- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Dimplesbaby
-
Eşiniz işin din diyanet boyutunda değil.
Bildiğiniz hasta ruhlu bir paranoyak.
Başınızı açsanız kapasanız burka giyseniz carsaflara sarınsanız da fatk etmez çünkü adam hasta.
Doktora gitmeye ikna edin bence.
Alemsiniz
Çok istiyorsa kocan kapansın
Ben açıldım asla pişman değilim. Çok istiyorsa kocan kapansın.
Kadını ?Eş kadinini din konusunda uyarmaya hukumludur cunku biz onlara emanetiz
*İcap etse de etmese de sizinle aynı görüşe sahip olmamızın mümkünatı yok, üzgünüm.
Siz aman birinin açılmasını engellersem ne güzel mantığıyla bakan birisiniz ben ise insanların mutluluğuyla mutlu olan.
Bence ince çizgi çok açık.
Canım sen şuan gerçekten bunları dert etme. Bu gün çözülmesi gereken acil bir mesele değil. Sen lohusasın. Eşinde bu dönem lohusasın bahanesi ile seni ciddiye almıyor. Daha sonra konuşursun. Açılmak, kapanmak senin bileceğin iş. Önce kesin kararını ver. Eşine bu kararı bildirirsin. Onunla tartışacağın bir karar değil bu.Kızlar biraz önce dayanamayıp eşimle konuştum açılmak istediğimi söyledim bana verdiği cevap bu senin tek başına vereceğin bir karar değil şuan lohusasın bi lohusalığı atlat bebeğini düşün şimdi sonra konuşuruz oldu ağladım baya bir ama hep aynı şeyi söyledi senin bu baskıcı tavırlarından bıktım dedim perdeye bile yaklaştırmıyorsun laf yapıyorsun dedim bana verdiği cevap balkona çıkmış balkondan bakınca bizim tülden içeri gözüküyormuş ya dedim millet karşıdan bizi mi dikiLiyoe ne biliyim ben görünüyor sandım falan dedi kapadı hemen o konuyu şuan ben de dedim evde şuan annem var diye mi konuşmak istemiyorsun kavga çıkmasın diye ne alaka sinir etme beni annen den mi çekincem kavga falan çıkarmak istemiyorum sadece şuan dinlenmen lazım bebeğini düşün falan dedi kapadı konuyu ben ne yapcam bilmiyorum kesinlikle kolay ikna olmayacak
Evet haklısın fitness salonu vardı bayan erkek karışık diye yollamadı ben ne salakmışım her dediğini yapmışım cidden şimdi o zamana dönsem asla yapmam annem bu durumu anlayıp beni uyarmıştı kızım bu çocuk çok kıskanç seni zorla kapatır felan demişti kadın haklıymış zorla yapmadı diyorum ama üstüm de hep bir baskı var annesine anlattığımda onlar da uyarıyor du eşimi hep ama bi fayda etmedi belki cidden hastalıklı bir hali var doktora gitmeyi teklif etcem benim anlamadığım beni o şekilde görüp beğenmesi sonradan kapatması madem kapalı seviyordun niye benim gibi süslü bir insana aşık oldu bunu da düşünüyorum çünkü eskiden dayım derdi sabah Ojenin birini sürer öğlen başkasını çıkarırdım kendimi çok güzel olarak bulmuyorum ama boyun uzun esmer gamzeli biriydim lisede manken diye seslenirlerdi saçlarımı hergün yapmadan çıkmazdım şimdi o halimden eser kalmadı annem bile benden daha bakımlı ki annem çalışan bir bayan ben şuan çalışmıyorjmçok merak ediyorum havuzlu sitede otururken babanız o havuza girmeyeceksin dese kabul eder miydiniz? ergence kapı pencere çarpar trip atardınız. ama elin oğlu deyince yapıyorsunuz ve hala yapmaya da devam ediyorsunuz. nefes alam dese nefesiniz tutmanın yollarını arayacaksınız. bu kadar alışmışlıktan sonra geri adım atacak hali yok adamın. bence bu olay siz rest çekmedikçe çözümsüz. siz de o resti çekmezsiniz.
Evet haklısın fitness salonu vardı bayan erkek karışık diye yollamadı ben ne salakmışım her dediğini yapmışım cidden şimdi o zamana dönsem asla yapmam annem bu durumu anlayıp beni uyarmıştı kızım bu çocuk çok kıskanç seni zorla kapatır felan demişti kadın haklıymış zorla yapmadı diyorum ama üstüm de hep bir baskı var annesine anlattığımda onlar da uyarıyor du eşimi hep ama bi fayda etmedi belki cidden hastalıklı bir hali var doktora gitmeyi teklif etcem benim anlamadığım beni o şekilde görüp beğenmesi sonradan kapatması madem kapalı seviyordun niye benim gibi süslü bir insana aşık oldu bunu da düşünüyorum çünkü eskiden dayım derdi sabah Ojenin birini sürer öğlen başkasını çıkarırdım kendimi çok güzel olarak bulmuyorum ama boyun uzun esmer gamzeli biriydim lisede manken diye seslenirlerdi saçlarımı hergün yapmadan çıkmazdım şimdi o halimden eser kalmadı annem bile benden daha bakımlı ki annem çalışan bir bayan ben şuan çalışmıyorjm
Gercekten yorumcuların da dediği gibi bircok bayan bekarken ana baba azıcık kılık kıyafete birseylere karışsa çıldırıyor. Aynı bayanlar , evlenince kocişim ne derse odur moduna anında giriyor.neden böyle oluyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?