- 25 Ağustos 2019
- 61.092
- 113.995
- 698
- 30
Iyisin dimi kuzuşYok ya sonra sakın kafa ile izlerim anlaya anlaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyisin dimi kuzuşYok ya sonra sakın kafa ile izlerim anlaya anlaya
İyim asko eşim futbol izliyor bir yandan yorumlara bakıyor ondan dedim sakın kafa ile izlerim diyeIyisin dimi kuzuş
Dışarı çıkmıştım yeni geldim tekrarını izlerim artık geri kaldım bayaKizlarr yargı gecesi bugün açtık mii TV yi
Yarında bizim beşiktaş var bana kolay gelsinİyim asko eşim futbol izliyor bir yandan yorumlara bakıyor ondan dedim sakın kafa ile izlerim diye
Hiç şasırmadımDışarı çıkmıştım yeni geldim tekrarını izlerim artık geri kaldım baya
Ayol bizim için fark etmiyor her maçı izlerYarında bizim beşiktaş var bana kolay gelsin
Sarılanlar İncinin eniştesi ve metresiDemin sarilanlar kimdi tanıyamadım ben incinin eniştesi mi ?
Emine ün. İbrahim erkal'ın klibinde oynamıştı seneler önce.Sina pırlanta reklamındanki kadını çok mu aradılar acaba, shoptan burnu gözükmüyor. Cin gibi Rüyalarıma giricek
Kız bunlar ne ara evlendiHiç şasırmadım
Aşk olsun çok aktif biri değilim kiHiç şasırmadım
Yıldırım nikah yaptılar demek. Ben çok sevindim.Kız bunlar ne ara evlendi
Ceylinle Ilgaz evlenmişKimle kim evlendi yaa masterchefe baktim jzleyemedim pazar aksamlari celiskideyim hep ama eleme gecesi diye masterchef agir basiyor yargiyida tekrarni izliyorum
siteye girip laf yetiştirecem diye kaçırdım o bölümü yaa.Ceylinle Ilgaz evlenmiş
Aaaaa en bomba yerini kaçırmışsın , benim çenem yere değecekti şaşkınlıktansiteye girip laf yetiştirecem diye kaçırdım o bölümü yaa.
Evi kırıp dökmese iyiAyol bizim için fark etmiyor her maçı izler