- 25 Ağustos 2019
- 61.092
- 113.995
- 698
- 30
Ben açamıyorumkii kv bizde kocam zaten evde bana rahat yohhhKizlarr yargı gecesi bugün açtık mii TV yi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben açamıyorumkii kv bizde kocam zaten evde bana rahat yohhhKizlarr yargı gecesi bugün açtık mii TV yi
Kv de izlemez mi belki sever bu diziyiBen açamıyorumkii kv bizde kocam zaten evde bana rahat yohhh
Masterchef manyağı bunlarKv de izlemez mi belki sever bu diziyi
Çok iyiiiValla ben eşimi alıştırdım açtık izliyoruz
Asyamm ❤❤Bende telefondan açtım Turkcell TV
Asko kapattım ya konsantre olamadımÇok iyiii
Asyamm ❤❤
Hahahaha niye izlemiiyinmiiAsko kapattım ya konsantre olamadım
Aaaa ben görmedim kim oynuyanSina pırlanta reklamındanki kadını çok mu aradılar acaba, shoptan burnu gözükmüyor. Cin gibi Rüyalarıma giricek
Reklama girmeden önce çıkıyor ya sürekliAaaa ben görmedim kim oynuyan
Heee bep onuda mutlaka koyacaklar reklama girmeden küfür ettirecekler banadaReklama girmeden önce çıkıyor ya sürekli
Aha buHeee bep onuda mutlaka koyacaklar reklama girmeden küfür ettirecekler banada
Ayyy hatırladım tamam rezalett buu zatenn bide ellere bak seda sayan hareketindenAha bu
O kadın bizimkilerdeki demet değil mi? Sekreter olan kızSina pırlanta reklamındanki kadını çok mu aradılar acaba, shoptan burnu gözükmüyor. Cin gibi Rüyalarıma giricek
Gördüm yaaaaa eşim diyor senin dizideki kız değil mi bu, yuh dedim ben zor tanıdım gözlerini oyarım ahaSelizay ceyliin bide tadelle reklamı yapmışlar hemen
Oyyy gözleriinii kocanınnGördüm yaaaaa eşim diyor senin dizideki kız değil mi bu, yuh dedim ben zor tanıdım gözlerini oyarım aha
Yok ya sonra sakın kafa ile izlerim anlaya anlayaHahahaha niye izlemiiyinmii