- 9 Eylül 2013
- 11.949
- 27.409
- 798
- Konu Sahibi Dimplesbaby
-
Ayy beni cok seviyorBu konu dinle veya tesettürle ilgili değil kesinlikle
Koca aşırı kıskanç, 1cm2si görünmesin diye git kapan diyor dinle bir alakası yok
Konu sahibesi de kocası istediği için kapanıyor yine dinle bir alakası yok
Ben burda Allah rızası veya din adına yapılmış bir şey görmüyorum, ruh hastası bir erkek ve kocişsever beyimbilironederseolur bir kızcağız var o kadar
Eşinin istediği gibi davrandıkca daha fazlasını isteyecek. Kendinden çok ödün vermişsin. Peki o ne yaptı senin için, ne kadar değiştirdi kendini. Ortada bir haksızlık var. İstekler tek taraflı. Köle gibi davranma!merhaba kk nın bayanları benim uzun zamandır içimde düşünüp daha kimseye paylaşamadığım bir sıkıntım var . Konuya direk giriyorum 24 yaşımdayım 3 yıllık evliyim eşimle 2011 den beri tanışıyoruz kendisini çok seviyorum huyu çok güzeldir tanıştığımızdan beri abdestli namazlı kendi zaten bu huylarını çok beğenmiştim ama çok kıskançtı tanıştığımızda ben liseye o üniversiteye gidiyordu ben o zamanlar etek giyiyordum pantolon giyermisin diye rica etmişti benim o zaman kıskanılmak hoşuma gittiği için kırmadım sonra bu böyle devam etti oje sürme onu giyme bunu giyme makyaj yapmayı çok severim makyaj yapma dedi havuzu olan bir sitede oturuyorduk havuza girme ben ne dediyse yaptım hep sevdiğimden neyse nişanlandık evlendik sonra eşimle ramazanda teravih namazlarındaki gidiyorduk tabi ben kapanıp gidiyorum (bu arada benim ailemde herkesin başı açık onun ailesinde de kayınvalidem de dahil olmak üzere başı açıktır ) kapanınca eşimin bana karşı bakışları değişti bana çok iltifatlar etti kapanmak sana çok yakıştı falan diye bende kendi kendime bir karar alıp kapandım yaklaşık 2 buçuk yıl oldu kapalıyım ama içimde bir türlü bu durumu kabul edemedim hep aklımın bi tarafında açılmak var annemin başı açık bizi görenler hep garipsiyor belki de bu durumdan sürekli aklımda lisede de kapanmak istemiştim annem hiç istememişti ama evlendikten sonra kararıma saygı duydu hiçbirşeymdemedi kapandıktan sonra kendimi daha yaşlı hissetmeye başladım eşim de kapandığım halde bana daha çok karışır oldu makyaj yapardım şimdi tabi kapalı olunca bi rimel sürsem bile belli oluyor istemiyor oda ama benim nefsim Hale’n istiyor evde tül perde bile kapalıyken çok yaklaşma perdeye diyor giymek istediğim yapmak istediğim şeyleri yapamıyorum kendimi iyi hissetmiyorum çok kıskanç eşinin ailesi Mersin’de oturuyor bilen bilir acayip sıcak biryer oraya gidince daha da daralıyorum balkona çıkarken bile karşıda kimse olmadığı halde beni kapattıkça kapatıyor kendi annesi ben kapandıktan sonra kapandı ama o balkona tişörtle evde giydiği kapriyle çıkıyor ben upuzun giyiyorum ona Bile bişey buluyor kapanınca daha iyi olur diye düşünüyordum ama daha beter kıskançlık yaptı biliyorum kapanmak Allah için yapılan bir ibadet ama ben sanki bunu eşim için yaptım Allah affetsin ve kapalılığın gerektirdiği hiçbirşeyi düzgün yapamıyorum açılmayı düşünüyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum benim gibi olan varmı açılıp sonra pişman olan açılıp kapanmak istemiyorum bana bir akıl verin lütfen beni yargılamayın açılsam eşimi bu duruma nasıl alıştırcam Benin’le aynı durumda olan varsa lütfen yardımcı olun
