Boşuna mı kuruntu yapıyorum sizce
Evet canım böyle bir hamileliğin olması mümkün değil.Boşuna mı kuruntu yapıyorum sizce
Evet canım böyle bir hamileliğin olması mümkün değil.
Hamile değilsiniz stres yapmayin.
Bir daha böyle duruma düşmemek için önlem alın.
Valah yargilamiyorm.kotu niyetleme demiyorum ama daha burda bu korkuyu yasiyorsaniz eger demek. Allah karsisinda nasil titreyecegiz dusunuyorsun rabbim affetsin hamile degilsiniz cift Rahim vs hic degilsiniz. O konuda rahat olun ama Zina konusunda Dua ederim ki insallah bir daha yasamaz tovbe edersiniz
İçini de acsan dışından da baksan testin negatif boşuna bir daha yapma strese girme. Korunma yöntemlerini de öğren.Bu testlerin içini falan açanlar var içini açıp bakmammı gerekiyordu yoksa pencere de görülmesi gerekiyo demi
İçini de acsan dışından da baksan testin negatif boşuna bir daha yapma strese girme. Korunma yöntemlerini de öğren.
İlla bir belirti olurdu sen zaten adet olmıssun ustune kac tane test yapmışsın yargılama değil ama azıcık bilinçli yapın.Strese girmemin asıl sebebi burda okuduklarım bazıları yazmış ya işte hamile olduğumu 3 aylıkken öğrendim doktora gittiğimde tesadüfen falan
pardon yanlış yazdım
Canım başlık karıştırdım ve kendimle ilgili birsey yazdım düzelttim sonra ama gebe değilsin stres ve mevsimseldir mesela benim geçen ay 7 gün süren adetim iki gün sürdü sadece ve diğer 5 gün akıntı gibi geldi ve gebe değildim .. mevsimseldiKorunmay
Ne yazdığınızı göremedim ama madem yanlış yazdınız bide yorum yapıverseniz☺
Canım başlık karıştırdım ve kendimle ilgili birsey yazdım düzelttim sonra ama gebe değilsin stres ve mevsimseldir mesela benim geçen ay 7 gün süren adetim iki gün sürdü sadece ve diğer 5 gün akıntı gibi geldi ve gebe değildim .. mevsimseldi
Strese girmemin asıl sebebi burda okuduklarım bazıları yazmış ya işte hamile olduğumu 3 aylıkken öğrendim doktora gittiğimde tesadüfen falan
Öyle diyenlerin aktif cinsel hayatları demekki devam etmişki olmuş senin 3 aydır olmamış zaten münasebet olmadan nasıl kalacaksın?
Hani atıyorum 2-3 hafta içinde olmuş olsa riskin var deriz ama 3 ay diyosun koskoca 3 ay....yok rahat ol
İlişkiden 60 gün sonra testte çıkardı demi
Reis bomba gibisin yineMerhaba konu sahibi öncelikle hamile değilsiniz içiniz ferah olsun.
Ama korunun.
Gerek prezervatif
Gerek spiral
Gerek yün çorap
Ama korunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?