Yarı albino olabilir miyim?

goremem igrenc gorurum.

Albino; doğuştan gelen genetik bir rahatsızlık. Sonradan oluşan ya da açığa çıkan bir durum değil.
+ öyle bir durum varlığında bile çoktan teşhis edilirdi. Gözden kaçacak bir durum değil.
İmkansız yani. O yüzde boşuna kafaya takma. Hatta düşünme bile.

Son düzenleme:
bana o teshisi koydugu zaman cildim normaldi gittikce acildi saclarim ve kaşlarim o zamanda oyleydi ama cildimde degismeler oldu teshisi koydugunda da 2006 felandi

ben de dogustan bembeyaz dogdum dudagim gozlerim kaslarim kolum dizim popom kanrim kalcam her yerim beyazdi kisaca ama sut beyaziydi kismiside var ablacim

Ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım?

ben de dogustan bembeyaz dogdum dudagim gozlerim kaslarim kolum dizim popom kanrim kalcam her yerim beyazdi kisaca ama sut beyaziydi kismiside var ablacim
Tamam kısmi olabilir ama gün geçtikçe açılmıyor diye biliyorum bence başka bir doktora daha görünün yani biz ne desek boş burdan.

deri hastaliklarini bulamadigim icin buraya actim
yaşınız kaç çocuk değilseniz şimdiye dek bir dermatoloğa çoktan gitmiş olmanız ve albino olup olmadığınızı öğrenmeniz gerekmiyormuy du.afrika da kabile de yaşamıyoruz ki ülke de adım başı doktor var

doktor anneme vitiligo deyince annem teshisi koydu diyip bir daha goturmedi ama yeniden gidicem

doktor anneme vitiligo deyince annem teshisi koydu diyip bir daha goturmedi ama yeniden gidicem
mutlaka gidin ben her türlü hastalığım da en az 3 ayrı doktora giderim .kronik hastalıklar da ve önemli rahatsızlıklar da şart bu.aynı hastalığı teşhis etseler bile tedavi önerileri farklı oluyor doktorların.mutlaka gidin ihmal etmeyin

tesekkur ederim ilginize :)) 6 martta kbb randevum var belki cildiyeye de gorunurum

Burda neden sert çıkılmış anlamadım. Şuan sanırım 18 yaşında falansınız, kaldı ki 50 yaşında da böyle bir konu açabilirdiniz. Burdaki kadınlar cidden sokakta karşılaştığımız o enerjimizi söküp alan kadınlardan herhalde.

Ablacım sana burdan tanı koymak zor olur. Sen en iyisi dermatologa git şikayetlerini anlat, şüphelerini de. Eğer maddi imkanın varsa bir tıp hocasına gitmeye çalış. O senin bütün sorularına cevap verir, sen de ona göre yaşam şeklini düzenlersin. Geçmiş olsun

Hayat enerjini kaybetmemeye çalış. Albinoysan da korunma önlemleri benzer olacak. Bence sen biraz erken ölmek istiyor gibisin. Boyle dusuncelerden uzaklas. Gerekirse gece cik disari. Kendini baska seylerle mesgul et kardesim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…