merhaba kk nın bayanları benim uzun zamandır içimde düşünüp daha kimseye paylaşamadığım bir sıkıntım var . Konuya direk giriyorum 24 yaşımdayım 3 yıllık evliyim eşimle 2011 den beri tanışıyoruz kendisini çok seviyorum huyu çok güzeldir tanıştığımızdan beri abdestli namazlı kendi zaten bu huylarını çok beğenmiştim ama çok kıskançtı tanıştığımızda ben liseye o üniversiteye gidiyordu ben o zamanlar etek giyiyordum pantolon giyermisin diye rica etmişti benim o zaman kıskanılmak hoşuma gittiği için kırmadım sonra bu böyle devam etti oje sürme onu giyme bunu giyme makyaj yapmayı çok severim makyaj yapma dedi havuzu olan bir sitede oturuyorduk havuza girme ben ne dediyse yaptım hep sevdiğimden neyse nişanlandık evlendik sonra eşimle ramazanda teravih namazlarındaki gidiyorduk tabi ben kapanıp gidiyorum (bu arada benim ailemde herkesin başı açık onun ailesinde de kayınvalidem de dahil olmak üzere başı açıktır ) kapanınca eşimin bana karşı bakışları değişti bana çok iltifatlar etti kapanmak sana çok yakıştı falan diye bende kendi kendime bir karar alıp kapandım yaklaşık 2 buçuk yıl oldu kapalıyım ama içimde bir türlü bu durumu kabul edemedim hep aklımın bi tarafında açılmak var annemin başı açık bizi görenler hep garipsiyor belki de bu durumdan sürekli aklımda lisede de kapanmak istemiştim annem hiç istememişti ama evlendikten sonra kararıma saygı duydu hiçbirşeymdemedi kapandıktan sonra kendimi daha yaşlı hissetmeye başladım eşim de kapandığım halde bana daha çok karışır oldu makyaj yapardım şimdi tabi kapalı olunca bi rimel sürsem bile belli oluyor istemiyor oda ama benim nefsim Hale’n istiyor evde tül perde bile kapalıyken çok yaklaşma perdeye diyor giymek istediğim yapmak istediğim şeyleri yapamıyorum kendimi iyi hissetmiyorum çok kıskanç eşinin ailesi Mersin’de oturuyor bilen bilir acayip sıcak biryer oraya gidince daha da daralıyorum balkona çıkarken bile karşıda kimse olmadığı halde beni kapattıkça kapatıyor kendi annesi ben kapandıktan sonra kapandı ama o balkona tişörtle evde giydiği kapriyle çıkıyor ben upuzun giyiyorum ona Bile bişey buluyor kapanınca daha iyi olur diye düşünüyordum ama daha beter kıskançlık yaptı biliyorum kapanmak Allah için yapılan bir ibadet ama ben sanki bunu eşim için yaptım Allah affetsin ve kapalılığın gerektirdiği hiçbirşeyi düzgün yapamıyorum açılmayı düşünüyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum benim gibi olan varmı açılıp sonra pişman olan açılıp kapanmak istemiyorum bana bir akıl verin lütfen beni yargılamayın açılsam eşimi bu duruma nasıl alıştırcam Benin’le aynı durumda olan varsa lütfen yardımcı olun
Sızın benı anlamanız için DAR GÖRÜŞLÜ olmanız icab edecek.. Sız daha ince cızgıyı anlayamadınız kı sıze ne yorum yapayım.. Son yorum dikkatinize..İnce çizgi dediğiniz nedir allasen?
Bir platformda yorum yapıyorsanız her insana cevap hakkı doğar diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
Sizin adınıza çok üzüldüğümü de belirtmek isterim. Yazacaklarını kuralları çiğnemek dışında başka ifade biçimi ile anlatamamak zor bir durum olsa gerek. Tekrar yineliyorum bu kadar dar görüşlü olmayın. :))
Allahla arasında değil, kocayla arasında yaşanan bir durum.Bu Allahla senin aranda olan bir durum. Bence başkalarının fikirlerini sorup bence açıl diyecekleri de boşa günaha sokma.
