Yargı

Öncelikle çokkk teşekkür ederimmmm etiket için.
Kızlar ben heyecanlandım sanki yaaaa
Diğer bölümdeki düşüncelerim yerini heyecana bıraktı inşallah yine modum düşmez izlerken

Öncelikle çokkk teşekkür ederimmmm etiket için.
Kızlar ben heyecanlandım sanki yaaaa
Diğer bölümdeki düşüncelerim yerini heyecana bıraktı inşallah yine modum düşmez izlerken
Geçen bölüm izlerken yoruldum kime ne olacak diye
Fragman şuan iyi ama ilcey noldu ya onu gösterselerdi

Bana etiket yok mu

2. Fragman bence daha heycan verici olacak oyle gibi geldi bana

Bu arada Azizi izleyen var mı ben özel bölümüne denk geldim konusu güzel ama şu aşk meşk olayları bukadar öne atılmasaydı aslında daha iyiyidi cuma artık show tv deyim galiba.. Ha bide kırmızı oda beni bağlayan hayat hikayeleri takip ederim sadece

Bana da etiket bildirimi gelmemiş nedense neyse saçma falan izlicez. Pazar akşamı yapılacak daha iyi bir şey yok ne de olsa
Bana da gelmedi, girince adımı gördüm.
Kız Selizay sende bi sildin mi tam siliyorsun herhalde. Fragman heyecanlı ama gözünden bi düştü ya aman napıyım pazar akşamı izleyim iste diyorsun
Herkes bi şansı hakeder, dizilerde bu herkese dahil işte anla

İzlicem diyorum işte napim fragmanı heyecanla izledim sonra yine şam şeytanı engini görünce titreme geldi

İzlicem diyorum işte napim fragmanı heyecanla izledim sonra yine şam şeytanı engini görünce titreme geldi
İzlicem diyorsun demeye de ben anlamsız bi şekilde benim gibi pür dikkat izlemeni istedim bi an
İnsanları etkilemeyi çok severim deee sen bakma bana
Kıvırcığa da kızmayın artık, yazık oğlana. Belkide o önceki saçlardan beynine oksijen gitmiyordu, kestirince damarlarına kan basıncı artmıştır, oksijen gitmiştir işt ene bilimmm. Resmen bende kendimi ikna etmeye uğraşıyorum. Birde sizi.... derken işim zor valla

Ahahah hiç aklama engini

_Elferay_ aynen destanı bende izledim, galiba salı artık ona ait
Yalancı final oldu geçen hafta nasıl olsa salı boşta kalmıştı..

Parla intihar etti sanırım, ay ne garip bir fragman olmuş. Ilgaz Ceyline anlatmadı sanırım hala. Dede, çınara neden o kadar yükseldi acaba? Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…