- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.008
- 498
Ellerine sağlık canım her hafta aynı heyecanla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bende tam bu yüzden Yekta’nın adamı olduğunu düşünüyorum zaten. Orda Serdar Çınarı sattı çünkü bu Yekta’nın işine gelecek birşeydi. Çınar içerde kalacak ve gözler yeni katil arayışına girmeyecekti. Yani Engini korumak amaçlı yaptı.Serdar yektanin adamı değil bence arkadaşını sattı sırf tutuksuz yargılanmak içindi avukatlığını yaptı yekta
Bencede gözleri açık gitti daha ne olsun öldü gittiHe he içimizde yaşatacağız
Ben 2 saattir izliyorumKızlar gece gece başka işin mi yok diyebilirsiniz , şuan kahvemi almış TV de geçen bölümü izliyorum da Sarp ın saçları ekme mi diye düşünüp duruyorum
Ekme mi değil mi saçları senceBen 2 saattir izliyorum
Hiç dikkat etmedim dur gelsin bakayımEkme mi değil mi saçları sence
Uff ne yekten dengesizim demi gelince yaz bana bakalım sen ne diyeceksin ben ekme gibi hissettimHiç dikkat etmedim dur gelsin bakayım
Sanki Ilgaz savcının eski dizilerinde saçı daha azdıUff ne yekten dengesizim demi gelince yaz bana bakalım sen ne diyeceksin ben ekme gibi hissettim
Valla mi sen o zaman Sarp cısın, ben Ilgaz cı hahahahah kimin saçı ekili değil kapışalım . Kampüsistanda da çöktü saçı yaaa cocuklugumuzunSanki Ilgaz savcının eski dizilerinde saçı daha azdı
Şimdi bende buna taktım hadi bakalım
Valla mi sen o zaman Sarp cısın, ben Ilgaz cı hahahahah kimin saçı ekili değil kapışalım . Kampüsistanda da çöktü saçı yaaa cocuklugumuzun
Hahahahahhaha yaaa sweet bunu yapmasaydin çok bozuldum şuan
Kız ikiniz de öyle yazıyorsunuz ya. Bende pazar izlemedim daha yeni bitti izledim. Lan Sarp kimdi diye düşünüp duruyorumA
Hahahahahhaha yaaa sweet bunu yapmasaydin çok bozuldum şuan
Telefon otomatik parsı sarp yapmış
Sarp daha kolayKız ikiniz de öyle yazıyorsunuz ya. Bende pazar izlemedim daha yeni bitti izledim. Lan Sarp kimdi diye düşünüp duruyorum
Offf beynim yanmış ha sarp ha pars iki isimde de aynı harfler var napiyim çağrıştırıyor Cemoos sweetgirlcandy
Tamamdır beni de rahatlattin valla gece gece çok sağol kuzummmBence ilgazin saçlar kenarlardan dökülüyor.birde fönsuz çok kabarık duruyor.
Sarp savcının saçlar aşırı kıvırcık.
Birazda uzun olunca mecbur fon çektiriyor.o yüzden ekili gibi duruyor ama ikisi de ekili değil ohhhh rahatladım
Sana attığım insta resmine bı bakTamamdır beni de rahatlattin valla gece gece çok sağol kuzummm