- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
goremem igrenc gorurum.Albino genetik bir rahatsızlık
Hiç mi 2006 dan beri doktora gitmediniz bence hekim kolayca belirler
Bir de görmeniz Nasıl
Birkaç albino tanıdığım vardı görme sıkıntıları vardı
Güneş'e şimdi çıkıyorsanız teşhis koyulunca da çıkarsınız
Benim tanıdıklarım şapka ve krem kullanır ama dışarı çıkarlardı tabii
Allahtan geldigi icin.
Yav yapmayin yaAllahtan geldigi icin.
goremem igrenc gorurum.
3.50İğrenç görmek diye birşey yok
Görüyor musun görmüyor musun gözlük kaç numara
tabii ikiside oyle ikisinde cok sukur daha beteri de var buna sukur.İyi de albino değil de başka bir sebepten beyaz ve hassas olmanız da Allahtan olmuş olmayacak mı?
bana o teshisi koydugu zaman cildim normaldi gittikce acildi saclarim ve kaşlarim o zamanda oyleydi ama cildimde degismeler oldu teshisi koydugunda da 2006 felandi
ben de dogustan bembeyaz dogdum dudagim gozlerim kaslarim kolum dizim popom kanrim kalcam her yerim beyazdi kisaca ama sut beyaziydi kismiside var ablacim
Tamam kısmi olabilir ama gün geçtikçe açılmıyor diye biliyorum bence başka bir doktora daha görünün yani biz ne desek boş burdan.ben de dogustan bembeyaz dogdum dudagim gozlerim kaslarim kolum dizim popom kanrim kalcam her yerim beyazdi kisaca ama sut beyaziydi kismiside var ablacim
yaşınız kaç çocuk değilseniz şimdiye dek bir dermatoloğa çoktan gitmiş olmanız ve albino olup olmadığınızı öğrenmeniz gerekmiyormuy du.afrika da kabile de yaşamıyoruz ki ülke de adım başı doktor varderi hastaliklarini bulamadigim icin buraya actim
derken ne yapmaya calisiyo olabilirim? Sizce allah askina soru sordum fikirlerinizi istdimNe yapmaya çalışıyorsun anlamadım?
doktor anneme vitiligo deyince annem teshisi koydu diyip bir daha goturmedi ama yeniden gidicemyaşınız kaç çocuk değilseniz şimdiye dek bir dermatoloğa çoktan gitmiş olmanız ve albino olup olmadığınızı öğrenmeniz gerekmiyormuy du.afrika da kabile de yaşamıyoruz ki ülke de adım başı doktor var
astigmatim o da 4Çok değil ki
Ben albino değilim 2,75 uzak
Yakın görüşün Nasıl
mutlaka gidin ben her türlü hastalığım da en az 3 ayrı doktora giderim .kronik hastalıklar da ve önemli rahatsızlıklar da şart bu.aynı hastalığı teşhis etseler bile tedavi önerileri farklı oluyor doktorların.mutlaka gidin ihmal etmeyindoktor anneme vitiligo deyince annem teshisi koydu diyip bir daha goturmedi ama yeniden gidicem
tesekkur ederim ilginize :)) 6 martta kbb randevum var belki cildiyeye de gorunurummutlaka gidin ben her türlü hastalığım da en az 3 ayrı doktora giderim .kronik hastalıklar da ve önemli rahatsızlıklar da şart bu.aynı hastalığı teşhis etseler bile tedavi önerileri farklı oluyor doktorların.mutlaka gidin ihmal etmeyin
KBB neden .önce göz doktoru ardından cildiye yani dermatoloji sizin gitmeniz gereken doktorlartesekkur ederim ilginize :)) 6 martta kbb randevum var belki cildiyeye de gorunurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?