Yargılamadan cevap yazar mısınız lütfen?

Imkani bile yok imkansız. Döllenme olması icin içine boşalması gerekiyor :KK39: vede hadi diyelim oldu tut ki ihtimali yok ama. 2 kere regli olmuşsun yavrum gecikmemisin ki korkmana gerek yok. Budan sonra korunarak birseyler yapin barede boyle streslere girme sıkıntı ya sokma kendini :işsiz:
İşte düzensiz olduğu için günlerini bilmiyorum ama 2 defa oldum adetimi yani

2 ay önce (10hafta) sürtünmeyle ilişkim oldu vajina ve çevresine boşalma olmadı. 23 gün sonra adet oldum adetim düzensiz olduğu için biliyorum gününü 5 gün sürdü ve herzamanki gibiydi. Bu süre içinde 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı. Doktora gittim 6.haftada sıkıntı yok dedi. 2.adetimi de 7 şubatta oldum o da 5 gün sürdü ama 5.güm çok yoğun değildi. Kan testi yaptıramıyorum gebelik ihtimali olabilir mi? Lütfen yargılamadan. Dalga geçmeden cevap verin lütfen.
Mümkün değil. Easy boy

Imkansiz kendin soyluyosun adet oldum diye korunmasiz iliski olup da ustelik adeti geciken kadinlar bile hamilemiyim derken bir dusunurler

Yalnız sıkıntı şu ki ben vajinal ultrasonla baktırmadım. Karından bakıldı çünkü bakireyim 👍 daha ne kadar saçmalayacağınızı şaşırmışsınız. Aynı şeyleri yaşayan bir sürü insan var. Yeter ben ilk sorumu sordum boşbeleşlik yapmayın. İnsanca cevap verecekseniz verin vermeyecekseniz çekin gidin. Silah zoruyla yazmıyorsunız arkadaş yeter.

2 ay önce (10hafta) sürtünmeyle ilişkim oldu vajina ve çevresine boşalma olmadı. 23 gün sonra adet oldum adetim düzensiz olduğu için biliyorum gününü 5 gün sürdü ve herzamanki gibiydi. Bu süre içinde 4 defa idrar testi yaptım negatif çıktı. Doktora gittim 6.haftada sıkıntı yok dedi. 2.adetimi de 7 şubatta oldum o da 5 gün sürdü ama 5.güm çok yoğun değildi. Kan testi yaptıramıyorum gebelik ihtimali olabilir mi? Lütfen yargılamadan. Dalga geçmeden cevap verin lütfen. 2-3 kişi ihtimal olabilir dedi arkadaşlar sizce ihtimal var mıdır
Arkadaşlar karnımda şişlik hissediyorum gaz var gibi sebebi gebelik değildir değil mi?

X