- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Yektayla napmislar o gece anlamadm:s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiiiiii efenimmmmm ....Hadi gözümüz aydın alalım ilk yorumları..
Ceset koktu kurda kuşa yem oldu ya mucize oldu adam.ayaklandi gitti yasa ceset sır olduDede almadı mı acaba cesedi blöf mu yapıyor
Merdan dede almadıysa kim aldı ya-Metin komser evlilik cüzdanı görüyor, bakalım tepsiki ne olacak ..
-Pars, ceylin ve ılgazi yakın dururken basiyor
-Ilgaz, Yekta ve Parsin o gece beraber olduğunu anliyor, “Hazırcevap Pars“ ne diyecek çok merak ediyorum
-Miran dede, galiba cesedi almadı, komser cesedi sorunca dede bir şaşkın kaldı bilemedim
-O baştaki aranız mi bozuk diyen başsavci, soruşturmanin peşini bırakmamış Sorguya çekiyor onları..Bi bu eksikti..
Merdan dede almadıysa kim aldı ya
O adam hastanede değil miydi ne ara iyileştiÇınarın arkadaşı desek
Belki Yekta adam takmıştı çınarın peşine?
Veya o metin komserin arkadaşı olan polis burdan girecek filme.. Zaten bi meyhanede birde hastanede gördük başkada yok..
SerdaaaarrrrMerdan dede almadıysa kim aldı ya
Canımm iyiyim çok şükür, dizilere bıraktım kendimi sen nasılsın bakalımSelizay selizcim.. nasılsınnn
Iyi yaptın canım beniimm ben böyle hayırlısıCanımm iyiyim çok şükür, dizilere bıraktım kendimi sen nasılsın bakalım
O adam hastanede değil miydi ne ara iyileşti
Serdaaaarrrr
Yani ben Serdar derken şöyle anlatayım.Evet hastanedeyi en son metin komser yanına gitmişti de zaferi anlatmışti ona..
Serdar değil de, o gün bence bu işlerin başında olan kişi veya kişiler serdardan, çınarı aramasını ve buluşma ayarlanasini istemişti.
Yaşıyor yaww.Merdan dede almadıysa kim aldı ya
Yani ben Serdar derken şöyle anlatayım.
Serdar zaten Yekta’nın adamı.... bunların hepsi uyuşturucu işi yapıyor. Yekta’ mum parmağıyla olmuştur gibime geliyor.
O zıkım dede almadıysa tabi...
Serdar yektanin adamı değil bence arkadaşını sattı sırf tutuksuz yargılanmak içindi avukatlığını yaptı yektaYani ben Serdar derken şöyle anlatayım.
Serdar zaten Yekta’nın adamı.... bunların hepsi uyuşturucu işi yapıyor. Yekta’ mum parmağıyla olmuştur gibime geliyor.
O zıkım dede almadıysa tabi...
Yaşıyor yaww.
He he içimizde yaşatacağız