• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarı albino olabilir miyim?

Vitiligolu hastalarda d vit eksik oluyo genelde. Yani vücut yikiyo d yi bitiriyo. Dışardan alman lazim. Ayrıca d yi alinca şikayetlerin azaldigi biliniyor. Mesela yediğine ictigine de dikkat etmen gereken seyler var. Bi akrabamızda vardi vitiligo. Kendine iyi bakardı ve hic ilerlemedi hastalığı. Iyi bir cildiyeciye git.
Inş Allah sıkıntıların gecer

Doktor teshis koydugunda cildim normaldi daha sonradan acildi diyordun. Insanlar " sonradan olmaz dogustan olur " diyince dogarken de beyazmişim diyorsun.
yalan borcum mu var onu mu kastediyosun sonradan acilmis niye dedim onlarin yorumuna bak demisler ki albino hastalari dogustan bembeyaz dogar ben zaten dogdumda vitiligo lekesi ile dogmusum sonradna cildim asiri beyazlamis insanlari yalanci durumuna dusurmeden once dusun.

Vitiligolu hastalarda d vit eksik oluyo genelde. Yani vücut yikiyo d yi bitiriyo. Dışardan alman lazim. Ayrıca d yi alinca şikayetlerin azaldigi biliniyor. Mesela yediğine ictigine de dikkat etmen gereken seyler var. Bi akrabamızda vardi vitiligo. Kendine iyi bakardı ve hic ilerlemedi hastalığı. Iyi bir cildiyeciye git.
Inş Allah sıkıntıların gecer
evet gercekten d vitaminim cok dusuk

Albino Allah'tan vitiligo kuldan mı geliyor? Teşhisten şüpheniz varsa elbette başka bir doktora başvurun tabii ama.

Albino olsaydınız bu yaşa kadar bunu sadece dr değil etrafınızdaki herkes teşhis edebilirdi bence. Farklı sağlık sorunları oluyor vb gibi mutlaka farkedilirdi. Albinoluk doğuştan olur. Vitiligonuz var hiç doktora görünüp tedavi olmadınız mı? Hani en kötü ihtimalle yanlış teşhisse de o zaman belli olurdu. 182 den en yakın hastanenin cildiyesine randevu alıp muayene olun. Düşünüp durmak yerine

y
Burda neden sert çıkılmış anlamadım. Şuan sanırım 18 yaşında falansınız, kaldı ki 50 yaşında da böyle bir konu açabilirdiniz. Burdaki kadınlar cidden sokakta karşılaştığımız o enerjimizi söküp alan kadınlardan herhalde.

Ablacım sana burdan tanı koymak zor olur. Sen en iyisi dermatologa git şikayetlerini anlat, şüphelerini de. Eğer maddi imkanın varsa bir tıp hocasına gitmeye çalış. O senin bütün sorularına cevap verir, sen de ona göre yaşam şeklini düzenlersin. Geçmiş olsun
yorumu yeni gordum cok haklisniz tesekkurler bu arada hala suphelerim devam ediyo ha bir de yazmamisim vitiligo lekesi kucukken popomda vardi buyudukce hem ten rengim asiri acildi hem de o leke farkli yerlerde cikti belki de gercekten vitiligoyumdur

Back