Yaaaa yine vuslat yok
Bencedeee iyiye gidiyor sankiYaaaa yine vuslat yok
Ama çok güzel bölüm olacak sabırsızlıkla bekliyorum
Evet canımm anlamadık neden gelmedii acaba hepsine tektek yazdı aslındaCotton teşekkürler etiketledigin için 1. Fragmanda bildirim gelmedi üzülmüştüm
aiiyy daha sadece babasının haksız yere hapse girdiğini öğrendi kesin
Olsun canım elinize sağlık yine hemen izledim şuanEvet canımm anlamadık neden gelmedii acaba hepsine tektek yazdı aslında
Ne mutlu bana cemoosummOlsun canım elinize sağlık yine hemen izledim şuan
Aynen öyle. 6 sene önceki olay. Ya şu zafer öldü mü kaldı mı bir çıksa ortaya artık...Bence metin amirin babasının cinayeti ile ilgili değil de, bu önceden yaptığı üstüne suç atma olayı var ya, ondan bahsediyor
Zaferin öldüğü ile ilgili bir şüphe yok ki, adam gözü açık gitti. Daha ne kanıt bekliyorsunAynen öyle. 6 sene önceki olay. Ya şu zafer öldü mü kaldı mı bir çıksa ortaya artık...
Kız dede 3 kurşun da sıksan ölmez falan dedi ya. Ay ne bileyim, keşke olmeseZaferin öldüğü ile ilgili bir şüphe yok ki, adam gözü açık gitti. Daha ne kanıt bekliyorsun
Ama o zaman dede bu olayı bilmiyordu bence. Çünkü baba cesedi sen mi aldın diyince birini arayıp dedi ya ceset varmış ortada bulun diye. Dede orda boş attı dolu tuttu benceKız dede 3 kurşun da sıksan ölmez falan dedi ya. Ay ne bileyim, keşke olmesesevmesem de yani IlCey i mahvetmese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?