• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargılamadan cevap vericek olanlar yazsın lütfen

Boşuna mı kuruntu yapıyorum sizce
Kuzum senin ki boşuna kuruntu değil artık paranoyaya bağlanmış hamile olman bu şekilde imkansız. İnsanlar yıllarca uğraşıyor aylarca uğraşıyor öyle hamile kalıyor . Boşalma yok tam birleşme yok adet var negatif test var.

Ya madem çok stres oldunuz defalarca idrarda test yapıncaya kadar kan tahlili yapın ultrason girin hamileliği öğrenmek sadece idrar testiyle sınırlı değil .siz hemşire olamazsınız bence siz gerçekte değilsiniz.

Stresle herşey düşünülüyo biliyosunuz vücudumu dinliyorum mantıklı düşündüğüm zaman ilişkiden 60 gün sonra çıkması gerekiyo ama burda okuduklarım psikolojimi bozdu gerçekten
Okumayın o zaman artık daha fazla. Ben aylarca hamile olduğunu anlamayanların düzensiz adet, geç döllenme falan gibi durumları yaşadığını düşünüyorum. 3 aya diyelim ki bulantı yaşamayan bir gebe olunsa dahi karın bile şişmeye başlıyor.
Bu arada soruma cevap vermediniz ama her genç kızın muhakkak kadın doğum doktoruna gitmesi, ultrasonla muayene olması önerilir. Rahimde anormallik, kist vs durumlarının tespiti için. O zaman bir sağlıkçı olarak çift rahim ihtimali aklınıza gelmezdi.
Maalesef bizim ülkemizde kadın doğuma gitmek cinsellikle bağdaştırıldığından yazmak istedim.

Kuzum senin ki boşuna kuruntu değil artık paranoyaya bağlanmış hamile olman bu şekilde imkansız. İnsanlar yıllarca uğraşıyor aylarca uğraşıyor öyle hamile kalıyor . Boşalma yok tam birleşme yok adet var negatif test var.

Evet canım paronaya oldu artık yemin ederim dediğim gibi acaba arkadaşımdan mı etkilendim bilmiyorum ki

O yazanların derken hani gştmişler işte hastaneye 3 aylık hamile çıkmışlar bundan bahsediyorum adet olmaya devam ettikleri için şüphelenmemişler ama şöyle düşünğüorum o yüzden ama test yapıp yapmadıklarını bilmşyorum

Hamileyken üstüne görme dedikleri hafif kanamalar yaşayanlar oluyor evet ama o insanların birliktelikleri devam etmişki hamile kalmışlar ve farkedememişler
Yakın zamanda ilişki olmadan hamile kalmak mümkün mü? Senin kendini onlarla kıyaslayacağın bi durum yokki ortada niye bu kadar korkuyosun onu anlamadım testtede çıkmamış 60 gün diyosun burda en önemli şey ilişkinin ne zaman olduğu
Yakın zamanda olduysa endişe edersin o normal ama sen 60 gün diyosun yahu aklın alıyomu

Okumayın o zaman artık daha fazla. Ben aylarca hamile olduğunu anlamayanların düzensiz adet, geç döllenme falan gibi durumları yaşadığını düşünüyorum. 3 aya diyelim ki bulantı yaşamayan bir gebe olunsa dahi karın bile şişmeye başlıyor.
Bu arada soruma cevap vermediniz ama her genç kızın muhakkak kadın doğum doktoruna gitmesi, ultrasonla muayene olması önerilir. Rahimde anormallik, kist vs durumlarının tespiti için. O zaman bir sağlıkçı olarak çift rahim ihtimali aklınıza gelmezdi.
Maalesef bizim ülkemizde kadın doğuma gitmek cinsellikle bağdaştırıldığından yazmak istedim.

Gitmedim haklısınız

Hamileyken üstüne görme dedikleri hafif kanamalar yaşayanlar oluyor evet ama o insanların birliktelikleri devam etmişki hamile kalmışlar ve farkedememişler
Yakın zamanda ilişki olmadan hamile kalmak mümkün mü? Senin kendini onlarla kıyaslayacağın bi durum yokki ortada niye bu kadar korkuyosun onu anlamadım testtede çıkmamış 60 gün diyosun burda en önemli şey ilişkinin ne zaman olduğu
Yakın zamanda olduysa endişe edersin o normal ama sen 60 gün diyosun yahu aklın alıyomu
Ben arkadaşımın olayından etkilendim galiba bukadar haklosınız ne söyleseniz

Ben arkadaşımın olayından etkilendim galiba bukadar haklosınız ne söyleseniz

Anlıyorum ama arkadaşınızın yaşadığı şey sizin durumunuza aykırı şuan o yüzden korkmana gerek yok bak burda bu kadar insan aynı şeyi söylüyor için rahat etsin artık

Hamile olduğunu geç anlayanlar normal regl oldukları için test yapmayan kişiler. Siz ise test yapmışsınız. Hamile değilsiniz.

Hamile olduğunu geç anlayanlar normal regl oldukları için test yapmayan kişiler. Siz ise test yapmışsınız. Hamile değilsiniz.

Aynen bende öyle düşündüm ama neden böyle oldum bilmiyorum arkadaşımdan etkilendim galiba bukadar ben

Back