- 25 Ağustos 2019
- 61.093
- 113.996
- 698
- 30
Kim o evlenen ben izleyemedim aşkooKız bunlar ne ara evlendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim o evlenen ben izleyemedim aşkooKız bunlar ne ara evlendi
Seni yerim canımm yer yer bilmezmiyimAşk olsun çok aktif biri değilim ki
ılgazla ceylin evlenmiş yaKim o evlenen ben izleyemedim aşkoo
Ayyyy evettttt ben şoooookkkk okudum geri kalan yorumlariılgazla ceylin evlenmiş ya
zaten sonuna yetiştim diyorum ne ara evlendiler annemler dedi bizde anlamadık ne oldu diye meğer göstermemişler galiba orayıAyyyy evettttt ben şoooookkkk okudum geri kalan yorumlari
O direk gizlii gibi birşey oldu herkes şok ama haftaya nasıl oldu nasıl evlendi onu gösterirler muhtemelenzaten sonuna yetiştim diyorum ne ara evlendiler annemler dedi bizde anlamadık ne oldu diye meğer göstermemişler galiba orayı
aynen canım bencede gösterirler ılgaz garibim yalan söylememek için evlenmiş kızlaO direk gizlii gibi birşey oldu herkes şok ama haftaya nasıl oldu nasıl evlendi onu gösterirler muhtemelen
Ayy allahımm adama bak yaaaaynen canım bencede gösterirler ılgaz garibim yalan söylememek için evlenmiş kızla
arkadaşlarımla dışarı çıktımAyy allahımm adama bak yaaa
Buara sen gene dün nerdeydiinn
Hava yağmurluydu oralar nasıl çıktın len buz gibi havaarkadaşlarımla dışarı çıktım
kapalı yerde oturduk ama eve gelene kadar bir taraflarım donduHava yağmurluydu oralar nasıl çıktın len buz gibi hava
Ohoooo 10 yılın toplamından daha soğuk geliyormuş beee hahahah toton dondu demi itiraf etkapalı yerde oturduk ama eve gelene kadar bir taraflarım dondu
hava aşırı soğuk ekim değil bildiğin aralık ocak soğuğu bu
ılgaz hanımcı bir savcı ama kıyafet konusunda hep uyumlulardı nasıl kaçırdın gerçekten
dondu valla zaten demir eksikliği olan biriyimOhoooo 10 yılın toplamından daha soğuk geliyormuş beee hahahah toton dondu demi itiraf et
Puüü bağaaaaaılgaz hanımcı bir savcı ama kıyafet konusunda hep uyumlulardı nasıl kaçırdın gerçekten
Amaaa bak ben de çok hissediyorum bunu çok doğru desen adam gerçektnensavcıda konuk olarak gelmişonu bunu bilmemde pars iyice saracak ılgaza ceylini kaptı ışık hızında nikah bastı resmen
Evett busene erken geldi kuzummdondu valla zaten demir eksikliği olan biriyim
aman her yıl aynı şey diyorlar pek inanasım gelmiyor ama kış baya erken geldi