Yargılamadan yardım edin lütfen

Ayy beni cok seviyor
O yüzden kıskanıyor
Beni kötülüklerden korumaya çalışıyor diyen aklı 10 karış havada olan kızlara ders olsun

Eşinin istediği gibi davrandıkca daha fazlasını isteyecek. Kendinden çok ödün vermişsin. Peki o ne yaptı senin için, ne kadar değiştirdi kendini. Ortada bir haksızlık var. İstekler tek taraflı. Köle gibi davranma!

Bu Allahla senin aranda olan bir durum. Bence başkalarının fikirlerini sorup bence açıl diyecekleri de boşa günaha sokma.

Sızın benı anlamanız için DAR GÖRÜŞLÜ olmanız icab edecek.. Sız daha ince cızgıyı anlayamadınız kı sıze ne yorum yapayım.. Son yorum dikkatinize..

Daha geçen gun internetten cok severek dar kesim 2 tane elbise aldım. Dolabimda oyle bir parça yoktu moda olan diger uzun salas elbiseler vardi
1 kez giydim plaj+cafe karışık bir yere. Ordan çıkınca baska bir yere gitmek istedim götürmedi beni elbisem darmis bilmemne. Eve getirdi. Bu arada 45 kiloyum kimse dönüp bakmaz bence.
Dogal olarak diger elbiseyi hala giyemedim zavallim duruyor öylece
Simdide tasinacagiz istedigim semt sehir ici herkes bana bakarmış ve ben cok gezermişim orada çarşıda diye tartışma çıkartıyor tasinmiyor istediğim yere.
Kıskancmis araba surdurmezmis bir de bana
Sorsan Kur-an dan bir ayet bilir mi? Hayır. Ramazanda da ickiyi lomburdetir.. içer.
Yani bu kafa yapısı birazda din meselesi degil
Çıldırıyorum. Allah sana kolaylik versin cok taviz vermissin bacim kiskanc erkegin ne demek oldugunu cok cok iyi bilirim yaşıyorum bizzat her gun
Hatta az evel pijamayla terasa çıktım kimse yok bizi goren gorme ihtimali de yok yinede iceri giyip ustume elbise giydirtti icimde sutyen yoktu.
Ustelik sen biliyormussun nasil kiskanc oldugunu ben bilmiyordum da nisanliyken karıştığını hatirlamiyorum
Kinder süpriz .....

17 yasından berı adamın her ıstedıgını yapmıssınız
hıc kendınız ıcın yasamamıssınız
ıstedıgınız hıc bır seyı yapamamıssınız ve yapamıyorsunuz
sızın adınıza cok uzuldum

Sızın benı anlamanız için DAR GÖRÜŞLÜ olmanız icab edecek.. Sız daha ince cızgıyı anlayamadınız kı sıze ne yorum yapayım.. Son yorum dikkatinize..
*İcap etse de etmese de sizinle aynı görüşe sahip olmamızın mümkünatı yok, üzgünüm.

Siz aman birinin açılmasını engellersem ne güzel mantığıyla bakan birisiniz ben ise insanların mutluluğuyla mutlu olan.

Bence ince çizgi çok açık.

Allahla arasında değil, kocayla arasında yaşanan bir durum.

Baş örtüsü Allahın emri ile yapılır . Kocası istemis olsa bile bu durum Allahla arasindadir. Sevabi gunahi kocasi vermicek. O yüzden acil ya da kapan demek bize düşmez .

Dinin insanların isteklerine alet edilmediği bi dünya istiyorum..

Katılıyorum .

Merhaba arkadaşım. Bu durunu içine sindirememen eşinin iltifatlari isteği ile kapanmış olman muhtemelen. Eşin sence de cok cok abartmamış mı. Bence kendisine size malı gibi davranmasına izin vermeyin.kıskançlık adı altında bi sevfi göstetisi gibi gelıyor size ama bu doğru değil. belli yere kadar tamam ama..perdeye cok yaklaşma nedir. Ben de kapalıyım.eşimin ailesi acık. eşim karısmaz bana.karıstırmam da yanı.balkona nasl cıkacagıma makyajıma vs ben karar veririm.benim eşim de kıskanctır ama sizinki taviz tavizi getirir durumu.

Ne kadar samimi ve guzel anlatmissiniz. ..ben de okurken nacizane; eşiniz için kapandiginizi hissettim ki siz de bu dusuncedesiniz. .sizin yerinize olsaydım bir dk kapalı kalmazdim çünkü bence Allah emri diye yapılırsa makbul olur...ben bilemem ama asıl bu daha günah değil midir ki...bence açılin ve gerçekten Allah için kapanacaginizda kapanış derim. ..şu durumda sadece bir rol ve kandirmaca. ..asla sonu gelmeyecek suistimaller....sevgiler

Kızlar biraz önce dayanamayıp eşimle konuştum açılmak istediğimi söyledim bana verdiği cevap bu senin tek başına vereceğin bir karar değil şuan lohusasın bi lohusalığı atlat bebeğini düşün şimdi sonra konuşuruz oldu ağladım baya bir ama hep aynı şeyi söyledi senin bu baskıcı tavırlarından bıktım dedim perdeye bile yaklaştırmıyorsun laf yapıyorsun dedim bana verdiği cevap balkona çıkmış balkondan bakınca bizim tülden içeri gözüküyormuş ya dedim millet karşıdan bizi mi dikiLiyoe ne biliyim ben görünüyor sandım falan dedi kapadı hemen o konuyu şuan ben de dedim evde şuan annem var diye mi konuşmak istemiyorsun kavga çıkmasın diye ne alaka sinir etme beni annen den mi çekincem kavga falan çıkarmak istemiyorum sadece şuan dinlenmen lazım bebeğini düşün falan dedi kapadı konuyu ben ne yapcam bilmiyorum kesinlikle kolay ikna olmayacak

Bu kişisel bir karar olmalı. Eşinizi ikna etmenize gerek var mı?
Eşiniz normal değil farkında mısınız? Konu onun dindarlığı değil aşırı kıskançlığı.

Çok ciddi bir psikolojik baskı görüyorsunuz, sizin adınıza üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…