Yargılamadan cevap yazar mısınız lütfen?

Yaa çok stres yapmıştım çok teşekkür ederim

zorla olan hiç birşeyi kabul etme. Yaparsın edersin herkesin kendi hayatı lafım yok ama işin için de zorlama varsa o adamdan da uzak dur. zorla bunu yapan tecavüzede yeltenir akıllı ol lütfen. Bak daha neyin ne olduğunun bilincinde dahi değilsin ,hayatını bir adamın eline bırakma.

Teşekkür ederim. Hayatımı bir adamın eline bıraktığımı ne biliyorsunuz? Adamı şikayet etmediğimi ne biliyorsunuz? Lütfen konu dışına çıkmayalım olur mu? Cevabınız varsa alayım

:)) bugun tatmın olana kadar sohbet et sor burdan yarın baska bı konu acıp tekrar tekrar sorma :)) ınsallah bı kısıye ınanırsın da aklında soru ısaretı kalmaz :)) toptan rahatlarız:) ne yazarsa ınsanlar kesınlescek bu konu bılmıyorum ama . ı ıh. . 10 haftalık hamılelıgın vucutta gızlı kalma olasılıgı yok :))

Teşekkür ederim. Hayatımı bir adamın eline bıraktığımı ne biliyorsunuz? Adamı şikayet etmediğimi ne biliyorsunuz? Lütfen konu dışına çıkmayalım olur mu? Cevabınız varsa alayım
yazsaydın bir nebze anlardık belki yazmadığın için bilmememiz gayet normal. Çok şey söylerdim de neyse aynı yoldan devam et .

Son yazdığınız cümleyi yazmanız yeterli olurdu teşekkürler.

Gebelik yok adet düzensizliğin için doktora gitmelisin gerekli testler ve tahlilleri yaptıktan sonra tedaviye başlamalısın en azından bu şekilde sıkıntıya girmezsin bunu ihmal etme derim. Böyle bir imkan yok, kan vermene de gerek yok zaten gebe değilsin.

Teşekkür ederiimm. Ya doktor da tembel yumurtalıkların dedi ama çok Üstelemedi diye bir şey demedim. Çok gerekli değil ilaca dedi

Niye yazayım ki? Konum o değil sonuçta.
konun o değilse , nerden biliyorsun minvalinde bir şey soramazsın. yazdığın konu da çok mantıklıymış gibi içime boşalmadı , vajinama boşalmadı hamile kalmış mıyımdır? Allahtan çocuk vs olmamış yoksa halimiz haraptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…