- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Hahahah niye istemiyonmu çınarın katili olduğuÇınar olmasın ya izlemem ben daha. Ama bence kim biliyor musun şu avukat varya neydi adı. Ceylinin arkadaşının babası oattım
Tamda ekliyodum kızzz benden önce yetiştinSıkı tutunun yeni fragman burda
Parsin kız kardeşiinin saç rengine Ba yıl dim
Engin olabilirÇınar olmasın ya izlemem ben daha. Ama bence kim biliyor musun şu avukat varya neydi adı. Ceylinin arkadaşının babası oattım
Ooooo aziz kadrosuna baktımda fenaymış yaDiğer yandan takip ettiklerim Yalancı, barbaroslar ve yargı favorilerim.
Camdaki kız, kırmızı oda ve sadakatsiz denk gelirsemshow tv de yakında aziz diye dizi başlayacak ve trt1 de fahriye evcen ve kiralık askda ki esmer yeni dizi çeviriyor onu izlerim diye düşünüyorum
Bide üçkuruşu merak ediyorum artık başlasa2020 nin verdiği zararından olsa gerek, reyting yapacak iyi dizileri seçip veriyoar kanalarda bu sene..
O kimdi gıEngin olabilir
Ayy bende bendeeeSıkı tutunun yeni fragman burda
Parsin kız kardeşiinin saç rengine Ba yıl dim
La o kadar dürüstlükten bahsediyor varya katil o çıkarsa izlememHahahah niye istemiyonmu çınarın katili olduğu
Yokk ılgazz yapmazz aslaa benceLa o kadar dürüstlükten bahsediyor varya katil o çıkarsa izlemem
Aslında ben diziye başlamadan önce dedim ki kesin katil budur emir(kara sevda) değil mi yapar bu diyeama izleyince değildir ya imkansız bence
Bide üçkuruşu merak ediyorum artık başlasa
Haa Ilgaz mıydı la savcının adıYokk ılgazz yapmazz aslaa bence
Bide aşk101 i de ılgazla ceylin beraber oynamışlar çok güzell bi partner olmuşlar ya
Aynennn topiğide actım kadrosuda çukur dizisinden varrr tam sevdiğim kişilerDoğru oda show tv de görmüştüm fragmanını,
Evvettt kuzuummmm ılgazın kardeşiHaa Ilgaz mıydı la savcının adıaman ben karıştırdım çınar kardeşiydi dimi
Aynenn yaaa hatta ilk sezondan beri beraberlermiş ılgazla ceylin herkes bayılıyor ve hiç ayırmıyolar bileKesinlikle. Camdaki kız önceden kırmızı odada şimdiki partneriyle nasıl güzel yakıştıysa bunlar da böyle tutturmuş başroleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?