- 28 Haziran 2021
- 3.524
- 5.502
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet o ayrıntıyı ben de farkettim. Adam aynı adam.Arabada ceset olduğunu biliyordu sanırım da, kimin olduğunu biliyor mu o meçhul. Ya iyice Arap saçına döndü dizi. Zaferin silah aldığı adam, dedenin adamı, telefoncu erenin eskisinin kocası... Birbirine nasıl baglayacaklar merak ediyorum.
Sen de izliyor musunAyy entrikalar entrikalar en sevdiğim
Ay evet o ayrıntıyı ben de farkettim. Adam aynı adam.
Kız şu dede şu işi çözse çınarı da kurtarsa. Ceylin de hiç öğrenmese. Zafer de ömür boyu kayıp kalsın. Zaten varken de sinir ediyordu beni
Sen de izliyor musun
Ahhahahah bir konumuz daha çıktı ortakEvettt
Ahhahahah bir konumuz daha çıktı ortak
Pazar gunu geç izlicem ben ya, F1 yarışı var 20.30da az 2 yarış diziye denk geldi. Allah'tan bizi sezon da sadece bunu izlicem artık. Ya normalde Türk dizisi hayatta izlemem ama Kaan sayesinde bayıldım diziye. Ceylin karakteri beni yoruyor ama cidden.Buluşalım pazar günü burada
Pazar gunu geç izlicem ben ya, F1 yarışı var 20.30da az 2 yarış diziye denk geldi. Allah'tan bizi sezon da sadece bunu izlicem artık. Ya normalde Türk dizisi hayatta izlemem ama Kaan sayesinde bayıldım diziye. Ceylin karakteri beni yoruyor ama cidden.
Oha cidden aynı. Kara sevdayı ben de izliyordum. Hatırla sevgiliyi de izlerdim ben ah eski zamanlarHayatım boyunca iki türk dizisi izledim birisi kara sevda kaan ordaydı diğeri de yargı kaan var diye ceyline bende ısınamadım hala
Oha cidden aynı. Kara sevdayı ben de izliyordum. Hatırla sevgiliyi de izlerdim ben ah eski zamanlar
EvetttDürüstlük abidesi Ilgaz anlatıyor ceyline beklenen bir hareket savcı beyden
O ne zamandı bugünmü canımKaderimin oyunu diye bir diziye başladım sardı beni
Yerimm seni nasılsınnTeşekkürler balım offfffff neler oluyor öyle
Evettt stardaO ne zamandı bugünmü canım