Hangi 60 gün bacım ya tabiki çıkardı
Keşke o kadar kolay olsaydı
Ben tam 1 senedir hamile kalmak için canla başla uğraşıyorum her adet günümde testte negatifi gördüğüm zaman olmadığından emin oluyorum sense 60 günden bahsediyosun
Teşekkürler cevabınız için ama işte internet ortamında okuduklarım mahvetti beni
İnternete bakarsan başı ağıran beyin kanseri karnı ağıran kolon kanseri.. ne diye internete bakıyorsun sen.. İnternette yazanların 40 tanesinden 1 tanesi doğrudur.. Ve hemşireysen bunları bu sitedekilerden daha iyi bilmelisin.. Hamilelik ilişkiden (tam bir ilişki) 10 gün sonra beta saygılıyor zaten kanda çıkma ihtimali çookk çoookkkk yüksek olurdu ... genelde 4. Haftada falan da idrar testinde çıkardı..Ki siz 60 gün diyorsunuz.. Hamile değilsin..Teşekkürler cevabınız için ama işte internet ortamında okuduklarım mahvetti beni
Ya mahvedecek bişey yokki ortada ama senin en az 60 gün ilişkin olmamış zaten
o yazanların olmuşki öyle kalmışlar
Döllenme sonrası embriyo tüplerde 3-5 gün kalıp rahime gider orda yerleşip kana geçmesi 10-12 gün en fazla daha sonra idrara geçmesi toplamda 14-15 günlük bi süreç hadi geç döllenme olsun 20 diyelim
Hemşireyim diyosun senin bunları benden daha iyi bilmen lazım
Hamile değilsin cnm panik olma sterste geçiktiriyor
Hemde net çıkardı 5 dk daOlsa testte çıkardı demi
Hamile degilsindir.Git kandan da baktir ama sanmamOcak ayının sonunda bi ilişkim oldu stresten tam girip girmediğini bile bilmiyorum ama hep yapıyorduk tam girse gçhissederim herhalde o derece cahilim bu stres beni mahvetti boşalma olmadı bakın sonra 3 ay adet oldum ama stresten galiba adetlerim değişik geldi biraz ama herzaman nasıldı onuda bilmiyorum yoğun ve pıhtılıydı aslında ilişkiden 16 33 35 ve 60 gün sonra idrarda test yaptım negatif çıktı gebelikte hormonun idrara mutlaka geçmesi ve atılması gerektiğini biliyorum hemşireyim kaç gündür burayı okuyorum annesi kızkardeşi adet görüpte 3 4 ayda hastaneye gidince anlayanlar idrarda çıkmayanlar bu adet görenler acaba şüphelenip test yapmıyolar yada ilk başlarda yapıyolar çıkmayınca bırakıyorlar gibi olabilirmi benim şüphelenmemin asıl sebebi çift rahimde bir rahim adet olmaya devam edebiliyomuş doktora gidemiyorum fikirlenize ihtiyacım var
E hemşireymişsin sende bilmiceksen yani... ne bileyim türkçe öğretmeninin zarf ne ki hiç bilmiyorum demesi gibiOcak ayının sonunda bi ilişkim oldu stresten tam girip girmediğini bile bilmiyorum ama hep yapıyorduk tam girse gçhissederim herhalde o derece cahilim bu stres beni mahvetti boşalma olmadı bakın sonra 3 ay adet oldum ama stresten galiba adetlerim değişik geldi biraz ama herzaman nasıldı onuda bilmiyorum yoğun ve pıhtılıydı aslında ilişkiden 16 33 35 ve 60 gün sonra idrarda test yaptım negatif çıktı gebelikte hormonun idrara mutlaka geçmesi ve atılması gerektiğini biliyorum hemşireyim kaç gündür burayı okuyorum annesi kızkardeşi adet görüpte 3 4 ayda hastaneye gidince anlayanlar idrarda çıkmayanlar bu adet görenler acaba şüphelenip test yapmıyolar yada ilk başlarda yapıyolar çıkmayınca bırakıyorlar gibi olabilirmi benim şüphelenmemin asıl sebebi çift rahimde bir rahim adet olmaya devam edebiliyomuş doktora gidemiyorum fikirlenize ihtiyacım var
Hemde net çıkardı 5 dk da
Hemde net çıkardı 5 dk da
ondan psikolojin bozulmuş onlar normal ilişki yaşamışlarBir arkadaşım hamile
Ya ben neden bukadar etkilendim bilmiyorum bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendi yakın arkadaşımdı sonra başka şehire kaçıp evlendi falan şuan ailesiyle falan iyi mutlu ama ondanmı etkilendimde bukadar kafaya taktım bilmiyorum ki yakın ve tek arkadaşımdı diyebilirim ama tabi onun boşalma vs olmuştu ama bilmiyorum işte
Aynen cnm
ondan psikolojin bozulmuş onlar normal ilişki yaşamışlar
Rica ederim inşallah yardımcı olmuşum durTeşekkür ederim cevaplarınız için
Rica ederim inşallah yardımcı olmuşum dur
Yargılamak değil de yadırgadım. Çalıştınız mi hiç bilmem ama en azından 4 sene hemşirelik okudunuz, hiç bir kadın doğum muayenesi olmadınız mı? Çift rahminiz olduğundan şüphe mi ediyorsunuz yani?
Belirttiğiniz şekilde ilişkiye hamile kalma şansı yok değil ama düşük. Kaç kere adet görmüşsunuz üzerine kaç kere test yapmışsınız. Rahat olun bence artık.
Kesinlikle çıkardı kiz 14 gğn sonra da çıkıyorHamile olsaydım ilişkiden 60 gün sonra test pozitif çıkarmıydı
Kesinlikle çıkardı kiz 14 gğn sonra da çıkıyor
Canım eğer adet görüp hamile oluyor bile olsan 3. Ayda mutlaka ama mutlaka pozitif çıkardı . Testte çıkmadı ama hamileyim diyenlerden biri de benim ama benimki daha 4. Haftadayken çok etken test yaptığım için negatif çıkmıştı . Eğer hamile olsaydın testte 2. çizgi bağırırdı ben burdayım diye. Mümkün değil hamile değilsin.Yokmu başka kimse
Canım eğer adet görüp hamile oluyor bile olsan 3. Ayda mutlaka ama mutlaka pozitif çıkardı . Testte çıkmadı ama hamileyim diyenlerden biri de benim ama benimki daha 4. Haftadayken çok etken test yaptığım için negatif çıkmıştı . Eğer hamile olsaydın testte 2. çizgi bağırırdı ben burdayım diye. Mümkün değil hamile değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?