- 17 Şubat 2020
- 47
- 8
- 24
-
- Konu Sahibi Ssuudeeenaazz
Ya tamam sen neyi sorguluyorsun şuan mecbur değilsin cevap vermeye.konun o değilse , nerden biliyorsun minvalinde bir şey soramazsın. yazdığın konu da çok mantıklıymış gibi içime boşalmadı , vajinama boşalmadı hamile kalmış mıyımdır? Allahtan çocuk vs olmamış yoksa halimiz haraptı.
Yok canım benim olmaz öyle şey sen başka bir doktora git.. Yumurtalıkların tembel olabilir yaşında muhtemelen genç ve bunun önleminin de alınması gerek ileride bir bebek sahibi olmak isteyecegin zaman problem yaratabilir. Düzene girmesi her açıdan iyi olur senin için. Dr baştan savma iş yapmış sen detaylı olarak baktırmalısın..Teşekkür ederiimm. Ya doktor da tembel yumurtalıkların dedi ama çok Üstelemedi diye bir şey demedim. Çok gerekli değil ilaca dedi
cevap verip vermeyeceğime sen karışamazsın. Şurada sana yardımcı olmak isteyen insanlara verdiğin cevaplarda belli. canın sıkıldığından mı konu açıyorsun nedir , ergenler toplanmış sayfaya.Ya tamam sen neyi sorguluyorsun şuan mecbur değilsin cevap vermeye.
Şaka mı bu ya sürekli aynı şeyler ya tek kişi üyelik açıp açıp soruyor ya da biri sürekli ti ye alıyor bizi..
Her ay oluyor musun dedi oluyorum dedim. Sıkıntı yok o zaman dedi. Sadece günleri değişiyorYok canım benim olmaz öyle şey sen başka bir doktora git.. Yumurtalıkların tembel olabilir yaşında muhtemelen genç ve bunun önleminin de alınması gerek ileride bir bebek sahibi olmak isteyecegin zaman problem yaratabilir. Düzene girmesi her açıdan iyi olur senin için. Dr baştan savma iş yapmış sen detaylı olarak baktırmalısın..
Yardımcı olmak isteyen insanlara teşekkür ederim yazıyorum zaten YARDIMCI OLMAK İSTEYENE. Tamam ergensem yazmak silah zoruyla mı yazdırıyorlar?cevap verip vermeyeceğime sen karışamazsın. Şurada sana yardımcı olmak isteyen insanlara verdiğin cevaplarda belli. canın sıkıldığından mı konu açıyorsun nedir , ergenler toplanmış sayfaya.
Her ay oluyorsan evet problem yokHer ay oluyor musun dedi oluyorum dedim. Sıkıntı yok o zaman dedi. Sadece günleri değişiyor
Teşekküürr ederiiiimm :))Her ay oluyorsan evet problem yokO zaman tamam. Merak etme gebe de değilsin
karına boşalmayla hamile kalınacağına canı gönülden inanan biri olarak sana diyeceğim pek bir şey yok. YARDIMCI OLAMADIĞIM için de kusura bakma.Yardımcı olmak isteyen insanlara teşekkür ederim yazıyorum zaten YARDIMCI OLMAK İSTEYENE. Tamam ergensem yazmak silah zoruyla mı yazdırıyorlar?
[/QUOTE
Tatlım biz yargılamayalım tamamda e sende dümdüz kafa geciyo gibisin. Ya da ciddi bi sorum var sen teknik olarak çocuk nasıl yapılır biliyosun dimi?2 ay önce (10hafta) sürtünmeyle ilişkim oldu vajina ve çevresine boşalma olmadı. 23 gün sonra adet oldum adetim düzensiz olduğu için biliyorum gününü 5 gün sürdü ve herzamanki gibiydi. Bu süre içinde 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı. Doktora gittim 6.haftada sıkıntı yok dedi. 2.adetimi de 7 şubatta oldum o da 5 gün sürdü ama 5.güm çok yoğun değildi. Kan testi yaptıramıyorum gebelik ihtimali olabilir mi? Lütfen yargılamadan. Dalga geçmeden cevap verin lütfen.
Evet. Ama yaz bakayım İnternete sürtünmeyle gebelik olur mu neler çıkıyor karşına.Tatlım biz yargılamayalım tamamda e sende dümdüz kafa geciyo gibisin. Ya da ciddi bi sorum var sen teknik olarak çocuk nasıl yapılır biliyosun dimi?
O zaman kesin hamilesin tebriklerEvet. Ama yaz bakayım İnternete sürtünmeyle gebelik olur mu neler çıkıyor karşına.
Gerçekten mi?O zaman kesin hamilesin tebrikler
İmkanı yok. He hamileyken üzerine adet olanlar da yok değil ama o kadar teste,doktorun dediğine göre hamile değilsin canım.2 ay önce (10hafta) sürtünmeyle ilişkim oldu vajina ve çevresine boşalma olmadı. 23 gün sonra adet oldum adetim düzensiz olduğu için biliyorum gününü 5 gün sürdü ve herzamanki gibiydi. Bu süre içinde 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı. Doktora gittim 6.haftada sıkıntı yok dedi. 2.adetimi de 7 şubatta oldum o da 5 gün sürdü ama 5.güm çok yoğun değildi. Kan testi yaptıramıyorum gebelik ihtimali olabilir mi? Lütfen yargılamadan. Dalga geçmeden cevap verin lütfen.
Teşekkür ederiimm. Üste görme 3 gün oluyormuş ve az az geliyormuş ben 5gün ve yoğun adet geçirdim.İmkanı yok. He hamileyken üzerine adet olanlar da yok değil ama o kadar teste,doktorun dediğine göre hamile değilsin canım.
Hamile değilsin. Çıksaydı testlerin hepsinde çıkardı. Doktor da söylerdi sana zaten. Rica ederim canım.Teşekkür ederiimm. Üste görme 3 gün oluyormuş ve az az geliyormuş ben 5gün ve yoğun adet geçirdim.
Doktor zaten adet olduğumu söyleyince tamam kesin değilsin dedi. Tekrar teşekkür ederim :)Hamile değilsin. Çıksaydı testlerin hepsinde çıkardı. Doktor da söylerdi sana zaten. Rica ederim canım.