- 17 Şubat 2020
- 47
- 8
- 24
-
- Konu Sahibi Ssuudeeenaazz
Yani ihtimal yok muuu?İmkansız.
Teşekkür ederiimmHayır gebelik mümkün değil.
9 ay adet gorup sonunda bebek gelmeyince inanican galiba..Yani ihtimal yok muuu?
Hayır. Üstüne iki kez adet olmuşsun. Testler negatif. Şu an hamile olsan bozuk test bile pozitif gösterir yani.Yani ihtimal yok muuu?
Belki de öyle?9 ay adet gorup sonunda bebek gelmeyince inanican galiba..
Al o zaman ibretiniGerçekten böyle konular ve insanlar ibretlik
Yine de endişelendim işte teşekkür ederimHayır. Üstüne iki kez adet olmuşsun. Testler negatif. Şu an hamile olsan bozuk test bile pozitif gösterir yani.
Benim değil canım senin gibi sürekli böyle konular acanlarin ibret alması gerekiyo . Madem bu kadar bilgisizsin bulaşma bu işlere yazık sürtünmeyi ilişki zannedip bide boşalma olmadan hamile miyim diyosunAl o zaman ibretini
Siz. Var veya yok diyin bu kadar uzatmaya gerek var mı ki?Benim değil canım senin gibi sürekli böyle konular acanlarin ibret alması gerekiyo . Madem bu kadar bilgisizsin bulaşma bu işlere yazık sürtünmeyi ilişki zannedip bide boşalma olmadan hamile miyim diyosun((
Yeni ilişki olmadı zaten o ilişkide benim istemimde olan bir şey değildi. İstemim dışı olduğu için korkuyorum zatenendişelencek bısey yok. hamıle olman ımkansız-1. o -1 de allahın iradesi. :)) sureklı devam eden ılıskıyse kork. yenı kalmıs olabılırsın. lakın taa 2 ay oncesının spermının kamp kurup canı sıkılınca dolleme ıhtımalı yok malesef
Teşekkürleerrİmkansizzzzzzz
TeşekkürleerrMümkün degil