Hahaha sorma 2 3 bölüme kadar bebek haberi gelirHiç şaşırmamm yakındaaa yatak döşek olurlarr
Ooohhhhh bigüzelde doğurtururuzz şimdideeeeHahaha sorma 2 3 bölüme kadar bebek haberi gelir
Ayyy sesli güldümmmPsikopat engin
Evet hatta caps yapmışlardı baya ilk bölümlerde eren sürekli yemek yiyordu kocasını da hiç aç bırakmıyor yaziyorlardiCanımmmizledim şimdi fragmanı. Çok sağolasın.
Bu arada dizinin senaristi Eren’i canlandıran oyuncunun hanımıymış. Bunu da yeni öğrendim.
Cansın sen minnik bebisin ileBaharımm nedemekkyoutube eklendiği gibi hemen koştum size
Oyuncu galubaa acaba eşideCanımmmizledim şimdi fragmanı. Çok sağolasın.
Bu arada dizinin senaristi Eren’i canlandıran oyuncunun hanımıymış. Bunu da yeni öğrendim.
Ahhh ahhKıyamam ikiside farkında eren yapcak arayı kesin
Psikopat engin hapse mi giriyor akıl hastanesine mi
Baharımmmm teşekkür ederimmm sen doğurdunmu yoksa hiçhaberim yok çok fransızım kusuruma bakmaCansın sen minnik bebisin ile
Yok kuzum az kaldıAhhh ahh
Baharımmmm teşekkür ederimmm sen doğurdunmu yoksa hiçhaberim yok çok fransızım kusuruma bakma
Inşaallahh inşaallahhh saglıcakla all kucağına inşaallahhhYok kuzum az kaldıinşallah 2 ,3 hafta kaldı sağlıcakla nasip olsun inşallah hepimize
Allah razı olsun canımInşaallahh inşaallahhh saglıcakla all kucağına inşaallahhh
Inşaallahh inşaallahhh cünlemizeeeAllah razı olsun canıminşallah sende bütün anne adayları olmayı ve bekleyen herkese nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?