Yargılamadan cevap yazar mısınız lütfen?

Ya tamam sen neyi sorguluyorsun şuan mecbur değilsin cevap vermeye.

Teşekkür ederiimm. Ya doktor da tembel yumurtalıkların dedi ama çok Üstelemedi diye bir şey demedim. Çok gerekli değil ilaca dedi
Yok canım benim olmaz öyle şey sen başka bir doktora git.. Yumurtalıkların tembel olabilir yaşında muhtemelen genç ve bunun önleminin de alınması gerek ileride bir bebek sahibi olmak isteyecegin zaman problem yaratabilir. Düzene girmesi her açıdan iyi olur senin için. Dr baştan savma iş yapmış sen detaylı olarak baktırmalısın..

Ya tamam sen neyi sorguluyorsun şuan mecbur değilsin cevap vermeye.
cevap verip vermeyeceğime sen karışamazsın. Şurada sana yardımcı olmak isteyen insanlara verdiğin cevaplarda belli. canın sıkıldığından mı konu açıyorsun nedir , ergenler toplanmış sayfaya.

Şaka mı bu ya sürekli aynı şeyler ya tek kişi üyelik açıp açıp soruyor ya da biri sürekli ti ye alıyor bizi..

Yönetim bu tip üyelikleri iptal etmediği sürece devam edecek bu durum. Kendileri, aynı konuyu farklı üyelikle açan üyelerin site kurallarını ihlal etmediği kanısındalar :)

Her ay oluyor musun dedi oluyorum dedim. Sıkıntı yok o zaman dedi. Sadece günleri değişiyor

cevap verip vermeyeceğime sen karışamazsın. Şurada sana yardımcı olmak isteyen insanlara verdiğin cevaplarda belli. canın sıkıldığından mı konu açıyorsun nedir , ergenler toplanmış sayfaya.
Yardımcı olmak isteyen insanlara teşekkür ederim yazıyorum zaten YARDIMCI OLMAK İSTEYENE. Tamam ergensem yazmak silah zoruyla mı yazdırıyorlar?

Yardımcı olmak isteyen insanlara teşekkür ederim yazıyorum zaten YARDIMCI OLMAK İSTEYENE. Tamam ergensem yazmak silah zoruyla mı yazdırıyorlar?
[/QUOTE
karına boşalmayla hamile kalınacağına canı gönülden inanan biri olarak sana diyeceğim pek bir şey yok. YARDIMCI OLAMADIĞIM için de kusura bakma.

Tatlım biz yargılamayalım tamamda e sende dümdüz kafa geciyo gibisin. Ya da ciddi bi sorum var sen teknik olarak çocuk nasıl yapılır biliyosun dimi?

İmkanı yok. He hamileyken üzerine adet olanlar da yok değil ama o kadar teste,doktorun dediğine göre hamile değilsin canım.

Imkani bile yok imkansız. Döllenme olması icin içine boşalması gerekiyor vede hadi diyelim oldu tut ki ihtimali yok ama. 2 kere regli olmuşsun yavrum gecikmemisin ki korkmana gerek yok. Budan sonra korunarak birseyler yapin barede boyle streslere girme sıkıntı ya sokma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…