*İcap etse de etmese de sizinle aynı görüşe sahip olmamızın mümkünatı yok, üzgünüm.Sızın benı anlamanız için DAR GÖRÜŞLÜ olmanız icab edecek.. Sız daha ince cızgıyı anlayamadınız kı sıze ne yorum yapayım.. Son yorum dikkatinize..
Allahla arasında değil, kocayla arasında yaşanan bir durum.
Dinin insanların isteklerine alet edilmediği bi dünya istiyorum..Bu konu dinle veya tesettürle ilgili değil kesinlikle
Koca aşırı kıskanç, 1cm2si görünmesin diye git kapan diyor dinle bir alakası yok
Konu sahibesi de kocası istediği için kapanıyor yine dinle bir alakası yok
Ben burda Allah rızası veya din adına yapılmış bir şey görmüyorum, ruh hastası bir erkek ve kocişsever beyimbilironederseolur bir kızcağız var o kadar
Katılıyorum .Kapalı olmanın Allah’ın emri olduğunu bilen , buna inanan ve dini vecibeleri yerine getirmeye çalışan açık bir kişi olarak şunu söyleyebilirimki ; eğer birgün olur ki kapanma fikri içime yerleşirse , bunu hiçkimse için değil sadece Allah için yapmak isterim ve bu kararı uygulamaya geçirirsem de bir daha açılmak istemem. Bu çok önemli bir karar ve bence deneme yanılmaya da açık değil . Ama tabi şu an dini açıdan bilinç sahibi olduğum için böyle söyleyebiliyorum. Siz küçük yaşlarda bunları yaşadığınız için yanılgıya düşmüş olabilirsiniz . O yüzden size açıl veya kapalı kalın diyemem ancak inanan biri olarak kendimi sizin yerinize koyarak şunu söylemek isterimki , eğer kapalılığa inanıyorsanız ve bu konuda bunca yol katetmişken, açılmak yerine eşinizin sorunlarını çözün. Evdeyken , balkona çıkarken falan , perde kapalıyken falan tavırları çok abartı ve sağlıksız . Ben hiç kapalı olmadığım için bilmiyorum ama kapalı arkadaşlarım her mevsime uygun kıyafet , örtüyle gayet rahatlar. Hiç sıcaktanda şikayet etmezler . Takdir sizin
Merhaba arkadaşım. Bu durunu içine sindirememen eşinin iltifatlari isteği ile kapanmış olman muhtemelen. Eşin sence de cok cok abartmamış mı. Bence kendisine size malı gibi davranmasına izin vermeyin.kıskançlık adı altında bi sevfi göstetisi gibi gelıyor size ama bu doğru değil. belli yere kadar tamam ama..perdeye cok yaklaşma nedir. Ben de kapalıyım.eşimin ailesi acık. eşim karısmaz bana.karıstırmam da yanı.balkona nasl cıkacagıma makyajıma vs ben karar veririm.benim eşim de kıskanctır ama sizinki taviz tavizi getirir durumu.merhaba kk nın bayanları benim uzun zamandır içimde düşünüp daha kimseye paylaşamadığım bir sıkıntım var . Konuya direk giriyorum 24 yaşımdayım 3 yıllık evliyim eşimle 2011 den beri tanışıyoruz kendisini çok seviyorum huyu çok güzeldir tanıştığımızdan beri abdestli namazlı kendi zaten bu huylarını çok beğenmiştim ama çok kıskançtı tanıştığımızda ben liseye o üniversiteye gidiyordu ben o zamanlar etek giyiyordum pantolon giyermisin diye rica etmişti benim o zaman kıskanılmak hoşuma gittiği için kırmadım sonra bu böyle devam etti oje sürme onu giyme bunu giyme makyaj yapmayı çok severim makyaj yapma dedi havuzu olan bir sitede oturuyorduk havuza girme ben ne dediyse yaptım hep sevdiğimden neyse nişanlandık evlendik sonra eşimle ramazanda teravih namazlarındaki gidiyorduk tabi ben kapanıp gidiyorum (bu arada benim ailemde herkesin başı açık onun ailesinde de kayınvalidem de dahil olmak üzere başı açıktır ) kapanınca eşimin bana karşı bakışları değişti bana çok iltifatlar etti kapanmak sana çok yakıştı falan diye bende kendi kendime bir karar alıp kapandım yaklaşık 2 buçuk yıl oldu kapalıyım ama içimde bir türlü bu durumu kabul edemedim hep aklımın bi tarafında açılmak var annemin başı açık bizi görenler hep garipsiyor belki de bu durumdan sürekli aklımda lisede de kapanmak istemiştim annem hiç istememişti ama evlendikten sonra kararıma saygı duydu hiçbirşeymdemedi kapandıktan sonra kendimi daha yaşlı hissetmeye başladım eşim de kapandığım halde bana daha çok karışır oldu makyaj yapardım şimdi tabi kapalı olunca bi rimel sürsem bile belli oluyor istemiyor oda ama benim nefsim Hale’n istiyor evde tül perde bile kapalıyken çok yaklaşma perdeye diyor giymek istediğim yapmak istediğim şeyleri yapamıyorum kendimi iyi hissetmiyorum çok kıskanç eşinin ailesi Mersin’de oturuyor bilen bilir acayip sıcak biryer oraya gidince daha da daralıyorum balkona çıkarken bile karşıda kimse olmadığı halde beni kapattıkça kapatıyor kendi annesi ben kapandıktan sonra kapandı ama o balkona tişörtle evde giydiği kapriyle çıkıyor ben upuzun giyiyorum ona Bile bişey buluyor kapanınca daha iyi olur diye düşünüyordum ama daha beter kıskançlık yaptı biliyorum kapanmak Allah için yapılan bir ibadet ama ben sanki bunu eşim için yaptım Allah affetsin ve kapalılığın gerektirdiği hiçbirşeyi düzgün yapamıyorum açılmayı düşünüyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum benim gibi olan varmı açılıp sonra pişman olan açılıp kapanmak istemiyorum bana bir akıl verin lütfen beni yargılamayın açılsam eşimi bu duruma nasıl alıştırcam Benin’le aynı durumda olan varsa lütfen yardımcı olun
Ne kadar samimi ve guzel anlatmissiniz. ..ben de okurken nacizane; eşiniz için kapandiginizi hissettim ki siz de bu dusuncedesiniz. .sizin yerinize olsaydım bir dk kapalı kalmazdim çünkü bence Allah emri diye yapılırsa makbul olur...ben bilemem ama asıl bu daha günah değil midir ki...bence açılin ve gerçekten Allah için kapanacaginizda kapanış derim. ..şu durumda sadece bir rol ve kandirmaca. ..asla sonu gelmeyecek suistimaller....sevgilermerhaba kk nın bayanları benim uzun zamandır içimde düşünüp daha kimseye paylaşamadığım bir sıkıntım var . Konuya direk giriyorum 24 yaşımdayım 3 yıllık evliyim eşimle 2011 den beri tanışıyoruz kendisini çok seviyorum huyu çok güzeldir tanıştığımızdan beri abdestli namazlı kendi zaten bu huylarını çok beğenmiştim ama çok kıskançtı tanıştığımızda ben liseye o üniversiteye gidiyordu ben o zamanlar etek giyiyordum pantolon giyermisin diye rica etmişti benim o zaman kıskanılmak hoşuma gittiği için kırmadım sonra bu böyle devam etti oje sürme onu giyme bunu giyme makyaj yapmayı çok severim makyaj yapma dedi havuzu olan bir sitede oturuyorduk havuza girme ben ne dediyse yaptım hep sevdiğimden neyse nişanlandık evlendik sonra eşimle ramazanda teravih namazlarındaki gidiyorduk tabi ben kapanıp gidiyorum (bu arada benim ailemde herkesin başı açık onun ailesinde