Yargı

Diğer yandan takip ettiklerim Yalancı, barbaroslar ve yargı favorilerim.
Camdaki kız, kırmızı oda ve sadakatsiz denk gelirsem show tv de yakında aziz diye dizi başlayacak ve trt1 de fahriye evcen ve kiralık askda ki esmer yeni dizi çeviriyor onu izlerim diye düşünüyorum

Reactions: Jou
Ooooo aziz kadrosuna baktımda fenaymış ya

2020 nin verdiği zararından olsa gerek, reyting yapacak iyi dizileri seçip veriyoar kanalarda bu sene..

Hahahah niye istemiyonmu çınarın katili olduğu
La o kadar dürüstlükten bahsediyor varya katil o çıkarsa izlemem
Aslında ben diziye başlamadan önce dedim ki kesin katil budur emir(kara sevda) değil mi yapar bu diye ama izleyince değildir ya imkansız bence

Bide aşk101 i de ılgazla ceylin beraber oynamışlar çok güzell bi partner olmuşlar ya

Kesinlikle. Camdaki kız önceden kırmızı odada şimdiki partneriyle nasıl güzel yakıştıysa bunlar da böyle tutturmuş başroleri

Kesinlikle. Camdaki kız önceden kırmızı odada şimdiki partneriyle nasıl güzel yakıştıysa bunlar da böyle tutturmuş başroleri
Aynenn yaaa hatta ilk sezondan beri beraberlermiş ılgazla ceylin herkes bayılıyor ve hiç ayırmıyolar bile

Jou dur bakalım hangi güne verecekler, ona göre izleriz eşim görse diğerlerini izletirmez. Zorla aynı şeyleri sevmişiz akşam kumanda kavgası olmuyor elhamdülillah çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…