beyazmisim zaten diger bebeklere gore cok sari ve beyaz bir cocukmusjm ama sut beyaziymisim annemgil suphelenmis ve doktora goturmus o anlamamis baskasina goturmus 2006 ya kadar yani ben 5 yasina gelene kadar hic biri anlamadi en son biri vitiligo demis o da emin degilim ama olabilir demis annemgilde ugrasmamisAlbino dogustan. Sonradan kazanilan bir sey degil. Baska bir doktora daha gidin emin olmak icin.
Allahtan geldigi icin.Albino olsan mutlu mu olursun
Erkenden ölücem diye mutlu olan da ilk defa duyuyorum
teşhis koyun yazmadim fikir beyan etmenizk istedimPekiiiiii biz nasıl teşhis koyalım buradan?
Allahtan geldigi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?