de kayınvalidem de dahil olmak üzere başı açıktır ) kapanınca eşimin bana karşı bakışları değişti bana çok iltifatlar etti kapanmak sana çok yakıştı falan diye bende kendi kendime bir karar alıp kapandım yaklaşık 2 buçuk yıl oldu kapalıyım ama içimde bir türlü bu durumu kabul edemedim hep aklımın bi tarafında açılmak var annemin başı açık bizi görenler hep garipsiyor belki de bu durumdan sürekli aklımda lisede de kapanmak istemiştim annem hiç istememişti ama evlendikten sonra kararıma saygı duydu hiçbirşeymdemedi kapandıktan sonra kendimi daha yaşlı hissetmeye başladım eşim de kapandığım halde bana daha çok karışır oldu makyaj yapardım şimdi tabi kapalı olunca bi rimel sürsem bile belli oluyor istemiyor oda ama benim nefsim Hale’n istiyor evde tül perde bile kapalıyken çok yaklaşma perdeye diyor giymek istediğim yapmak istediğim şeyleri yapamıyorum kendimi iyi hissetmiyorum çok kıskanç eşinin ailesi Mersin’de oturuyor bilen bilir acayip sıcak biryer oraya gidince daha da daralıyorum balkona çıkarken bile karşıda kimse olmadığı halde beni kapattıkça kapatıyor kendi annesi ben kapandıktan sonra kapandı ama o balkona tişörtle evde giydiği kapriyle çıkıyor ben upuzun giyiyorum ona Bile bişey buluyor kapanınca daha iyi olur diye düşünüyordum ama daha beter kıskançlık yaptı biliyorum kapanmak Allah için yapılan bir ibadet ama ben sanki bunu eşim için yaptım Allah affetsin ve kapalılığın gerektirdiği hiçbirşeyi düzgün yapamıyorum açılmayı düşünüyorum ama sonra pişman olmaktan korkuyorum benim gibi olan varmı açılıp sonra pişman olan açılıp kapanmak istemiyorum bana bir akıl verin lütfen beni yargılamayın açılsam eşimi bu duruma nasıl alıştırcam Benin’le aynı durumda olan varsa lütfen yardımcı olun
Bu kişisel bir karar olmalı. Eşinizi ikna etmenize gerek var mı?Kızlar biraz önce dayanamayıp eşimle konuştum açılmak istediğimi söyledim bana verdiği cevap bu senin tek başına vereceğin bir karar değil şuan lohusasın bi lohusalığı atlat bebeğini düşün şimdi sonra konuşuruz oldu ağladım baya bir ama hep aynı şeyi söyledi senin bu baskıcı tavırlarından bıktım dedim perdeye bile yaklaştırmıyorsun laf yapıyorsun dedim bana verdiği cevap balkona çıkmış balkondan bakınca bizim tülden içeri gözüküyormuş ya dedim millet karşıdan bizi mi dikiLiyoe ne biliyim ben görünüyor sandım falan dedi kapadı hemen o konuyu şuan ben de dedim evde şuan annem var diye mi konuşmak istemiyorsun kavga çıkmasın diye ne alaka sinir etme beni annen den mi çekincem kavga falan çıkarmak istemiyorum sadece şuan dinlenmen lazım bebeğini düşün falan dedi kapadı konuyu ben ne yapcam bilmiyorum kesinlikle kolay ikna olmayacak
Çok ciddi bir psikolojik baskı görüyorsunuz, sizin adınıza üzüldüm.Eşim benden 4 yaş büyük 2 yıllık okul bitirdim çalışma hayatına başladım ve eşimle evlenmek istedik yuvamızı kurduk bundan dolayı bir şikayetim Yok eşim bana direk olarak sen kapan demedi ama bunu bana sürekli güzel bir dille söyledi geçenlerde açılmak istediğimden bahsettim kızmadı bana ama şuan senin piskolojin iyi değil hamilelikten falan dedi lafı kapattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?