Ocak ayının sonunda bi ilişkim oldu stresten tam girip girmediğini bile bilmiyorum ama hep yapıyorduk tam girse gçhissederim herhalde o derece cahilim bu stres beni mahvetti boşalma olmadı bakın sonra 3 ay adet oldum ama stresten galiba adetlerim değişik geldi biraz ama herzaman nasıldı onuda bilmiyorum yoğun ve pıhtılıydı aslında ilişkiden 16 33 35 ve 60 gün sonra idrarda test yaptım negatif çıktı gebelikte hormonun idrara mutlaka geçmesi ve atılması gerektiğini biliyorum hemşireyim kaç gündür burayı okuyorum annesi kızkardeşi adet görüpte 3 4 ayda hastaneye gidince anlayanlar idrarda çıkmayanlar bu adet görenler acaba şüphelenip test yapmıyolar yada ilk başlarda yapıyolar çıkmayınca bırakıyorlar gibi olabilirmi benim şüphelenmemin asıl sebebi çift rahimde bir rahim adet olmaya devam edebiliyomuş doktora gidemiyorum fikirlenize ihtiyacım var
[/QUOT nasıl olduğunu nasıl anlamıyorsunuz? Girip gitmedi bilmiyorum ne demek? Ne kadar saçma? Madem bu kadar korkuyorsun yapma bunları. Birde hemşiresin. Okumuş bilinçli birisin. Ya da yap ama dert etme. Karşındaki kişiden net Bilgi al. Girdin mi diye sen anlamamışsın ya. Boşaldın mı de? Hemşire isen bilmen lazım illa sperm gerekmiyor. Zevk suyunda bile sperm var.
3 ay oldu diyorsunuz. 3 aydırda adet görüyorsunuz. Yani hamile olsanız çoktan anlardınız. Şimdi 3 aylık olmuş olacaktı. Testte saniyesinde çift çizgi çıkardı. Hamile değilsiniz
En son yaptığım test bu ilişkiden 60 gün sonra
Hamile degilsiniz. Olmanizda imkansiz. Bidaha yapmayin ama bu kadar şansli olmaya bilirsinz çunku.Yokmu kimse
Hamile degilsiniz. Olmanizda imkansiz. Bidaha yapmayin ama bu kadar şansli olmaya bilirsinz çunku.
Hemşire olduğuna emin misn. Bu kadar bilinçsiz olamazsın
Hemşire olduğuna emin misn. Bu kadar bilinçsiz olamazsın
Üzerinden aylar geçmesine rağmen hala test yapıyor olman akıl alır gibi değilEminim de bu bilinçsizlik hangi anlamda
Üzerinden aylar geçmesine rağmen hala test yapıyor olman akıl alır gibi değil
Bacım korkma tertemiz negatif bu test . Olsaydı çıkardı şimdiye kadar . Senin dediğin testte çıkmama durumu ilk 5 hafta için geçerli diye biliyorum .
Bacım korkma tertemiz negatif bu test . Olsaydı çıkardı şimdiye kadar . Senin dediğin testte çıkmama durumu ilk 5 hafta için geçerli diye biliyorum .
Merhaba , hem tam birleşme sağlamalısınız,boşalmada olamamış,adet gormussunuz,kaç tane test yapmışsınız negatif egerki bu şekilde hamile kalırsanız tıp tarihine geçersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?