- 2 Ağustos 2013
- 35.577
- 109.350
- 798
Kendi gibi kıvırcık bulmuş bi tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy benim okuduğumla konudan kaçtığım bir oldu yaaa. Aynen bende şoklardayım. Allah kimseye vermesinAsko bı konuya yorum yapıyorum da vajinal kurt falan şuan şoktayım
İçine bir kurt düştü onun şuan JouAsko bı konuya yorum yapıyorum da vajinal kurt falan şuan şoktayım
Onu hic farketmedim bakkKendi gibi kıvırcık bulmuş bi tane
İşte görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. Yaptığım yorumların nasıl tuttuğunu gördünüz değil miAaaa evettt teyzesiymiş
Ben şoktayım şuan gerçekten deİçine bir kurt düştü onun şuan Jou
Ayyyy benim okuduğumla konudan kaçtığım bir oldu yaaa. Aynen bende şoklardayım. Allah kimseye vermesin
Ve hiç iyi değill limonummm ağzını susss banlanmamann dilegiyleee L Limonlu Suİçine bir kurt düştü onun şuan Jou
Akıntımı kontrol etmeye gidiyorumBen şoktayım şuan gerçekten de
Niye askoVe hiç iyi değill limonummm ağzını susss banlanmamann dilegiyleee L Limonlu Su
Asko onun anusten benceAkıntımı kontrol etmeye gidiyorum
Ayyyyİçine bir kurt düştü onun şuan Jou
Biri konu açmış yaa vajinayla ilgili öyle değilmii ben neyi anlamadımmNiye asko
Kız ısrarla vajinadan diyor ama. İdrardan sonra peçeleye geldi elime aldım diyorAsko onun anusten bence
Annem çiğ yufka yeme kurt olur derdi. Çiğ yufka yediyse demek kiAsko onun anusten bence
Jou cum sen hiç bilme bence canım. Hamşle hamile psikolojin bozulur Allah vermeyeBiri konu açmış yaa vajinayla ilgili öyle değilmii ben neyi anlamadımm
Kızın birisi şeyinden kurt çıkarmış napcam diyor konu o, hepimiz şoktayızBiri konu açmış yaa vajinayla ilgili öyle değilmii ben neyi anlamadımm
Şimdi anus çevresine yumurta bırakan kurtçuklar vajinaya doğru yol alıyormusKız ısrarla vajinadan diyor ama. İdrardan sonra peçeleye geldi elime aldım diyor
Bosver askoo sen hamissinBiri konu açmış yaa vajinayla ilgili öyle değilmii ben neyi anlamadımm
Ayyy yok bozulmaz yaa ben o konuyu görmedim açıkçasıı okadarmı ciddiiJou cum sen hiç bilme bence canım. Hamşle hamile psikolojin bozulur Allah vermeye
Yargı’yı da b*kladık bu konuylaŞimdi anus çevresine yumurta bırakan kurtçuklar vajinaya doğru yol alıyormuş