- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Ay igrencmisssMehmet Yılmaz Ak on Instagram: "#mazharaslan Geçen bölümün en sevdiğim karelerinden biri🖤 #Ramo"
8,800 likes, 146 comments - mehmetyilmazak on December 3, 2020: "#mazharaslan Geçen bölümün en sevdiğim karelerinden biri🖤 #Ramo".www.instagram.com
Sarp savcının saçı orijinal bence
Yanlız Ilgaz savcımin da orijinal baktım eski resimlere
Öyle dizide oynuyordu meğer o buymuşAy igrencmisss
Ben izlemedim onu ama adını unuttum Esra bilgiç ile oynadığı sanırım demi :)Öyle dizide oynuyordu meğer o buymuş
Show da murat yıldırımın oynadığı dizi adını unuttum
Ayy evet oBen izlemedim onu ama adını unuttum Esra bilgiç ile oynadığı sanırım demi :)
Biriniz yazsa diyecem yanlış yazmış ikiniz yazınca kendimi sorguladım gece geceOfff beynim yanmışha sarp ha pars iki isimde de aynı harfler var napiyim çağrıştırıyor Cemoos sweetgirlcandy
Sweet bizimBiriniz yazsa diyecem yanlış yazmış ikiniz yazınca kendimi sorguladım gece gece
Kıvırcık diyo birde utanmadan engin şizosunaAyy evet o
Orada para bu haldeymis şok oldum o buymuş
sarp kimdi diye düşünüyordum bende ne ara kaçırdım diyorum kendi kendimeA
Hahahahahhaha yaaa sweet bunu yapmasaydin çok bozuldum şuan
Telefon otomatik parsı sarp yapmış
Ramo dizisindeÖyle dizide oynuyordu meğer o buymuş
Show da murat yıldırımın oynadığı dizi adını unuttum
Yaaaa kıyamam
Ayyy ayyy
Psikopat engin
Baharımm nedemekkAyyy ayyyheyecanlandım valla cook teşekkür ederim kuzum
Gordum iyi olmuş kivircigaEnginin saçları gitmiş gördün mü
Yaaa çok heyecanlı bu hafta bu kız Ceylin de kafayı yedi oldu bitti herşey bastı tekmeyi çocuğa birde resmi nikah var yakında birleşirler 2 Side inat
Saçlar gidince iyice piskopata döndü bu engin
Hiç şaşırmamm yakındaaa yatak döşek olurlarrYaaa çok heyecanlı bu hafta bu kız Ceylin de kafayı yedi oldu bitti herşey bastı tekmeyi çocuğa birde resmi nikah var yakında birleşirler 2 Side inatay çok heycanlı hakikat abooo Luk bölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?