• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Yargı 10.Bölüm Özeti:

Ceylin’in kendi içinde çok zor bir karar vererek Ilgaz’la arasına koyduğu mesafe, ikisi için de acı verici bir hal alır. Ilgaz’ın Ceylin’e olan kırgınlığının üzerine eklenecek başka sarsıntılar, onları büyük bir çatışmanın eşiğine itmek üzeredir. Engin’in tutuklu olarak yargılanması, bir sondan ziyade yeni bir başlangıca ve herkesi derinden etkileyen bir olaylar silsilesine dönüşmek üzeredir. Engin yeni amacını planlarken, bu yolda ona yardım edecek sürpriz biri de ortaya çıkar. Pars herkesten gizlediği sırrıyla yüzleşmek zorunda kalır. Metin bir yandan Çınar’ı korumaya çalışırken bir yandan da hayatlarına sorgusuz sualsiz dahil olan Merdan’la mücadele eder. Gül ise yaptığı hataların telafisi için elinden geleni yapmaya kararlıdır.
Ilgaz ve Ceylin, yeni bir davanın içinde karşı kulvarlarda çarpışırken; hiç beklemedikleri bir anda ikisini de büyük bir çıkmaza sokacak bir gerçek yüzlerine çarpar. Bilmedikleri, bunun buzdağının sadece görünen kısmı olduğudur.

• Beğen
Reactions: Jou
Screenshot_20211119-154442_Instagram.jpg

:D

Offfff bu neeeeee😳😳
Aşırı heyecanlandımmmmmm.
Anam o kıvırcıktan neler çıkıyor öyle ya.
Gelen kadın kim ?
Çınar neden engini görmeye gitti ?
Allahtan 1 gün var tüm bu soruların cevabına.
Jou Jou cummm çok teşekkür ederim canımm😍❤️

Hahahahaha sense haklısın :KK70:

O kadın enginin avukatıı bence kuzu nedemekkkkk💋💋💋💋💋
Avukatı olduğu kesin belli ama kadın “beni neden çağırdın ” diyor.
Demek ki önceden bir tanışıklık var. O kadın da boş değil. Bakalım onun altından neler çıkacak onu diyorum ben.

• Beğen
Reactions: Jou
Back