Yargılamadan cevap vericek olanlar yazsın lütfen

Nickname

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
98
10
3
25
Ocak ayının sonunda bi ilişkim oldu stresten tam girip girmediğini bile bilmiyorum ama hep yapıyorduk tam girse gçhissederim herhalde o derece cahilim bu stres beni mahvetti boşalma olmadı bakın sonra 3 ay adet oldum ama stresten galiba adetlerim değişik geldi biraz ama herzaman nasıldı onuda bilmiyorum yoğun ve pıhtılıydı aslında ilişkiden 16 33 35 ve 60 gün sonra idrarda test yaptım negatif çıktı gebelikte hormonun idrara mutlaka geçmesi ve atılması gerektiğini biliyorum hemşireyim kaç gündür burayı okuyorum annesi kızkardeşi adet görüpte 3 4 ayda hastaneye gidince anlayanlar idrarda çıkmayanlar bu adet görenler acaba şüphelenip test yapmıyolar yada ilk başlarda yapıyolar çıkmayınca bırakıyorlar gibi olabilirmi benim şüphelenmemin asıl sebebi çift rahimde bir rahim adet olmaya devam edebiliyomuş doktora gidemiyorum fikirlenize ihtiyacım var

Kimse yokmu lütfen iyi şeyler duymaya ihtiyacım var

3 ay oldu diyorsunuz. 3 aydırda adet görüyorsunuz. Yani hamile olsanız çoktan anlardınız. Şimdi 3 aylık olmuş olacaktı. Testte saniyesinde çift çizgi çıkardı. Hamile değilsiniz

3 ay oldu diyorsunuz. 3 aydırda adet görüyorsunuz. Yani hamile olsanız çoktan anlardınız. Şimdi 3 aylık olmuş olacaktı. Testte saniyesinde çift çizgi çıkardı. Hamile değilsiniz

Öncelikle yargılamadan cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim en son ilişkiden 60 gün geçince idrardan test yaptım bikaç doktorada sordum çıkmama gibi bi ihtimali varmı diye dedikleri hayır o hormonun atılması gerekiyo oldu yani ilk kanda sonra idrara kesin geçiyomuş ama erken yapanlar veya idrarı bekletmeden falan yada test bozuksa ama işte burda okuduğum bazı şeyler kafamı çok karıştırdı direk kopkoyu çizgi çıkması gerekiyodu değilmi

Üzerinden aylar geçmesine rağmen hala test yapıyor olman akıl alır gibi değil

Haklısınız ama işte ben çift rahimde diğer rahimin adet görmeye devam ettiğini duydum öylemiyim onuda bilmiyorum da o yüzden yaptım bakın bu stres aileyi kaybetme korkusu okadar korkuttuki beni bidaha tövbe ettim zaten ve burda hamileyken adet olanlarıda okudum testte çıkmayanlarıda okudukça psikolojim iyice bozuldu bu yğzden böyle bi konu açtım

Merhaba , hem tam birleşme sağlamalısınız,boşalmada olamamış,adet gormussunuz,kaç tane test yapmışsınız negatif egerki bu şekilde hamile kalırsanız tıp tarihine geçersiniz

Merhaba , hem tam birleşme sağlamalısınız,boşalmada olamamış,adet gormussunuz,kaç tane test yapmışsınız negatif egerki bu şekilde hamile kalırsanız tıp tarihine geçersiniz

Boşuna mı kuruntu yapıyorum sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…