Yargılamadan cevap vericek olanlar yazsın lütfen

Teşekkürler cevabınız için ama işte internet ortamında okuduklarım mahvetti beni

Teşekkürler cevabınız için ama işte internet ortamında okuduklarım mahvetti beni

Ya mahvedecek bişey yokki ortada ama senin en az 60 gün ilişkin olmamış zaten
o yazanların olmuşki öyle kalmışlar
Döllenme sonrası embriyo tüplerde 3-5 gün kalıp rahime gider orda yerleşip kana geçmesi 10-12 gün en fazla daha sonra idrara geçmesi toplamda 14-15 günlük bi süreç hadi geç döllenme olsun 20 diyelim
Hemşireyim diyosun senin bunları benden daha iyi bilmen lazım

İnternete bakarsan başı ağıran beyin kanseri karnı ağıran kolon kanseri.. ne diye internete bakıyorsun sen.. İnternette yazanların 40 tanesinden 1 tanesi doğrudur.. Ve hemşireysen bunları bu sitedekilerden daha iyi bilmelisin.. Hamilelik ilişkiden (tam bir ilişki) 10 gün sonra beta saygılıyor zaten kanda çıkma ihtimali çookk çoookkkk yüksek olurdu ... genelde 4. Haftada falan da idrar testinde çıkardı..Ki siz 60 gün diyorsunuz.. Hamile değilsin..

O yazanların derken hani gştmişler işte hastaneye 3 aylık hamile çıkmışlar bundan bahsediyorum adet olmaya devam ettikleri için şüphelenmemişler ama şöyle düşünğüorum o yüzden ama test yapıp yapmadıklarını bilmşyorum

Hamile degilsindir.Git kandan da baktir ama sanmam

E hemşireymişsin sende bilmiceksen yani... ne bileyim türkçe öğretmeninin zarf ne ki hiç bilmiyorum demesi gibi

Hemde net çıkardı 5 dk da

Bir arkadaşım hamile
Hemde net çıkardı 5 dk da

Ya ben neden bukadar etkilendim bilmiyorum bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendi yakın arkadaşımdı sonra başka şehire kaçıp evlendi falan şuan ailesiyle falan iyi mutlu ama ondanmı etkilendimde bukadar kafaya taktım bilmiyorum ki yakın ve tek arkadaşımdı diyebilirim ama tabi onun boşalma vs olmuştu ama bilmiyorum işte

Aynen cnm
ondan psikolojin bozulmuş onlar normal ilişki yaşamışlar

Yargılamak değil de yadırgadım. Çalıştınız mi hiç bilmem ama en azından 4 sene hemşirelik okudunuz, hiç bir kadın doğum muayenesi olmadınız mı? Çift rahminiz olduğundan şüphe mi ediyorsunuz yani?
Belirttiğiniz şekilde ilişkiye hamile kalma şansı yok değil ama düşük. Kaç kere adet görmüşsunuz üzerine kaç kere test yapmışsınız. Rahat olun bence artık.

Stresle herşey düşünülüyo biliyosunuz vücudumu dinliyorum mantıklı düşündüğüm zaman ilişkiden 60 gün sonra çıkması gerekiyo ama burda okuduklarım psikolojimi bozdu gerçekten

Kesinlikle çıkardı kiz 14 gğn sonra da çıkıyor

Ay canım ne biliyim okuyoruz ya işte hamile olduğunı farketmeyip 3 4 ay sonra öğrenenler hamileyken adet olanlar falan iyice psikolojim bozuldu

Yokmu başka kimse
Canım eğer adet görüp hamile oluyor bile olsan 3. Ayda mutlaka ama mutlaka pozitif çıkardı . Testte çıkmadı ama hamileyim diyenlerden biri de benim ama benimki daha 4. Haftadayken çok etken test yaptığım için negatif çıkmıştı . Eğer hamile olsaydın testte 2. çizgi bağırırdı ben burdayım diye. Mümkün değil hamile değilsin.

Ay canım benin okadar olumlu ve içten konuştun ki şuan içimi rahatlattın çok teşekkğr ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…